ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 9 972
  • 368
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте.
jozyy стискам ти палци за четвъртък Hug
А с мечеклече какво ли стана?! newsm78
Лек ден  bouquet

И аз си мисля за мечеклече.

Ами може да питате peiota за мечето  Crazy hahaha Joy Чувала съм, че са толкова близки, все едно са
едно и също лице smile3532

P.S. Я линийката ми се появи точно 1 ден преди годишнината ни...

# 91
  • София
Тук съм,Миленце HugНе спирам да ви чета и при хубави новини задължително ще се включвам,но при мен нещата са на изчакване и затова не съм много активна Hug
Хубав ден на всички!

# 92
Irina Boeva, Slivnica, тук съм момичета  Hug Blush. С ново ампллоа съм   love001

# 93
  • Варна
Лулу13 , взимам си от шоколада с ядки, че много го обичам и много ми трябва за оправяне на настроението. Миличкия заминава в събота за три месеца и отсега съм в траур newsm45 newsm45 smile3518

rainy...   , извинявай за, може би, тъпия въпрос, но каква е тая линийка newsm78

# 94
  • Русе
rainy...  , извинявай за, може би, тъпия въпрос, но каква е тая линийка newsm78

Мама Инка, линийката под поста. Утре правят 3 години от както са бракувани.  Wink

# 95
  • София

Утре правят 3 години от както са бракувани.  Wink

Един вид леко намеквам, че утре ще ни поздравявате и ще пожелавате бебче  Whistling  Crazy
Много ми е лигаво днес момичета, не се сърдете, просто не знам защо пък аз съм в много добро
настроение. Може би е от времето  Twisted Evil

# 96
  • Русе
rainy... , пък аз леко си прося почерпка.  Whistling
От времето, птичките, пчеличките... ще да е хубавото настроение, пък и нали някой трябва да ни подобрява и нашето. Party
 Hug

# 97
  • Варна

Утре правят 3 години от както са бракувани.  Wink

Един вид леко намеквам, че утре ще ни поздравявате и ще пожелавате бебче  Whistling  Crazy
Много ми е лигаво днес момичета, не се сърдете, просто не знам защо пък аз съм в много добро
настроение. Може би е от времето  Twisted Evil

Аааааа,  smile3538 Ще те засипя с честитки тогава Simple Smile Ние след девет години брак и повече от 12 заедно вече си пожелаваме "моите съболезнования" Joy Crazy Ама вие сте пресни-росни. Аз пък реших, че за онези другите линийки пишеш нещо EFP

# 98
  • В сърцето на живота!
 ooooh! ooooh! ooooh!Малее,мечеклече-peiota извинявай,добре че е Рейнито,ама направо забравих,свикнала съм да те чета с първия ник... Embarassed Hug Hug Hug

# 99
Здравейтеее,

аз и съпругът ми на 31.07.09 правим 5 години от бракуването  Laughing
От този месец бебеправим и ако е станало - това ще е най-големия ми подарък за годишнината.Впрочем работим за второ вече,имам момиченце на 4 годинки... Очаквам М м/у 10 -14.08,или по точно не я очаквам и много силно е надявам,че  baby_neutral..

Но момичета имам някои въпроси,които мира не ми дават,та ако има някой готов да откликне и да сподели опит и изкаже мнение ще се радвам   bouquet
Както и ако бих могла да помогна и аз с нещо,също ще съм мн доволна!

Целувам ви всички и успех  Hug  Hug  Hug

# 100
dan4eto84 , тук е мястото да задаваш въпроси, пък дано да сме ти полезни  Hug

# 101
Браво, браво  Hug Heart Eyes Hug Цари добро настроение и това безкрайно ме радва  Joy Joy Joy
Пък на мен Мече-клече ми беше любимото  Blush Добре, че има приятелчета да ни светнат, каква е конспирацията, 'щото скоро и аз се чудих за тази мутричка  Heart Eyes

И  тук ви зачислявам едно пиле  Heart Eyes dan4eto84  Hug Гледайте добре да се грижите за него, 'щото голяма реклама съм ви "праснал" и да не стане после да се разправяме  Crazy

Хайде усмихнат ден и успешна седмица. Сега ще се върна назад да прочета за новинки. Надявам се, че сте се погрижили, за малко радост в душата на Добрия Стар Quasi  Mr. Green

# 102
 Grinning  Grinning  Grinning  Grinning Много сте весели всички,наистина,откакто ви чета и съм този форум,разглеждам доста темички, просто не мога да опиша как се чувствам!   bouquet Много се радвам че има толкова добри хора,аз не вярвах...

# 103
Квази, дай по една бира, бре Joy Joy Joy Joy Joy

# 104
После таткото ли ще кърми Ясенчо  Crossing Arms Я по-добре наблягай на бозата, че да не ни оставиш младежа гладен  Crazy И - няма да се плашиш от имунизациите Naughty Стискаме ппалци всичко да мине безболезнено  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт