Дали на планина или пък на море, къде ли да отиде малкото дете?

• 22 518
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Daliya, радвам се, че си имала куража да се опълчиш на "системата"; че вече си по-спокойна. Много е важно според мен да имаш доверие на екипа, грижещ се за децата.

# 121
Мили мами извинете ме че така нахълтвам във вашата тема...но искам и тук да изразя съпричастността си към Комикс Hug Да и кажа че всеки ден е в нашите молитви,вярваме че малката Борислава е силно дете и ще се пребори!!!
Пожелавам ви хубав ден на всички и бъдете силни мами!!  Hug
Бъдеща мама Ноемврийка   bouquet

# 122
Далия, благодаря ти за куража.  Hug Аз вярвам в твоите бебчета.  Hug След време, когато бебчовците ни се оправят, укрепнат и порастнат големи толкова, че мама да може да ги гушка, ще сме най-благодатните и щастливи майки на света   Heart Eyes

# 123
  • Луната
Браво мила DaliyaHug Вярвам, че дечицата ти са в по-добри ръце.  Сега е важно да си спокойна, силна и търпелива Wink

Комикс
стискам и на теб палци малката ти дъщеричка да се оправи.  Hug

# 124
  • Burgas
Стискам ви палци момичета,дано дечицата ви се оправят и в най скоро време да ги гушкате и отведете у дома,успех и не се предавайте.

# 125
Здравейте Hug
След прегледа във Варна с Жоро  си отидохме малко, на село.
Д-р Николова, не успя да го прегледа добре, понеже малкия беше доста крив.
мързелиото око  си го има, ще слагаме лепенка на здравото ,и ще видим има ли ефект.Очила ще носим  Peace
Имаме стеснено слъзно каналче, и на 17 август предстои сондиране TiredОтново ще му поставят упойка, и от това се плаша.
Тогава и ще прегледат малкия по-добре ,и ще ни кажат със сигурност ,какво му е. newsm78
Деси Hug
Комикс HugИ моето дете го водиха  не като живородено, а аборт. TiredНаистина ми беше трудно, и знам как се чувстваш.
Всичко ще се оправи  Hug
Хелче,на лори много и  се насъбра вече TiredАйде и при вас да се нареждат нещата, по-скоро. Hug
Танита   love001да нацелуваш Елиии Hug

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 14:50 от *GERI

# 126
  • София
Гери, може би ще има ефект от лепенката. Дияна имаше една приятелка от групата, която доста време изкара с лепенка, но ефект имаше.
Стискам палци всичко да е наред.

# 127
Привет и от мен. Ние с Коки сме на гости при родителите ми и затова по рядко се включвам, че сме доста хора, а има само един компютър и трудно ми идва реда. Joy
Добре дошла на Комикс. Имаш и моята подкрепа и  Hug. Знам колко ти е тежко сега, моят син също го водиха като аборт, той е роден 28 г. с. - 900 гр. Понякога докторите са страшно бездушни и аз съм потресена за това с аутопсията. За тях това е работа, ежедневие, но въпреки това е грехота да се държиш с една майка така.
Гери  Hug . Слагайте лепенката, ще видиш, че ще има ефект.
Хелче Hug и вие се измъчихте доста. Дано ви се рзмине и да не я режат Лорка.

# 128
Стискам ви палци момичета,дано дечицата ви се оправят и в най скоро време да ги гушкате и отведете у дома,успех и не се предавайте.
Една голяма  Hug от мен.

# 129
Гери, Жорко ще се справи и с това геройски  Hug

Днес, за нас е един сравнително по-добър ден, д-р Влахова ( нашия ангел пазител ) ме зарадва, че на беба са и намалени още параметрите и се справя съвсем добре, иначе някакви нови "изненади" няма...и тези новини получих след 40 мин. чакане пред вратата на Неонатологията...няма нужда да ви казвам, колко пъти умирах и се раждах....

Как са останалите геройчета?  Hug

# 130
Здравейте.
НАй-после имам нет. В събота половинчо реши да си сваля музика и с първата песен залепи вирус. Срина ми се компа. После преинсталиране,липса на някакви настройки,изгоряло нещо си и чак сега,благополучно, имам вече нет.
Ама и вие не сте ме затруднили много. Бързичко ви изчетох.
Гери-стискам палци на вас. И на вас доста ви се събра.
Хелче- милата Лорка. Дано вече лошото е зад гърба ви.
Ивана-приятна почивка.
Ан мАри-страхотни снимки.
Деси-стискам палци и на вас. Чакаме ви скоро с малкия в темичката.
Комикс-върна ме към спомените,мила. Всичко ми е толкова познато. ПОчти идентичен случай,но аз имах късмет да родя в МД. МАкар ,че и там не ми се разминаха репликите:Ти коя беше,тази с аборта ли?
Между другото, не е ли по закон вече за раждане да се брои след 24 седмица? Мисля ,че наскоро по новините така казаха.
Утре е големия ден,нали? Кажи после какво име сте избрали.
Стискам палци.
НИе иначе сме ок. Малката ме побърква .Станала е много палава,но да ми е жива и здрава.
Малко се притеснявам за пустото говорене,но...ще изчакам още малко. Все пак и аз съм проговорила късничко,та се надявам да е по наследство. Знае си само да казва ,че е на една годинка. Уча я да си казва името ,но като я попитам тя казва -БЕБЕ. И ми се хили насреща. ПОнякога сякаш има попадения и на някои думички,но не ги повтаря после и не го броя.
Е ,това е. Оплаках се.
Утре повече,че ще вечеря.

# 131
  • София
Мидичке, радвам се че всичко е наред и само нета и бил причината да ви няма Simple Smile Не се притеснявай много за говоренето, има време. Ще видиш че ще започне изведнъж да говори. Аз като търсих вчера за логопеди и попаднах на една темичка, зачетох се и това което разбрах е че детето първо трупа думичките в пасивния си речник, т.е. да разбира и да показва например на картинка и след това ще започне да я изговаря.

Гери, дано да има ефект наистина от лепенката  Praynig А и добре сте направили да си починете малко на село Simple Smile

Аз днес цял ден не съм седнала и съм много изморена.
Да ви се похваля обаче за напредъка с бибите на Дани, снощи си заспа без тях и цяла нощ не се е будил и не ги е търсил. Наобяд ме нямаше, но леличката каза, че дори не се е сетил. Сега легна но ме викна преди малко да си ги поиска. Ние обаче бяхме подготвени и днес с таткото купихме 2 мотора и му дадохме сега едния. Мисля че ако удържим така 1 седмица ще свикне да заспива без биби и няма да ги търси. Така поне си мисля де...

# 132
Жоро и той заспива, още с биба Closeцяла вечер я смуче, не мога да я извадя от устата му ooooh!
Къде е Семирамида newsm78?
AnMary,да кажеш в  коя църква ще кръстите Алекс,(ако е тук в бургас кръщенето) Hug
Айде ,лека вечер от нас bye

# 133
Мидичка, беба ще се казва Борислава. Живот и здраве, в понеделник ще ходим в Шейново да я запишем, таткото трябва да подготви и декларацията за бащинство, че нямаме брак и предполагам в понеделник ще получа и болничния за раждане...

А малката Мария, както си мълчи сега, кой знае каква бърборана ще стане, а и според мен хитрува нарочно... Heart Eyes

Хелче, според мен има шанс Дани да се откаже от бибите...вчера в магазина видях една госпожица на 2, на която обаче не и се беше получило  Laughing

Аз смятам, че децата сами си решават кога да се отърват от бебешките навици, явно бибата ги успокоява и им дава някаква сигурност...

# 134
Десислава, да ти е жив и здрав малкия юнак! Hug

Общи условия

Активация на акаунт