Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Лора и какво е мнението на лекарите?
Какви са мненията на участниците относно здравето на децата и какви са техните притеснения?
Какви са мненията за развитието на децата и как се споделят лични преживявания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Лора и какво е мнението на лекарите?
Лора претърпя инцидент, при който изпусна зъб. Лекарите препоръчват рентгенова снимка, за да се оцени състоянието на венците. Първоначално беше поставена временна протеза, но след консултация с ортодонт беше решено, че не е подходящо поради липса на място за предните малки зъби. Предстои консултация с друг специалист по орална хирургия и вероятно ще се наблюдава развитието на постоянните зъби и ще се поставят шини, ако е необходимо.
-
Какви са мненията на участниците относно здравето на децата и какви са техните притеснения?
-
Какви са мненията за развитието на децата и как се споделят лични преживявания?
-
Каква е препоръчителната доза Zyrtec за деца?
-
Как мога да помогна на детето си с неговите алергии?

)

Здраейте от нас
. ЗАбравихме да изпеем ЧЕстит рожден ден! - но и по добре, че тя и без това се изплаши малко от фойерверките, не се приближи до тортата дорде не изгаснаха, а после милата нямаше сили да духне свещта
Редактирай ме!
нещо тези дни хич не ме бива в готвенето 

После няма оправия 
аз бях така, и се зарекох че от утре няма да ги извеждам и защо ли
. Днес цял ден само ме излага пред хората, приказва ги едни врели некипели, седи на масата с майките и само щуротии ръси

От там веднага се обадихме на една приятелка, която е зъболекар и тя каза, че до половин час ако се върне зъбчето може да се имплантира. Обаче това се случва в 9:30 вечерта, с триста мъки намерихме една денонощна клиника, а по пътя говорихме с още 2 и всички казаха че не можело да стане това.
Отидохме да почистят раната и потвърдиха че е паднал целия корен. Казаха ни че се слага местопазител (протеза), който да пречи на другите зъби да се разместят и да пази място за постоянното зъбче. Днес цяла сутрин търся детски стоматолог да я заведем. Едните била в отпуска дестакат стоматоложка, та в крайна сметка ще отидем днес в 3:30 в една клиника където има и хирург и детски стоматолог и ще я видят. Ако някой има идея за добър специалист да каже, искам да съм сигурна че сме взели правилните мерки и сме намерили най-добрия.
Много ми е кофти от вчера, непрекъснато се обвинявам, но не мога да върна времето назад... стналото, станало