ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 333
  • 368
  •   1
Отговори
# 105
  • На планетата Земя
bmanolova, дано скоро да да излезеш в предните редици!  Praynig

Горе главите, долу гащите, момичета!  Mr. Green

Алчо, ти за каква бира се редиш. Я си кърми там спокойно и си пий бозата. То пък при вас боза няма, тюх!  Joy Joy Joy

Квази, момата dan4eto84 попада в добри ръце, не притесняйся!  Naughty Ше я обработим и ше я забременим за отрицателно време. Чак съпругът й е се чуди откъде му е дошло.  Crazy

Рейни, Рейни, лигата те гони. Харесваш ми така. Ама при последната среща не създаде у мен такова впечатление. Среща ли казах?  ooooh! Изложихме се!

# 106
  • На планетата Земя
Я по-добре наблягай на бозата, че да не ни оставиш младежа гладен 

Квази, с теб сме родени един за друг, две мнения няма. Ех!

# 107
  • Бургас
ooooh! ooooh! ooooh!Малее,мечеклече-peiota извинявай,добре че е Рейнито,ама направо забравих,свикнала съм да те чета с първия ник... Embarassed Hug Hug Hug
Ми то и аз блея баирите!

# 108
Бирата стимулирала кърмата Whistling Whistling Whistling

# 109
  • София
Рейни, Рейни, лигата те гони. Харесваш ми така. Ама при последната среща не създаде у мен такова впечатление. Среща ли казах?  ooooh! Изложихме се!

Аз съм голяма лигла, ама на срещата не ми беше много добре, бях изморено и натоварено от работа. За това не говорих много... Rolling Eyes
А изложихме се - съгласна съм, трябваше да е края на миналата седмица, ма а... и каритаската, като я няма да ни ритка за това.. Crazy

dan4eto84: Добре си ни дошла - питай каквото искаш, пък ние ако можем ще помагаме   bouquet

А защо да не може да пие бира, като кърми? В бирата има бирена мая, която е много полезна за растежа  newsm78
А и ако изпие една няма да се отрази върху промилите и няма да стигне алкохол до "папуто" на Ясен  Twisted Evil

# 110
рейни, просто не ми дават бира Joy Joy Joy Joy hahaha
Дайте поне нещо сладичко Joy Joy Joy hahaha
спирам с лиготиите Party
гушкии много цунки Heart Eyes

# 111
Хей, на всички, които не чакат тази седмица им пожелавам лелката да ги подмине!!! newsm17
Аз вече полудявам тук! Искам да си ходя! #Crazy
dan4eto84, питай, не се притеснявай. Hug
Добре че открих темичката, тук има кой да ми отговаря, пък и всички споделят вълненията ми. Heart Eyes

# 112
рейни, просто не ми дават бира Joy Joy Joy Joy hahaha
Дайте поне нещо сладичко Joy Joy Joy hahaha
спирам с лиготиите Party
гушкии много цунки Heart Eyes
ето нещо за подслаждане.
аз лично 1 такава кутия бих омела за 10 мин. Laughing
и за некърмещите по 1 биричка
 hahaha

# 113
Квази, нещо последно, като не даваш на мен, дай на таткото на Ясен една бира Joy Joy Joy hahaha (по мъжки)
Олиана Капаана, мерси,миличка Heart Eyesизпапках всичките Mr. Green

# 114
dan4eto84, ето ти съвпадение! Party на 31.07 и ние с мъжа ми правим пет години брак! иначе сме от 13 години заедно, ама то не е съвсем същото, нали? Wink добре дошла при бебеправещите и бебечакащи весели момичета! аз съм тук отскоро и много се надявам да не се заседявам - не защото липсва добра компания, а защото ми се иска отново да усетя онова чувство, че нося в себе си малко крехко животче! веднъж го изгубих, надявам се бог да не го допусне втори път!
ivap, тоя синдром на уморения мъж също ми е познат...понякога се чувствам като досандица, но все пак това е общ приоритет, нали така! а ако можехме сами, то щеше да е по-лесно май! Thinking аз след три-четири дни навлизам в активна фаза на бебедялкане за този месец и дано този път не завърши с разочарование!
Oliana Kaapana , peiota, и мен ми писна от работата - само чакам да се появи бебешок на хоризонта и ще ги изритам! ще се зария с бебешки книги, бебеочакващи приятелки и бебешки емоции! писна ми да пиша преписки и да чета закони Rolling Eyes
jozyy, успех за прегледа в четвъртък!

# 115
  • Видин
Алоооо, компанията! Hug
Днес сте много весели! PartyМай е от бирата, а? Joy

Алчо, цунки на Ясенчо Heart Eyes

# 116
  • София
Опппааа  Joy
Много сте изписали ей не мога да наваксам  ooooh!
Честит Рожден ден на Мили Ванили на патерици   bouquet
 При нас нищо интересно утре съм на дофтор да видим какво ще каже  Rolling Eyes
Активно се готвя за отпуската от другата седмица и много работа ми се е натрупала по случая  Rolling Eyes която и на мен ми е вече  Sick ама криза какво да се прави, като се има предвид че при мъжо на работа е много зле положението....  Rolling Eyes и си трайкам  Mr. Green

Хубав ден от мен и успешен завършък на седмицата и още по-успешни следващи 2 седмици  Hug

Не знам дали ще имам възможност да ви хвърлям по едно очо до към 17-ти август  Wink

# 117
  • Варна
Oliana Kaapana , биричката е чудесна идея в това време, ама сега вече съвсем не ми се работи Crazy

# 118
Etigra,наистина съвпадение - ние правим 5 години на 31.07  а сме заедно от 12 години,бяхме деца когато започна нашата история  Embarassed

И сегаа... започвам с въпросите....
Интересува ме дали е възможна ранна овулация в смисъл на 14-ти ден при цикъл със средна продължителност м/у 31 - 36 дни?И измества ли се овулацията с изместването на дължината на цикъла?Бебеправим всеки ден,това намалява ли шансовете,вярно ли е че спермата се разрежда.И другото е че съм с дълъг цикъл а мисля че ову ми е около 15-16 ден,Възможно ли е? newsm78

И последен въпрос този месец откакто бебеправим с приключването на МЦ,седмица след това започнаха да ме болят гърдите,като ПМС и се питам ЗАЩО? Някой може ли да помогне...

Успех и целувки на всички!  Hug  Hug  Hug

# 119
  • София

Добре - аз отговарям - да възможна е ранна овулация. Ако се измести цикъла, а и дори да си остане на същите
дни е възможно изместване на овулация с няколко дена. По принцип няма доказателства за "разреждане на
спермата"   Crazy Ако искаш да знаеш точно кога е ову-то си купи тестове за овулация и така ще можеш да
разбереш кога е ову-то.

И последен въпрос този месец откакто бебеправим с приключването на МЦ,седмица след това започнаха да ме болят гърдите,като ПМС и се питам ЗАЩО? Някой може ли да помогне...

Успех и целувки на всички!  Hug  Hug  Hug

Е ако знаеш симптоми или си прочела нещо по въпроса може да е самовнушение, а може и да симптом на ранна бременност.
Стискам палци да е второто  Peace

И алоооооооо оставете Алчо на мира, ще й секне кърмата така...ама сте лоши- дайте й една бира... ще пледирам за нея пък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт