105 градуса по Фаренхайт в САЩ

• 16 521
  • 311
  •   1
Отговори
# 270
Цитат
Вики, имам 4увството, 4е много ще си допаднем и на живо Flutter
Бенс аз отдавна съм си го помислила това  Hug
Лелеее бенс,Клеър...ще умра  ,заклевам се мислех си че съм единствената "откачалка" която си носи чаршафи като ходи на хотел  Laughing.И аз винаги съм толкова отвратена от хотелите,по пода не се стъпва без джапанки,винаги си нося дезинфекционни кърпички и бърша къде що има за бърсане.Ако има диван в стаята абсурд да седна на него ако не покрия мястото с кърпа например .За покривките на кревата да не говорим... Crazy . Ужас настава ако летим някъде и не мога да си понеса чаршафите и кърпите с мен  ooooh! Мъжа ми понеже  не му пука много аз непрекъснато му нареждам къде как да стъпва и му забранявам да се докосва до покривките на креватите  ,к'во да прави човека слуша и изпълнява само мир да има. Laughing  Аз съм си джермофоб като цяло де, не само в хотелски стаи  но по хотелите най ме е гнус.Ужас ,не бях така преди ,и по хотели съм живяла и не ми е пукало но от няколко години насам започна такъв гнус да ме тресе.
Бенс...ще падна А.Дж ти топи бушоните значи  Joy,сладур.

клеър...нали ти гледаше "so u think u can dance" ,чак днес видях че Елън е била в журито ,знаеш  ли кой епизод е било това да го търся да го свалям.

# 271
херцог..моят беше супер лесен ,само изпит на листовки(на ПЦ)  и после шофиране с инструктор  като това включи паралелното паркиране и там другите задължителни упражнения.На мен лично не ми пукаше защото аз си бях шофьор от години пък и на стик ме караха да шофирам което беше  супер.Веднага ми дадоха книжка!Това във Пенсилвания обаче,всеки щат е различен до колкото знам.

# 272
Добре дошла, Петя!

Момичета, не ме провокирайте така рано сутрин  Grinning Къмпинг с каравана, ооо!

И леглото ти легло, и печката и хладилника! 2 седмици по бански! Колела, фризби, плуване, волейбол на плажа! Книги с тонове! Децата оформят бандата и зачезват и като ги сгащи нечия майка маже всички със сънскрийн, кога и какво ядат не е ясно, но  оцеляват! Коктейли от 11ам до 9 пм, когато мъжете са готови с барбекюто! Динята ми се изстудява във фризера на магазина и ми я носят на крака! Залези и задушевни компании! Лунни нощи, прибой... и пак книги! Живееш на плажа!
Върнахте ме в младостта  Mr. Green

Херцог, има много логика, прочети си правилата, и ако (май) не си карала другаде - и 2-ри път! При нас широко са застъпени глобите и изпитват на тях! Намери си примерни тестове за твоя щат... например тук:
http://www.dmv.org/
(много е лесно, на практическия покажи, че знаеш какво правиш и внимаваш за безопастността на другите)

Ред. защото си спомних, как едни познати донесоха 2 мес бебче на къмпинг Градина, а тях беше и по-голямото (3 год).

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 08:51 от Agent Provocateur

# 273
Благодаря, момичета! Ще направя и малко примерни тестове като съм готова, и ще ви докладвам като напредна, и дай боже взема листовките от първия път Simple Smile

# 274
Херцог, повечето въпроси касаещи шофирането са лесни и логични, особено ако имаш книжка от Бг. Обаче има едни безумни въпроси, за глоби, промили алкохол, инчове и футове, поне 1/4 от въпросите при мен бяха от такова естество и ако не ги знаеш тези неща, като нищо ще те скъсат, тъй че научи си хубавко книжката. И тренирай паралелното паркиране, поне при нас като минеш "писмения" тест самото кормуване започва с паркирането и ако не се справиш с него те късат още там. Успех!

Вики, аз цялото шоу го изпуснах, гледах само 1-ия епизод от кастингите и вчера финала на пресекулки. Но Елън беше наскоро, може би преди около 2 седмици, не повече от 3. Има тема в Кино и Телевизия, попитай там ако не ти се търси  Peace

# 275
Клерет и Вики, ще е весело трите да отидем на ваканция, колко ли 4аршафи, кърпи4ки и к'во ли не ще помъкнем, а каква проверка на стаите ще пада, да му мисли хаузкипийнг-а  Joy
И аз давам инструктаж какво да се пипа, тяхните кърпи 4есто ги мятам по пода и само така е разрешено на мъжа ми да ходи бос по тях. Покривалото е първото нещо, което заклю4вам в гардероба им- да не го гледам и мириша  Sick. Не бях такава тиква, докато не работех в хотел и се нагледах на какви ли не гадости.
Не винаги нося 4аршафи, но кърпи винаги, от по-малките да не заемат място.

Зора, аз 4етях книги, списания, слушах музика, когато използвах автобус за 4ас. Когато карах, пак музика, аудио книги, размишлявах Joy

Агентке, как хубаво си го описала, преставям си го в на4алото на 80-те, а от радиото ни пее Лили Иванова Laughing

Петя, сега кажи защо така мисли мъжа ти за домашните любимци? Аз съм на неговото мнение, де, но ми е интересно от ветеринарна гледна то4ка.

Казах ли ви, 4е в централната 4аст на нашия град има парк за ку4ета и не им събират акото. Ние не знаехме, 4е е такъв парк и аз гласно се възмущавах, как не ги е срам...4ак после осъзнахме, 4е сме единствените, които не си разхождат ку4е, а дете.

Утре ще вклю4а другия комп и ще ка4а снимки от местата където сме живеели. И на мен ще ми е интересно да обменим малко опит/инфо, Януари наближава, време е да решим на къде ще местим катуна.

# 276

Агентке, как хубаво си го описала, преставям си го в на4алото на 80-те, а от радиото ни пее Лили Иванова Laughing

Моля, моля  Mr. Green Бенс, не съм чак толкова дърта! Началото на последния век беше, покритието на мобилните не беше супер още и се събирахме на конкретно място за да говорим или пренасочвахме ГСМ-ите към една конкретна Моторола, работеща в системата на Мобиком  Crossing Arms В по-късните години този екзакютив майтап изчезна, мхмхм!

(стискам силно палци за вас, мило)

# 277
Оле,аз не съм за тук значи Grinning Спя си на земята без грижа, ако имам ужас от гадини би трябало да съм прибрала стефан в изолатор отдавна,той непрестанно мъкне живи,не-толкова живи и пр.независимо къде сме.Наши приятели са с каравана която е на вид по-добре обзаведена от моята гарсониера в софия,бива много,но за мен не е същото.Мога да допълвам много агента с коктейлите и залезите,но ще си затрая че ме притеснихте каква съм непукисто-нечистоплътница дето стъпва и поляга дето може.Само да кажа последно че за децата къмпинга е рай,там за 1 път в щатско си позволих да ги пусна малко на "свобода"(кръгче с колелото без да съм залепена за на ния д-то),културата на хората е друга,много фемили ориентирано..забравени тръпки..
*
На дълъг път слушам книги,така "изчетох" маса автобиографии,другите следя по-трудно; досаждам на хора по телефон ; слушам предварително записани подкастс по служба/интерес; пиша си науките наум(после забравям,но част от работата е премелена)

# 278
  • Boston, MA
Петя, здравей!

Леле, вие верно имате проблеми Mr. Green с бацилите. И аз съм работила в хотели, 4 години биля, и като изключим, че първото нещо, което правя, като влезна в хотелската стая, е да сваля и прибера покривката на леглото, другото не ме дразни. И във ваната се къпя даже  Laughing Ако е някое по-гадно място, разбирам, ама аз такива по принцип отбягвам, може да е старо, но да е чисто.
Ние правехме (в Катар) white glove inspections и всичко е било по конец.

Обаче в България, докато съм продавала ресторантско оборудване и подобни, на какво се бях нагледала. Дълго време не ядях навън (после ми мина). Да ви предупредя, че кухнята на МкДоналдс е най-чистото място, доста по-добро от Шератън, поне през 90те беше така.

На къмпинг в БГ съм била веднъж-дваж за по една вечер. Виждам романтиката, но за по-дълго не бих. Тук е друго явно, мноооого по-удобно, знам, че няма да ми избяга това преживяване с две момчета.

И аз съм за книги на дълъг commute, по-добре ми вървят non-fiction. В тази връзка, да препоръчам Malcolm Gladwell (може и да го знаете, аз сега го научих) - The Tipping Point, Blink. Ще се хареса на хората, които харесват Freaconomics.

Хайде, на работа, после ще ви пусна снимки от красивия Commonwealth. Laughing

# 279
Бубка уби ме с ваната. На мен даже у дома, след щателно почистване ми е кофти да вляза вътре...май трябва да ходя да се прегледам.

За чистота на МкДоналдс потвърждавам, само че в Бг, тук нещо не ми вдъхват доверие като им гледам мизериите. Но в Бг що чистене съм изчистила и що търкане съм изтъркала за тази компания  Rolling Eyes , за няколко живота напред.

# 280
влюбена съм, БЕНС! защо не предупреди бре, жено! ама много е готин Едуард, МНОГО! и тази тънка интелигентна усмивка, боже, на стари години за смях станах! и дори не е красив, абе мъж по мой вкус, само да не беше толкова млад  Mr. Green

(голяма зарибявка, след като прочетох последната книга по летищата, изгледах филма и сега са свалени и книгите и аудио книгите и клюките, за чудещите се - Twilight)

# 281
Никога не съм била на кемпинг, никъде. Не съм "кемпинг" материал.  За хотелите съм някъде по средата. И аз не ходя боса там, колкото и звезди да имат, но чаршафи не нося. Коктейли и кемпинг не са и съвместими за мене понятия. Там и тики барове ли има Simple Smile

Знаех си аз, че релативното бездействие последните няколко седмици ще ми излезе през носа. Имам огромен срок, който приближава, и за ваканция ще мисля само след това.

Първите книги на Гледуел ми бяха интересни. После четох една статия, която правеше идеите му за гении на пух и прах, но той пише добре.

Нашият вет (който е и съсед) има 2 кучета и 1 котка. Педиатърът ни има 5 деца Simple Smile

# 282
Ehееe,явно никой от тук присъстващите не се е въргалял по уни дивани само и само сек сън да спастри, мел фасове до полуда из болнични коридори, борил подлоги с дупки #Crazy и поредица сходни..ех младостттт как' рече агентурата..след тази школа в родината тук къмпинга е от мариот нагоре Laughing
*
Туайлайт-ът не ми проговори амам хич,сега опосквам де що намерих на Elizabeth Strout по препоръка на Хиър,много гуд.

# 283
Пипала съм подлоги, живяла съм с месеци без капка топла вода в Андите, но през ум не би ми минало да го свържа с ваканция. Било е нужно; не романтично. Променят се нагласите с годините.

Някой друг да има проблем с кирилица? Как се наглася нов компютър за това?

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 17:09 от Pixie

# 284
  • Boston, MA
Бубка уби ме с ваната. На мен даже у дома, след щателно почистване ми е кофти да вляза вътре...май трябва да ходя да се прегледам.
...

Ми.. не знам. Никога не съм била супер чистница, може и да е някаква реакция на майка ми, която винаги ходеше с парцала след нас. Аман.  Grinning

Другото е, че е хубаво да се знае, че човешкото тяло само по себе си е пълно с бактерии и гадини. И в най-стерилната среда, пак си ги носиш.

Общи условия

Активация на акаунт