почерпете се с парче домашна торта "Трюфел"
Спас спря да се буди нощем като замених вечерното кърмене с АМ. Към 8.30-9ч. пие 180мл и заспива. Отначало се будеше към 4ч., после постепенно си ги измести и сега към 7 се буди и го кърмя. Дано успееш да се справиш 
днес наваксвам със спането 

Проверих и в сайта на СЗО, там от 6-8 месеца препоръчват 2 или 3 пъти дневно по 120 мл твърда храна (според апетиа на детето може да се предложи още 1-2 пъти нещо съвсем мъничко) и често кърмене между храненията. С изключения на допълнителните хапвания, Петя се храни точно така
) А за педиатърката-споко. Аз също не съм съгласна с моята понякога, но тя си знае, че си казвам каквото ми е на душа. А Калата е страшен сладур, така че го нацелувай и не го мъчи с изпитване на рефлекси 
Много целувки на прекрасната Преслава!
как да спра да ям????
колкото да измия чините 

. Ужасно рева. Сега внимавам да не повръща, ама той така или иначе бая си върща, та не знам как ще разбера. А аз се чувствам ужасно
. Оставих го само за 5 секунди и се чу туп и рев...не се събирам в кожата си от яд на мене си 

Спокойно , бебетата са "гумени" и са склонни да издържат на такива неща . Знам колко е страшно . Митко направи първия си полет малко преди да стане на 6 мес , и след това за 10-тина дни падна още 3 пъти . Дани уж го хващам засега , но няколко пъти съм го хващала да прави мост от шезлонга , че май ще го махам вече това нещо.
Я им кажете , че вие сте родителите , четете и знаете достатъчно и си правите информиран избор как да си гледате и храните децата . Хамахамаха . Ако има възражения , ще печатаме препоръките на Гастроентерологичната асоциация ( или на нещо друго по избор