105 градуса по Фаренхайт в САЩ

• 16 538
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
Джу, не се оплаквай, от при мен е още по- далеч. А, за цените на имотите знам... И аз харесвам СФ, но трафиците ме убиват всеки път като ида там. Иначе ми харесва много.

# 211
А, не се оплаквам, но след няколко години мислене само този кусур намерих. Как от теб е по-далеч, като вие сте на изток от нас?

# 212
Juturna, а как са училищата? Струва ли си да се купува къща заради добър дистрикт или има други варианти?

# 213
Една от първите разгледали снимките, а се разписвам последна.  Crazy Стела, страхотни са били тези 8 дни.  Peace

От къде са ви леглата? Искаме истинско дървено легло (Икеа отпада, щото нямат такива). Препоръки за материал, марка, модел. Приемам предложения всякакви. Мерси!

# 214
Стела, чудесни снимки, с удоволствие ги разгледах   bouquet

# 215
От къде са ви леглата? Искаме истинско дървено легло (Икеа отпада, щото нямат такива). Препоръки за материал, марка, модел. Приемам предложения всякакви. Мерси!

Не знам дали при вас ги има тези, но имаме локален Taft Furniture, където продават местно производство всякакви мебели от естествено дърво. В Huck Finn's Warehouse има още по-голям избор, дори и без финиш- да си ги довършиш ти, има и готови направени, най-различни. Само дето не знам тези при вас дали ги има.  newsm78

# 216
А, не се оплаквам, но след няколко години мислене само този кусур намерих. Как от теб е по-далеч, като вие сте на изток от нас?

Джу пошегувах се, тъй като от тук връзките и полетите не са от най- добрите. Времето на полета се увеличава от всички трансфери и щуротии. Само две авиокомпании имат директен полет до Европа. Цените на билетите също са солидни (при вас не знам).

# 217
стела...и на мен ми харесаха снимките и пътешествието е страхотно но аз си го запазвам за след като малките поотраснат,и аз като Тина мисля с RV .

бенс...не съм го гледала на скоро но трябва да е били или  "60 minutes" ,"20/20"  или "primetime" ...някое от тези ,те са ежеседмични предавания и малко трудно да се сетя кое но ще се поразровя за теб ,може и да изкочи нещо,и аз искам много да го гледаш ...,не изчезвай така за месец деее,ще ми липсваш

клеър...още не съм правила бозата,просото още го издирвам  Rolling Eyes

Днес ви черпя виртуално кой с каквото му душа иска че имаме 8 годишнина от сватбата -половинката ме размаза  ,аз му подарявам (само) планувания трип до Флорида през Септември ( не платени резервации  Embarassed )и купешка картичка  а пък той ми подари планувано и платено пътешествие с кораб до Бахама през октомври,човека уговорил детегледачки и прочие...пък и ми направил саморъчно картичка и съчинил стихче в рима в което ми казва за пътешествието и колко ме обича Heart Eyes ...как да не се поФали човек  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 218
Живяла съм в сан фран преди години 3 месеца,хубаво,спор няма,но не бих се върнала в сегашната ни конфигурация.Има много неща за мислене,предложиха ни трансфер в сан диего преди година,отказахме след бая умуване. Орегон ми е теоретична мечта ,но вали много.
*
Леглото ни е флор модела от един местен фърничър стор,беше 70% намален и по джоба ни преди 8 години,спим си и не ни дреме Grinning
Знам инак че амиш леглата са супер само дървени.
*
Стефан отказа карате-то днес,а лот ъф уърк мами,и дон'т уонт ит..туй то...дано с плуването имам повече успех че инак ми отиде супер плана за тотал сем.екзърсайз(т.е и за мен да има минутка че съм на дроп парцала черджето..)

# 219
Вики бракували сме се на една и съща дата. Ние излизаме на вечеря.

# 220
Вики и Ванхорн, 4естита годишнина! Още много такива изпълнени с любов и прекрасни мигове!  bouquet  bouquet  bouquet

Вики, мерси, ние понякога гледаме тези предавания, ще следя програмите им. Мъжа ти е наистина за пример.

Ако трябва да избирам за западния бряг, бих живяла в Сиатъл-Такома метро или както се води. Малко времето е по-дъждновно, но пък миналата седмица беше стигнало до 100Ф.
Имат страхотни у4илища, достатъ4но място има и имотите не са с цени като в Кали,  кеф ти планина, кеф ти океан. Високите борове са невероятни, и никога не изглежда сиво, дори през зимата или когато вали е едно мисти4но и като в приказка. Имат прекрасна пролет, много да се прави с деца, плюс за нас е, 4е имаме и семейство в района...абе няма работа за мъжа ми там, ина4е отдавна да сме се преместили, знам и къде искам да си купя къща Joy
В Сан Фран ме съм била, не мога да дам мнение, ЛА е прекалено населено за мен и всяка сервитьорка дето е актриса, малко в много ми идва.
Със сигурност искам да се пенсионирам в Сан Диего Crazy

Кюбит, ще погледна за магазини при вас.

Агентке, завидях ти за хубавия следобед Hug

Отлъ4ването от интернет е належащо поне за малко при мен. ЕйДжей не ми дава никакво ли4но време докато е буден, нито мога да свърша нещо като хората и май е време да направя някакви промени... ама да видим, де, както казва един мой приятел-всеки план ос**н Laughing

# 221
Честито на празнуващите!!!

Кюбит виж в оверсток,от там си купихме маса,сега погеднах имат и solid wood легла.

някакво си примерно легло....

http://www.overstock.com/Home-Garden/Milton-Chestnut-Queen-size- … oduct.html#custre

# 222
ви ки, валдхорна, честита годишнина, да посрещате още много и да ви слушат половинките!   bouquet

изтрих лика, ако има интерес някой невидял изпращам на лична.

аз, както се казва, съм явно на път правена  Mr. Green, вече съм планирала следващия трип: през мемфис за ню орлийнз и батън руж. живот и здраве през октомври ще отидем и до там Simple Smile  

# 223
Ходете и давай отзиви, че ние се каним за Тенксгивинг да се завъртим към Ню Орлийнс (със самолет Mr. Green).

# 224
ню орлийнз и батън руж. живот и здраве през октомври ще отидем и до там Simple Smile  

Само минахме от там, но много ми хареса това, което видях. Случихме на проливен дъжд и незабравима дъга, точно при един красив залив.

На западното крайбрежие бих избрала неземетръсна зона. Сан Франциско и Сиатъл много ми харесват по снимки.

Общи условия

Активация на акаунт