Братче, или пък сестричка, страшно много януарчето обичкат!

• 12 269
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Ей, вие направо ме успокоихте  Laughing Щото и Калоян нищо не прави още, почти де Wink Само седи (с моя помощ се изправя - набира се, държейки се за пръстите ми, иначе сам не може  Naughty а така искааа  Laughing) и от днес си лапа краката, не ги остави на мира цял ден  Laughing. Ама иначе не се обръща, не се изправя.. Абе мързелче си е, ама не е истина колко ми е добре така като не се върти - хич и не се притеснявам, че може да падне от някъде докато се обърна да взема крема за дупето например  Peace

Еспа, мерси за инфото, значи по-скоро ще става хищник, отколкото си мислех  Mr. Green Уф, чак нямам търпение да му дам месо, идея си нямам защо така  Whistling

Доника, ха честита ти миялна, да взема да ти донеса малко неща за миене??  Mr. Green

Моник, как е Преслав? Оправи ли се вече?

Ние в четвъртък сме планирали да отидем на консултация, че от 2 месеца и нещо вече не сме ходили  ooooh! Та идея си нямам колко е кюфтето, ама е направил шкембе и едни баджаци  Laughing И все пак повече от 8 кила не му давам, ама да видим Wink

Хайде, лека нощ, поне няма да е гореща  Grinning

# 166
  • Ловеч
Здравейте и от нас !!!
Честити месечинки и придобивки- браво не сте си губили времето Laughing
Ивко вече седи седнал , лази малко напред и повече назад #Crazy ,спи с дупето нагоре забил нос в матрака - смее се и вече е захитрял доста - обещах му другата седмица да започва да простира прането  Joy защото е много деен.
За килограмите не искам и да знам - тежи много и сигурно е над 9.
Храним се само с плодови пюренца и то домашно приготвени - купешките също ги папка но прави физионимии на отровен newsm78
За мамите на които бебоците не са се размърдали още - наслаждавайте се защото след това са е дни бързи чупки в кръстаааааа .
Заваля и ще се спииииииииии Лека и мека Wink

# 167
Здрасти от нас!

честито на месечинковците!

Ние се отпушихме! Вчера бяхме на лекар и ни предписаха свещички, които действат доста добре Heart Eyes
Да ви споделя нещо интересно-понеже споменах че заради запичането съм я оставила само на кърма, докито ми обясни че не го препоръчвали, защото като влезнела още храна щяла да избута старата и да излезе по-лесно newsm78 Ми аз не съм много съгласна, защото нали така съвсем ще се претовари стомахчето NaughtyНо, както и да е ,важното е че ни изписаха много свещички и сме заредени за такива ситуации Grinning

Еспа,стискам палци всичко да е наред и бързо да минава Hug

Дони, честито, страхотна е!

Смайлинг и ние сме така, само си седи момата, ама много се клатушка, и така се надува като я сложа седнала, то са едни усмивки,едни възторжени писъци Laughing Позавърта се ама много бавно, ми то и как иначе при 9.5 кг #Crazy
Ама и аз не бързам, нека си позаякне хубаво детето!

Приятни сънища от нас!

# 168
Малеее, голямо затишие бре! Аз пък и без това ме мързи да гледам даже тия дни, та така е по-добре за мен.
Не се чудете що пиша по това време. Чавето тая нощ се буди през 2 часа, та викам поне и аз да се позабавлявам в нета. Нема пък само той  Crossing Arms

Никола е вече християнче  newsm44. Кръстихме го в неделя и оттогава още реанимирам. От 12 часа на обяд та до 1 часа през нощта го откарахме празнуването  hahaha.
Все се надявах, че няма да реве на кръщенето, ама не би. Хванаме го в лош период - спеше му се, беше един кисел, ама здраве да е. Порева си малко после веднага заспа естествено на гърда.
Още не съм свалила снимките, ама ще ви ги покажа тия дни. Много ми хареса църквата и церемонията. Копривке, много мерси, че ме подсети за църквата в Банкя. Бях забравила колко е хубава.
Цирка беше, че попа очаваше да види малко седем месечно бебе и като видя Никола вика "лелееее, ама ти добре си папкаш"  hahaha. Като пък накрая трябваше да го вземе и да го потопи, тамън очакваше да вдигне малко бебе, предупредихме го ние, че е тежък, ама реакцията беше уникална  Joy. Направо се преви под тежестта на мойто кюфте  Joy и ахна "уууууу, машалла".  hahaha

Имаме си много подаръци включително и проходилка, която е и люлка. Никола го пробвах в нея, ама горкия въобше не се сеща за какво иде реч. За сметка на това се кефи на играчките на нея. То са едни свирки, едни копченца, едно чудо....

Добре че ме успокоявате, че и все още има деца, които не седят стабилно. Никола седи известно време и се цопва я настрани, я напред. За сметка на това се върти като пумпал и не мога и за 3 сек. да го оставя сам. За пълзане изобщо не може да говорим. По-скоро е някакво червейообразно движение, но успява да се премести.

Дони, ха честита ти придобивка.

Еспа, стискам палци да е нещо безобидно. Пиши след прегледа.

Моник, бързо да се оправя Преслав.

Бубче, направо ме разби. После трябва да отвориш магазин за колички на старо  Laughing. Хайде дано да я хареса Делян новата придобивка.

Барборанче, представих си какъв цирк е вашето хранене Laughing Laughing Laughing Ама хич не ти е лесно на теб.

Абе мацки хайде некоя софийска срещичка да заформим.  Дайте идея за някой парк или нещо такова и другата седмица да сформираме нещичко.

# 169
Ейййййй, Сладурка ,честито ви християнче  Hug Hug Hug. И Алекс  по активност е същия като Никола , точно такова може и той  Hug

Еспа ,да не забравиш да пишеш , че ще те мисля много с тази кръв дето казваш  Confused

Искам да помоля мамите от Плевен- моля ви препоръчайте ми мамолог , че и аз имам притеснения  с гърдата . Ако не знаете , моля ви да попитате тук-там (нали не съм много нахална) и да ми пишете . На 14 септември съм в  България и първата работа ,която ще свърша е да отида на преглед. Благодаря  ви предварително  Hug Hug Hug

# 170
  • Варна
Честити месечинки на Антонио, Матей и Калоян!!!

Сега виждам, че наш Никола утре става на 8 месеца, лелеее, кога стана!!!! Да ви е честито християнчето   bouquet

Ние в тея жеги си стоим в къщи, че не знам на Елия, но на мен не ми понася да ходя по градинки. Малката не стои стабилно, не пълзи, движи се по гръб. В петък сме на консултация. Ние на 15ти отиваме в Калофер и Елия да я правим християнка. Ще пускам снимки.

Сватя, пожелавам ти, повече да те слушка Делян, че трябва да тренира за примерен и грижовен мъж!

И айде понеже съм първа:

# 171
Гледам нямаме кафенце тази сутрин , айде за събуждане

Сладурчеста, честито ти християнче , да ти е живо и здраво.
Аз от два дена давам на Маги пюрета с пилешко месо,ами хич не и харесва и не иска да яде ,взех една добавка на Хип и разбърквам по малко в зеленчуковото пюре.
Вчера ходихме на изследвания и и взеха  кръв от пръстчето  поплака си горката,а на мен ми стана толкова жално не мога да я гледам спокойно като и бият ваксина или и вземат кръв , направо ми се свива сърцето.Та днес ще ходя да взема резултатите , я кажете как трябва да са стойностите ако някой знае за желязото.А ако знаете и за другото.

Маги също обича ориз особено кашата на Милупа направена с АМ и половин пюре.Вие как давате кашите постоянно или няколко дни каша няколко само плодово пюре.
Взех и каша с Елда на Хумана ама е млечна с круша ,така или иначе и сипвам АМ,после прочетох,че май не е хубаво пише , че има обезмаслено мляко а не АМ,ама коато прочетох на Фризолака ами и на него пише обезмаслено мляко,та се чудя сега кое е по добре безмлечна каша направена с АМ или млечна каша  newsm78.

# 172
Имаме си две кафенца  Laughing
Мим,ние на 15 заминаваме за Карлово  Laughing,хич не ми се ходи ама малко и при другата баба.Къде ще кръщавате в Калофер има ли хубав манастир  newsm78?

# 173
Честит седми месец на Антонио, Матей, Калоян, Борислав, Виктория, Габриела и Ивелина
Мим, Ванила мерси за кафенцата
Мим, ти ме разби с тая снимка бе душа, сега само кексчета са ми в главата  261uu
Сладурче, честито ви християнче! Чакаме снимки
Радостчо, браво ,че сте преборили запека
vanilla80, аз бих давала безмлечна каша + АМ

Момичета,  Hug. Ще пиша непременно като се върна от доктор следобед.

Хубав и усмихнат ден  bouquet

# 174
  • Варна
Калоферски девически манастир - http://www.bulgariamonasteries.com/kaloferski_manastir.html
Разкошен е, а и съм предубедена - роднина ни е игуменката Laughing

Аз давам млечна, на Хип.

# 175
  • София
Здравейте и от мен,
Нещо не мога да с еоправя с тези снимки и това е Embarassed, в подписа ми по принцип стоят албумите със снимките на Йоанка, дано от там да се отварят...
Еспа- стискам палци за мамолога Praynig
Дони- честита ти миална машина  bouquet и целувки на бебчо и батко му Hug
Сладурче- честито ти християнче  bouquet
Ванила- аз бях купила точно тази каша на Хумана, за която каза, много се чудех дали да я дам, в крайна сметка дадох на ЙоЙо, на нея й хареса, а
и не даде реакции, ама гледам да не давам много от тези млечните каши, а повече от безмлечните с АМ.
Моник- бързо да се оправя Преслав Praynig
БърборанчеHug Hug Hug Hug, Налелувай Петя от мен Hug
От три дни давам на Йоанка пюрета с пуешко и за мое учудване пюретата с месо ги яде повече, от колкото само зеленчуковите.  Иначе вече казва нещо средно между мамама и ейейей, много е смешна Laughing, постоянно се върти на всички страни, но засега я слагам съвсем за малко в столчето седнала и то на не съвсем изправената позиция.
Другата новина покрай нас е, че се навихме и си резервирахме стая в едно хотелче в Китен за една седмица да отидем края на месеца, аз много се вълнувам, първо море с бебчо Heart Eyes и в тази връзка започнах всяка сутрин да тренирам, крайно време вече да вляза малко във форма, дано да успея.
И накрая да се оплача малко- юли месец цикъла ми така и не се появи, сега чакам да дойде за този месец Tired, сигурна съм, че няма как да е станало нещо, обаче явно още хормоните не са се регулирали напълно след спирането на кърменето.
Хубав ден от нас на всички, макар и дъждовен Hug

# 176
Espa,успех мила  Praynig.
Мим,манастира е готин и ме хвърляш в размисъл за другото лято,ама ще видим.
Да дам отчет хемоглобин 108/ на Маги/ как е?
Аз забравих да се похваля вчера Маги каза " бебууу",това го разбирам като бебе  Grinning,а сега кажете нали ако първата дума е в женски род момиче,ако е в мъжки - момче......е аз близнаци ли ще имам  Laughing.

# 177
Здравйте,Честито на малките и не толкова малки месечинки ,да са живи и здрави, и на малките сладури от няколко дни ,че нямах възможност да им честитя.
Ние сме добре обаче Габи нещо отказва да суче напоследък и ме е страх да не би да се отбие.
Мим ,манастира е страхотен разгледах го,ние смятаме също да кръщаваме Габи като с е приберем ,но нишо още не съм видяла как стават нещата и каде ще бъде събиетието.
Еспа,стискам палци за мамолога дано всичко е наред.
еи ама много плевенчанки има бре ,аз също съм от плевен ,да вземем да си спретнем една срещичка по плевенски като си доида а?

# 178
Добро утро!

чакам аз мойта да се събуди и ще ходим по магазините по женски Heart Eyes

Сладурче, честито ти християнче! Горкия поп, хубаво сте го изненадали hahaha

Мим,  манастира изглежда много добре и с тази зеленина наоколо е просто идеално!

Ланq, мерси за статията HugМного хубаво го е обяснила Хедра.

Ние се колебаем дали кръщенето да е на Бачковския манастир, или в църквата, в която се женихме в Стария пловдив newsm78
Но това ще е най-вероятно напролет, така че имаме време да го умуваме.

# 179
ванила, и на Спас беше толкова хемоглобина, доки каза че е ок за тяхната възраст  Peace

дони, честита ти придобивка, това е любимия ми уред, наред с пералнята  Mr. Green

сладурче, честито християнче! ще чакаме снимки да видим изражението на попа Simple Smile

ние мързелуваме, бяхме на гости на Петя, поиграхме на нейна територия, пиинахме вкусно кафенце и си побъбрихме хубаво Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт