Братче, или пък сестричка, страшно много януарчето обичкат!

• 12 141
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!

Днес Яна става на 6 месеца и черпи

Честити "юбилеи" на Ивайла и Гого! Да са живи и здрави! newsm51

Честита седма месечинка на Анчето! Flowers Sunflower

И честити месечинки на всички, които празнуваха тези дни, а аз нямах време да поздравя! Kissing Heart

Днес ще ходим на консултация и после ще докладвам за резултатите.

Айде по едно кафе за събуждане и до после

# 16
Здравейте, честити месечинки на бебоците...

Ванила - и ние ядем по толкова, аз даже не броя - понякога и по често и давам. но тъй като ние сме все още основно на кърма, със захранването сме до под кривата круша, та гледам да получава достатъчно...А Маги е станала страхотна мадама.

Аз съм завърнала се в отбора на циклещите мамчета, хаха, 16месеца без цикъл си бях, чак ми олекна като ми дойде, нямах никаква подготвяща болка или нещо такова, сякаш ми е същият и откъм количество, да видим как е с продъжителността. Бях забравила как не се кефя лятото, но нейсе....

Еспа - как ми се иска следващия път и аз да се похваля, че Дивна спи като пън 11часа..... newsm78

Пепи - как ми се иска и на мен на Троянския балкан...

майка ми идва днес на гости за 2-3дни и мисля да и предоставя Дивна и аз да се наспя, да ида на масаж и да забравя за малко, че имам бебе и мъж, хахаха - шопинг тайм...

лек ден

# 17
Добро утро!

Хайде и аз тук, че пропуснах няколко теми.
Честити месечинки на всички бебоци!   bouquet

Дони, аз чела-недочела заглавието си викам - лелеееее, някое януарче е в очакване на братче или сестриче...... Като видях колажа се освестих за какво става въпрос.  Wink
Деси, vanilla, много са ви хубави дечицата.  Heart Eyes

И ние добре се справяме със захранването - въвела съм доста зеленчуци. Карфиолът хич не го хареса.  Tired Много й харесват пюретата на Сънвал и Бебивита. От вчера въведох и месо - започнах с пуешко. Все още нямаме напълно заместено хранене - хапва си пюренце и после я кърмя. От месец си върна и нощното хранене - добре си се беше отказала, какво й стана не знам. Сега се буди нощем около 3 ч., а понякога и по два пъти на нощ.  Crazy Зъби все още няма, но всичко завира в устата и точи лиги като санбернар.  Laughing Вече си седи съвсем спокойно и стабилно и се опитва да лази.

Ето я и Аничка

# 18
Дони, с този колаж току виж амбицираме някоя мама за породени  Grinning

ванила, туй с кърменето беше така и при мен само че с Иван, не мисля че има проблем да се кърми нощем, освен тоталното недоспиване  Tired
спас също се будеше, но откакто вечерното замених с АМ си спи по 10-12 часа. като тази сутрин, беше супер гладен, после пък повърна 3 пъти.
неговите хранения са горе долу следните:
7-8ч - кърма
9-10ч - плодово пюре (1 малко бурканче) + кърмене
12-13ч - зеленчуково 180мл
16-17ч - каша 180мл
20ч - АМ 180мл

и той има 2 зъба, вчера ги напипах драскаха Simple Smile от 2 месеца ги чакам, но пък за награда излязоха едновременно Simple Smile

хубав ден Simple Smile

п.п. прекрасни снимки с дечица  Heart Eyes

# 19
  • София

Дони, с този колаж току виж амбицираме някоя мама за породени  Grinning

Ами време е вече  hahaha hahaha hahahaжСори, че не съм поместила и други батковци и каки, но само тия снимки открих в бързината.
Та на въпроса -

Да се почерпите за здравето на Кюфтелин. Имаме и истинска торта с надпис, но апапарата нещо се прецака Sad
Да са живи и здрави и Яна и Ивка Simple Smile
Еспа, къде води Сами на очен?

И още малко забавления от нашето семейство http://donikakostadinova.multiply.com/video/item/23

# 20
Момичета, потресена съм!
Заведохме Яна на консултация и разбрахме, че....педиатърката е починала в събота Shocked
А само преди две седмици изглеждаше много добре и всичко беше наред.
Много криво ми стана.
А сега не зная какво да правя, защото трябва да се бие последната противохепатитна ваксина, а и всички сме записани при тази лекарка...Лека й пръст!

# 21
  • София
Честити ,месечинки на сладурите на мама Павлинка, Доника и Ягодка HugДа растат здрави и добри дечица  bouquet
Павлинче, много съжалявам, миличка SadНаистина ужасно ooooh!Лека и пръст на женицата baby_neutral
Еспа, прекрасно, че всичко е наред със Сами Hug

Деси, vanilla, много са ви хубави дечицата.  Heart Eyes
И сега и аз да почерпя

Слънчогледче, не се бъркаш, купихме си кола (2-ра ръка естествено Laughing) Grinning Субару Легаси- чудя се само, дали е по-голяма, отколкото червена, или обратно newsm78 Но така, или иначе аз няма да я карам, защото това ще ни е семейната кола Peace, а мойта е Тойота Корола и в тази връзка да се похваля Rolling Eyes-карах от Враца (откъдето купихме Субароуто) до София Rolling Eyes, нали трябваше да приберем двете коли ShockedТова за мен си е много, защото нямам богат опит в извинградско шофиране Grinning Преслав ми наду главата по пътя-голям рев рева #Cussing out, а не стига, че ми беше притеснено, само това ми трябваше ooooh!Два пъти спирахме да му подавам биберона и най-накрая заспа LaughingЖиви и здрави сме-пристигнахме благополучно HugНо голям проблем беше, защото искаме да извадим временен номер да се се придвижим до София, е да, ама не #2gunfire #2gunfireВ КАТ -Враца били свършили тези номера:crazyeyes: #CrazyИ затова едва-едва пъплихме по пътя, че трябваше аз да карам отпред, за да прикривам новата кола. Така беше редно, но аз отказах, защото не познавам пътя, и ме беше страх ThinkingИ в крайна сметка бавно и полека с изтеклите номера от Швейцария се придвижихме безаварийно Hug
Целувки от нас Hug Хубав и усмихнат ден Hug

# 22
  • Варна
Пускам снимка - поздрав за всички фенове! /и специално за Еспа/

# 23
Мим, жестока е! (ако и да нее съм Еспа) Simple Smile

# 24
Ей ама аз от мързел дори не съм се разписала  ooooh!  Laughing

Заглавието наистина е доста вдъхнявяващо  Rolling Eyes Обаче аз не искам да се вдъхновявам засега  Mr. Green Иначе с радост чакам някоя бъдеща майка на породени в нашите редици  Laughing Във връзка с темата... вчера видях едно майче в парка с бебе горе-долу колкото нашите (едва ли беше на много повече след като още се возеше в кошница за кола за новородени) и ми се стори с бременно коремче. Не такова като след бременност, а доста изпъкнало и щръкнало като бременно (как го обясних само  Joy ) И веднага след това влизам в темата и хоп... за братчечта и сестричета става дума  Laughing Много весело ми стана. Дали пък не е съдба? Wink

Честита месечинка на порасналите бебета!

Таис, мерси за разяснението за очаквани (и неочаквани) реакции след падането  Peace

ПавлинаShocked Много неприятно..

Ванила, и Виктор яде като новородено  Joy Няма 3-4 часови паузи  ooooh! Може би само нощем. Ама не се притеснявам кой знае колко. Той пък си повръща ненужното  Mr. Green по-скоро притеснението ми е как да лъжа педката, че съм заместила 2 хранения  Mr. Green Засега още никакъв прогрес, въпреки че не се знае за 10 дни дали няма да има промяна.

Мим, Оля, Билянче, Ванила, големи сладури са дечицата  Heart Eyes

# 25
Честита седма месечинка на Дария,  Антоан и Алесандра и половин годинка на Яна, Георги и Ивка!
Мим, утрепа рибата! Ауууу, Елия е прекрасна! И аз искам такава кърпа за мен и за Сами – ще ходим комплектовани. Мъж ми я видя на снимката и каза, че ще обикаля София да търси Laughing
Копривке, честито ви зъбче!
bili_bili, Сами плака така все едно имаше колики на 5 тия ден от захранването. Направих му един ден само на кърма и после пак дадох същото с което бях почнала да захранвам, но само половината от количеството, което бях стигнала преди да спра. И нещата се нормализираха. Явно имат нужда от време коремчетата им да се настроят за новата храна. Първата храна /морковче/ я давах общо 10 дни.
Павлинче, лека и пръст на жената
green eyes, Аничка много пораснала и е голяма сладурка
Данче, честито ви озъбване
Доника, водих на очен при д-р Топов – от форума прочетох хубави неща за него. Ходихме в частния кабинет, мноооого се чака и е страшна лудница /въпреки че бях записала час 2 седмици предварително/ Shocked
Monick, честито!

Хубав следобед!  bouquet

# 26
Данче аз да те питам ,като кърмиш само сутрин как си запазваш кърмата цедиш ли се? Сори за тъпия въпрос ама да питам аз newsm78
Еспа ,меси за отговора ти Hug
Павлинче съжалявам за педитърката,дано почива в мир жената Praynig
А Габи днес е със  разстройство, на какво ли се дължи,дали е от захранването newsm78

# 27
Ауу, Павлина, много гадно това  Confused

Били, възможно е коремчето да боли от захранването. Действай по-бавно - с по-плавно увеличаване на количествата и с "почивки" само на кърма, ако се наложи. Разстройството също е възможна последица от захранването. Ако продължи отидете все пак на лекар, че да не се обезводни. След това можеш ако искаш да й направиш почивка от 2-3 дни да видиш дали ще се регулира. И ако да - значи най-вероятно е било от захранването. Аз поне така си мисля  Thinking

Калоян също яде начесто, днес дори се опитах да си представя какво би било да спя цяла нощ  Rolling Eyes Еми не можах  Whistling

Хайде, бай, ние зачезваме пак навън  Hug

# 28
  • София
Моя пък все редки ги ака...дори и моркова не го запече. Днес купих от "белите" памперси - да ги видим що за стока са.
Еспа, я кажи сега по-колко рапично олио слагаш в пюретата? Тоя доктор съм го чувала - препоръча ми го една от акушерките, които изнасяха лекции от "9 месеца"
Павлина, лека и пръст на жената...
Моник, тенк ю за почерпката - за колата ли - лека и безаварийна най-вече Joy
Днес по случай празника яде и ябълка Simple Smile

# 29
Не съм ви чела, но видях първа страничка и искам  да поздравя Доника. Снимките са страхотни, толкова любов струи от тях...не знам за вас, но аз вече си мечтая за братче или сестриче на Петя Simple Smile))
Ние сме на почиква в Априлци и рядко намирам wireless, а още не съм открила начин да чета форума през gsm-то (виж фейсбук и gmail си ги чета от него). Иначе сме добре, аз скоро не съм се оплаквала, но Петя продължава да си е същия мъник...хората се пулят като им кажа, че е на 7 месеца...да е здрава!!!!
Въведох глутена и вече е голям почитател на Лека нощ каша с бисквитки на Хипп (ама и тя е толкова вкусна,..ммм)
Много целувки от нас:))) За Сами специално  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт