Братче, или пък сестричка, страшно много януарчето обичкат!

• 12 319
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Да са й честити на Маги 7-те месеца!  bouquet

# 151
Привет и от нас  Hug
Честита месечинка на Маги!
Павлина, това за мамите даващи АМ  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Кърменето наистина е нещо прекрасно, но от такива изказвания ме хваща срам, че кърмя! успокоителното е, че добавям АМ към пюретата и кашите и успявам да покажа на всички, че съм финансово независима  hahaha hahaha hahaha
sisa2780, искам да гласувам за вас, но линка не работи newsm78
Ралче, ти си страхотна майка! И не си втълпявай излишна вина и притеснения. Твоята принцеса е щастливка, че те има...
Момичета, форумът е прекрасно нещо, но постоянните разговори за това кой кърми и кой не малко ни побъркват. В крайна сметка най-важното е, че обичаме и гледаме дечицата си, а не с какво ги храним  Naughty
Натали, много ми стана мъчно за малкий разбойник.
Еспа, ходи ли на лекар?
Аз бих давала и кисел и попара, но Петя ми отказа попарата категорично! Няма драма обаче, след известно време може да опитам пак, а иначе Мини е права има много други начини да се предложи сирене.
Ние сме добре, храненето продължава да бъде най-голямата ни борба. Решила съм да запиша клип с процеса ни на хранене, защото е неповторим и си заслужава да бъде запазен за поколенията. Пея, подскачам, плезя се,подхвърлям дрехи и книги, изваждам всевъзможни  черпаци, кутии, шишета, играчки...Петя яде само докато се забавлява. А след като приключим къщата прилича на бойно поле  Joy Знам, че не е правилно, но друг начин да я накарам да изяде повече от 40 мл няма!

# 152
честита месечинка на Маги
барбаронче знам че не работи ще се пробвам на кирилица да го напиша вие ще се сетите ввв.сензациа.ком Joy

# 153
Добър вечер!

Аз с едно питане към младостката гилдия се явявам: къде се продават безмлечни, еднокомпонентни, без захар каши? В големите супермаркети намерих една оризова каша и ориз с рожкови. Друго - Ц.  Crossing Arms Да не казвам, че и в аптеките ме гледат като изкопаемо като търся такъв продукт.

Оказва се, че моето дете е фен на ориза, ама ориз, ориз, то вече 2-3 седмици все него. Редно е да вкарам и нещо друго.

Ето и един ЧУДЕСЕН линк за захранването, поне това е личният ми избор. От блога на Хедра е. Препоръчвам!

Лека и един по-умерено горещ ден утре!

# 154
  • София
Ванила, да ти е жива и здрава красавицата Hug Hug
Бърборанче, голяма забава било вашето хранене Simple SmileПоздравявам те за усилията и търпението  bouquetНали знаеш, че Петя ми е слабост Heart Eyes
Усмихната Сиси, радвам се за коремчето ти Hug Аз още не съм опитала оризова каша, но овесена опитах-истински му се повдига от нея Joy
Преслав още не се оправил напълно. Днес пак го водихме на лекар. Слава Богу, няма нищо освен температурата, ама много упорита се оказа SadВсе съм свикнала да го виждам един живичък, усмихнат, а тези дни не мога да го позная Confused Надявам се утре вече да няма. Дано да е в сила приказката:"Всяко чудо за три дни" Peace
Хубава вечер  bouquet

# 155
Изчетох ви и сега да се разпиша!  Laughing
Натали, и на мен ми стана много мъчно за Алекс. Добре , че вече е по- добре.
Еспа, хубаво , че не е нищо сериозно със зърното.
sisa2780 , и аз пробвах за гласуването , ама не се получи.
Били-били, аз съм за русото  Laughing
Бърборанче, ех много е упорита твоята Петя. А ти пък си упорита в грижите и любовта си към нея  Hug
Мюрвет, наистина отдавна не се беше включвала. Покажи някоя прясна снимчица на Ада.
Бубченце, какво ще ги правиш тия колички ,бе жена?  Laughing  Доволен ли е младежът от новата придобивка?
Честит седми месец на Маги!

Утре ще пиша за нашето захранване, че ме домързя!
Хайде лека!

# 156
Аз с едно питане към младостката гилдия се явявам: къде се продават безмлечни, еднокомпонентни, без захар каши?

Lang, аз пазарувам от магазин "Ванеса" – Младост 3, бл. 364 и от едно магазинче на пазара "Мания" до 81 СОУ /пак в Младост3/. От там съм си купувала пюрета, но имат и много каши. "Ванеса"-та е по-евтин.  Wink
Много хубави снимки на сладки януарчета видях.  Heart Eyes Честити месечинки на всички бебоци!   bouquet

# 157
Мили мамчета, аз от вчера нещо сериозно се разболявам....Май направих един топлинен удар....
ИЗВИНЕТЕ, ЧЕ НЕ СЪМ И ПОЧЕРПИЛА-вчера Коки стана на 7 месеца.По случая-вече сме 73.5 см и 9.100кг. Simple Smile Имах едни притеснения-гънките ,у се разминават на едно място и въпреки, че вече бяхме ходили на ортопед-отидохме отново, но при друг.Вече ни облъчиха и с X-ray, нямаше как, трпбваше да сме сигурни...
Espa, плажа е на Обзор, но на по-затънтено място...Където са бившите лагери от едно време, сега имаше руснаци, но те си ходеха на техния си плаж, останалото-място колкото искаш, чистичко и морето, и плажа, децата дивеят на воля и може да си крещят кооооолкото искат. Ох, като се сетя само, голямо спокойствие беше.....Искам пак.....Simple Smile Живот и здраве може края на август, началото на септември да отидем този път и с тати и да си починем цяяяяяялото семейство! Simple Smile Иначе, аз бях на гости леко-на станцията на EVN,където управител е приятелката на баща ми(чакам да ми стане мащеха... Laughing, много е готина, има я на снимките).Иначе към центъра на Обзор си е гъчканица, става за една разходка по алеята край плажа,но не бих отишла да почивам там....
Като говорите за попари.....Никол много обичаше такова чудо.....Коксъна още не съм го пробвала, но той предпочита голееееми количества на по-голям интервал, т.е. ядем само 4 пъти, като големите, сутрин и вечер-на мляко, на обед-зеленчуково или месно пюре(ще въвеждам и рибата вече), следобед-кисел. За момента не искам да го лишавам от сутрешното мляко, все още има нужда от него, за това, когато го откаже,му топя малко сухар или бебешки бишкотки и така си хапва. Мисля да почна да му кисна овесени ядки, по-полезно ще е от попарата... Mr. Green Иначе всичко си му готвя сама и за момента няма претенции човечето.ПОнеже баба и дядо ни снабдяват с екологично чисти продукти, спокойна съм.... Simple Smile КИселчето го правя задължително с мляко, с настърган пресен плод и 1 бучка кафява захар, винаги си го изяжда.....(да чукам на дърво! Simple Smile ).По принцип Коки е ящен, когато седнем да се храним, винаги е до нас и ако не му предложинм нещо от масата-почва да се сърди и сам да си иска!
Вече ходи и на гърне, ако не съм се похвалила, издава си специфични звуци за напъни и изчаква да го сложа. Не сме имали нааакан памперс от почти 2 седмици.  Mr. Green
Лек ден от мен!

# 158
http://www.laguna-bg.com/catalog/albums/userpics/10002/K1340.jpg[/img]
днес моята малка принцеса става на 6 месеца да ми е жива и здрава и все така усмихната

# 159
Мерси, green eyes!   bouquet Ванесата го знам, че дори ми е наблизо (от 1а съм). За другия не съм наясно, но нали има бгмапс - ще се ориентирам Simple Smile Гледам в подписа ти Плевен/София... съпружеството ми е от Плевен Flutter

# 160
И другият е на лесно място - като подминеш парка до "Патиланци" в посока Младост 2. Срещу бл. 327 май се пада - на спирката на 305.
Абе, все хубави хора сме от Плевен.......  Whistling

# 161
  • София
Тююююю. егати и затишието.
Аз пък влизам да се изфукам. Познайте кой е горд собственик на миялна машина   newsm44 newsm44 newsm44
Иначе днес Кюфтелинчо беше на консултация. Тегли го сестрата и вика, аааа +450 - този път малко е качил. Като видя, че е за 2 седмици Shocked Та Шишко вече е 9250. Не е пораснал. Обаче мама почна да го тормози и всеки ден има по 10 минути сутрин и вечер физзарядка на бънджито hahaha
Опс, събуди сееее

# 162
Espa, прекрасен е твоя блог, много ми хареса и има страхотни рецепти! А как си ги описала..... Flutter , личи че готвенето ти е страст! Продължавай да публикуваш нови рецепти, а аз определено си харесах доста неща и ще ги изпробвам!  Peace

Извинявам се, че нахлух така, но искам да отговоря на вашата съфорумка!  Simple Smile

# 163
Честит седми месец на Преслав, Кристиян, Пламен, Йордан и Калоян и половин годинка на Селин
bubchenceto, дано бързо се оправи малкият немирник. Честита ви количка
sisa2780, много сладка малката бонбонка
Smiling_Sisi, за кашата не мисля май че има повече дни за въвеждане. Може би само защото е първа храна от нова група – зърнени – съм срещала 5 дни. От друга страна аз всичко до сега давах по  5 дни. Ако е първа храна изобщо, с нея започваш въвеждането тогава май се дава 7-10 дни newsm78
ral4e:), душата, пак не ти се виждат снимките от линка дето си дала Rolling Eyes
Бърборанче, дано Петенцето похапва с по-голям кеф в бъдеще. Представям си какво приключение е. Hug
Monick, дано Преслав се оправи бързо
denitcheto, мерси за отговорът за Обзор. Много ми хареса големия плаж, но може би ще се насочим много на север. Обаче ти ме изумяваш с постиженията на Калоян – на гърне ходи вече – браво на вас! Направо имам чувството, че съм попаднала в отчетната на друг месец. Сами още не може даже сам да седи седнал. Но нищо и за това ще дойде време. Всяко дете има индивидуални темпове Peace
Доника, честита ти миалня! Със здраве да я ползваш. И аз трябва да сдобия такова нещо
4erveno6iika, много ти благодаря! Hug

Момичета, благодаря за загрижеността. Утре имам час при мамолог, че още наболява, кръв тече, абе гнусотия, да видим какво ще излезе

Хубава и безревлива нощ и дано да е по-прохладна  bouquet

# 164
Доника, честита придобивка! Дълго да си я ползваш!
Еспа, успех утре, пиши след прегледа.
Моето човече също нито сяда, нито в гърне ходи, нито пълзи, нито краката си лапа, нито  се изправя и т.н.   Laughing , ама и аз не бързам заникъде.

Общи условия

Активация на акаунт