Абе мамчета, много са ви хубави дечицата,винаги с голямо удоволствие разглеждам снимките.Да са живи и здравички малките ни човечета!

Предпазното средство у дома се казва презерватив/ ама саво ако е наблизо, като е по- далеч....../ И тъй като и аз вече се оциклих, като се върнем от планина съм планувала да отида най- сетне на гинеколог и да говоря за предпазване от бременност.

Благодаря много и за всичко споделено за морето, защото живот и здраве след месез и нас това ни чака.
. И аз както и доста от другите мами първо си помислих, че някой чака ново бебче 
и се обаждайте за разходки към Борисовата или Южния парк, или пък по Витошка нейде. 
. Бабите ще го хранят , когато се приберем в БГ след месец и половина
не е вярно това. На нашата кака първата дума беше "тата", ама ей на - вместо Ян се появи Яна
Нали все пак е захранена.
Все пак месото в готовите пюрета е 8% и за половин доза са около 5гр., което идва към 2 лъжички чисто месо за едно хранене. По тази логика няма място за притеснение 
Искам да се гръмна..... Не знам вече какво да правя... поне вода да пиеше да знам, че не се обезводнява
От кърмата поне не личеше толкова...
не е вярно това. На нашата кака първата дума беше "тата", ама ей на - вместо Ян се появи Яна 
И на Гого първата дума беше " тата" , а имаме мома 

Уж сутрин се очаква да е гладен след 9-10-часовия сън, но хапва вяло. До момента на заспиване за нощен сън суче смислено около 2 пъти. До толкова съм се вманиачила и подтиснала от тази тема, че му броя глътките, съвсем сериозно.
Предлагам се, дори на час, изобщо не гледам часовник всъщност, но постоянно дреме в мен усещането, че не хапва достатъчно, да не се повреди... Пък нали бебето най-добре знаело, да се доверя на него, ама то само се забавлява на тия млекоцентрали. Понякога дори не чака млякото да потече, щото аз не съм шише, все пак...
Твърда храна яде една оризова каша, абсолютно всичко друго не харесва, стиска устни или направо плюе. А този ориз толкова го впечатлява, че днес дори се разплака като свърши (около 60 г му правя), че направих допълнително.
Ама това е естествено само, когато той си е решил. Ако го накарам аз 2 мин. преди това няма начин - същото е, което ти описваш.