ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 9 972
  • 368
  •   1
Отговори
# 75
Mileto, за мен закуската е нещо много важно (най-малкото, защото се събуждам винаги гладна, а като съм гладна съм  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil )
А иначе моя мъж не закусва, и не би оценил такава трапеза сутрин, затова ви глезя вас  Heart Eyes

# 76
  • София

jozyy : Заради виртуалната закуска се наложи да си купя реална  Mr. Green Така огладнях  Embarassed

Лиони: Добре дошла и бързо да ни напускаш  Crazy

Лек ден за сега от мен на всички   bouquet

# 77
  • Варна
jozyy , прекрасна закуска за началото на деня. Сърдечно благодаря! Hug Добре, че е само виртуална, че с всички закуски тук пак ще трябва да се обръщам към Дюкан Mr. Green

Чудесен и изпълнен само с положителни емоции ден пожелавам на всички и особено на себе си, че вчера беше просто ужасен - натъртих си пръста в един камък, порязох си пръста на ръката, един клиент ми крещя по телефона... Само вие, момичета, ме спасихте Hug txtloves newsm51

# 78
Здравейте, момичета! Как сте днес? Аз съм силно разочарована, сутринта си правих тест за бременност - отрицателен до болка. Цикълът ми по принцип е на 35 дни (уж редовен). Миналият месец ми закъсня с 10 дни (защото пътувах извън Бг и то в съвсем друг климат), този месец ми закъснява вече с 4 дни. Тъй като това ни е първи месец на бебеправене, така се вглеждах  в тялото си, че бях убедена, че съм бременна - то не бе гадене, не бе болки в кръста, гърдите от време на време ... цялата палитра. Но уви теста каза друго. Сега с тези закъснения и не знам как да си сметна овулацията, уж на 18-22 ден, но вече ще ми е трудно. В петък ще ходя на лекар да ми кажат дали нямам някакви проблеми с яйчниците, защо е това закъснение, при положение, че бебе няма. ... така - пооплаках ви се!
Прегръщам ви всички и успешен ден!  Hug

# 79
  • Габрово
jozzy, стискам палци прегледа да е с бебешки резултат.

Lioni, може заради късна овулация, теста още да не отчита. Дано прегледа е с добри резултати.

Ние днес-утре трябва да откриваме ловния сезон. Мъжът ми обаче е пак до късно на работа и вечер е скапан. Нямам почти никакви надежди и този път.  Вече ми писна. Иска ми се сама да можех да си направя бебе  Confused.

Помрънках ви малко, сега ви пожелавам хубав ден.

# 80
  • Русе
Добро утро!
jozyy, мерси за закусчицата! Стискам ти палци за доктора. Дано тестовете да са отчели грешно!
Lioni , fingerscrossed и на теб.
Аз уж съм от не чакащите, но не знам... Шестото ми чувство ми подсказва, че и този път не е станало. Дано не съм права!  Praynig
Подготвям се психически, че ако ми дойде ще трябва да си пусна хормонални изследвания. Да си призная малко ме е страх.
Лек ден!

# 81
Благодаря ви момичета! Каква е вероятността при положение, че миналия месец ми закъсня, този овулацията да се е изместила и да е била по-късно?

# 82
Добро утро и от мен. Нещо и на мен настроението ми е много зле. Де да знам защо. Нещо всичко ми писна...Тази работа е толкова досадна. Въобще не работя с желание. А от дрига страна сега в тази криза къде да търся друга....пък и чакам да забременея, че да се махна от тук  Praynig
Извинете за мрачното настроение.........

# 83
  • София
Здравейте, момичета! Успешна седмица!

Алчо, виж си пощата.  Hug

# 84
  • София
Здравейте,  Hug
Стискам палци на всички които имат нужда  fingerscrossed
Успешен ден  Hug

# 85
Ааааа, какво сте ми провесили носове всички  Naughty Я бързо се стягайте  Hug В този прекрасен горещ летен ден настроението трябва да е лятно и оптимистично. Искаше ми се да ви поздравя с някоя весела песен, но не мога понеже пиша от служебния компютър и нямам достъп до някои сайтове. Даже е някакво чудо, че не са ми забранили още достъпа до бг мамма  Mr. Green

МИЛИ МОМИЧЕТА, НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ - ВСИЧКИ ЩЕ УСПЕЕМ!

Моя преглед ще е в четвъртък следобяд, защото нямаше свободни часове за утре, така че ще имам нужда от вашите стиснати палци малко по-дълго   bouquet

# 86
Добро утро и от мен. Нещо и на мен настроението ми е много зле. Де да знам защо. Нещо всичко ми писна...Тази работа е толкова досадна. Въобще не работя с желание. А от дрига страна сега в тази криза къде да търся друга....пък и чакам да забременея, че да се махна от тук  Praynig
Извинете за мрачното настроение.........
Това все едно аз съм го писала! Тая работа вече ми действа зле и на нервите! Но аз друга няма да търся. Действаме по въпроса уж, а дано имаме резултат! Praynig
Иначе като цяло се опитвам да не мисля само за това.
Вечер след работа се разнообразявам, виждаме се с приятели, снощи водихме дребната на кино. Старая се да не се затормозявам с домакински слугинажи вечер.
Бях се замислила, че в началото на септември ще пътуваме за Швейцария и ще летим със самолет. Ако съм забременяла, дали ще е проблем?  newsm78
Страшна кукувица съм! Crazy

# 87
  • В сърцето на живота!
Здравейте.
jozyy стискам ти палци за четвъртък Hug
А с мечеклече какво ли стана?! newsm78
Лек ден  bouquet

# 88
  • Бургас
Здравейте.
jozyy стискам ти палци за четвъртък Hug
А с мечеклече какво ли стана?! newsm78
Лек ден  bouquet

И аз си мисля за мечеклече.

# 89
Я да ви почерпя аз с малко шоколадче за оправяне на настроението  love001

jozyy
Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за прегледа.

Лиони: овулацията всеки месец може да бъде по различно време. Аз моята, при цикъл от 30 дни, я чаках на 16-тия, а я засякох с тест на 20-тия ден, така че всичко е възможно. Относно симптомите  - всеки месец се чувствам толкова бременна, имам всички симптоми и отгоре. Даже и сега докато пиша ме боли корема и кръста и ми се гади. Лошото е, че като дойде лелката е много гадно чувството в първия момент. После вдигаш главата и продължаваш напред smile3535

Общи условия

Активация на акаунт