Бродирана красота - Гоблени 62

• 67 225
  • 423
  •   1
Отговори
# 240
Днес си получих подаръка за рожденния ден , момичета и искам много да ви благодаря.
Много е хубав, много ме зарадвахте.
Тези прекрасни бели рози , точно им бях хвърлила око и те пристигнаха като по поръчка, а другият гоблен Христос с детенцето ще ушия пръв.
Много съм трогната и щастлива, целувам ви и ви обичам всичките.
Специална благодарност на Мама Гери.

тук съм сложила снимки

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=407576&pid=13987856

# 241
лебедово езеро е на казанлъшки гоблен, една любима бг фирма за мен. всичките им гоблени стават прекрасни и са на доста сносни цени  Peace
пепен, чакаме да се хвалиш  Hug
Ara_bella , и двата са много свежи
destini , подаръка като че ли сам се шие  Crazy толкова лесно и бързо става. един съвет към обмислящите да шият ланарте на бг панами, не го правете  Naughty вземете си оригинал. тази панама е просто уникална

# 242
  • София
Арабела, супер, късно но все пак пристигна твоя подарък Hug

А  Ланарте хване ли се веднъж, оставаш в плен Party Сигурно и с Дим е така, но за сега са само в мечтите ми baby_neutral

# 243
мен дим не можа да ме плени  Rolling Eyes обаче вервако и сега ланарте   Flutter

# 244
  • гр.Добрич
Определено повече съм фен на Ланарте и Фервако.

# 245
Ara_bella подаракът ти е страхотен  Peace

# 246
Ara_bella, прекрасен подарък. Със здраве да си ги ушиеш.  Hug

# 247
Ъм да кажа!  Sunglasses

Ara_bella страхотен подарък!  Hug Исус го имам и аз  Wink започнат и изоставен........  Simple Smile Ако искаш може да си даваме стимул взаимно!  Wink

Дж уби мЪ!  Shocked Хем го завърши хем и нов подхвана!  ooooh! Колко ръце имаш?  Whistling

А ето и довършените дребосъци!  Flutter

И да споделя! Няма нито едно без гршка!  Mr. Green

А иначе и аз май съм по-фен на Вервако и Ленарте , отколкото на Дим...........

# 248
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
засрамихте ме

моите започнати се множат (незавършените също  Blush ), а завършени нЕма и нЕма 

Thinking оставам с впечатление, че подарените сами се шият  Whistling

# 249
Thinking оставам с впечатление, че подарените сами се шият  Whistling
определено си права  Peace
Здравка79, много са сладки и аз мисля за бг да си ги взема да ги шия  Whistling

# 250
Мацки, страхотни сте  bouquet
Благодаря на всички, които ми пратиха схеми smile3525
Сега започнах и аз като пчеличка да си събирам схеми smile3521

Спрях се на Първата целувка и като заприлича на нещо ще снимам и ще покажа - въпреки, че всички вече сте я шили.... аз ще ви догонвам - нали съм нова в бранша  Animal Snail

Относно гоблените на Казанлък - аз ходя там поне веднъж месечно и без проблем ако искате мога да ви взема и да ви пратя - знам къде е завода и ще е на заводски цени Whistling

Извинявам се за лаишкият въпрос, но искам да ви попитам Ланарте също като Дим с различни шевове ли се шият newsm78

# 251
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Извинявам се за лаишкият въпрос, но искам да ви попитам Ланарте също като Дим с различни шевове ли се шият newsm78

основно кръстчета, но в някои има и полукръстчета и контур и френски възелчета 
Wink намират се всякакви, но вървят лесничко и бързо  Hug

дж ти от голи мъже на цункавчета ли мина  Mr. Green

# 252
А какво ще рече полукръсчета Thinking Още веднъж се извинам , но от скоро шия Heart Eyes

# 253
А какво ще рече полукръсчета Thinking Още веднъж се извинам , но от скоро шия Heart Eyes
половин кръст /

Goody, аз гол мъж не съм шила  Naughty все цункащи се

# 254
добро утро Hug

аз от отдавна не съм се включала, ама нямам за показване нищо готово, само ви чета Wink и ви се радвам, страхотни неща показвате Peace

сега бързам преди Белла да е сервирала кафето да каже какво е времето  в Бургас, тук цяла нощ валя и трещя, а утре хващаме пътя за морето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт