БУРГАСки мами до една, търсят хлад и планина - 87

• 16 333
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
  • Burgas, Bulgaria
 hahaha

# 226
Някой ще ходи ли утре на концерта на Джон Лоутън и БТР?

# 227
  • Бургас
След рекламата, която направи Валери Симеонов по Скат- не , благодаря.
Тази физиономия,нахилена до уши направо  SickЩо ми е толкова антипатичен този човек?

# 228
  • Burgas, Bulgaria
и на мен
уф

# 229
Валери Симеонов няма нищо общо с концерта утре (май newsm78), до колкото знам на 13.08 ще бъде представянето на общия им проект, пак в Летния театър.

# 230
Лилита,  http://file.burgas.bg/upload/iziskvania.pdf  Hug
http://www.burgas.bg/bg/info/index/296

Звънкай по телефоните, публикувани в сайта. Аз поне колкото и пъти да съм се свързала с нашата директорка, винаги ми е обяснявала подробно  Hug
Благодаря, Ками. Убих се да го търся този списък с документи и изследвания, а той къде бил... То нашето е ОДЗ, но предполагам ще е същото, както и при яслите.

# 231
 Божкее, втори ден не мога да се опрява. Crazy След един детски РД. Mr. Green

Бива ли бе, Живе! Че и детски! От кока-кола и пасти така да се подредиш Mr. Green
да е жив и здрав малкият

На концерт няма да ходя, дайте нещо друго от афиша Wink

# 232
  • Burgas, Bulgaria
ъ ми гледай ги вси4ки са за4езнали на нейде,аз съм тук щото съм на ба4

# 233
 Oоо, Кат, завърна ли се?
 Ама то не от нашия РД, на една друга малка. Laughing

# 234
Препоръчайте ми добър специалист за брекети.

Офф обърках Къде в Бургас, с тази ...

# 235
  • Бургас
Ахче-Будинова,с две ръце я препоръчвам.Много съм доволна от резултата,много е внимателна и много точна,с много спрециализаций в чужбина  Peace

# 236
Пусни си фейсбука да те разпитам ако може Simple Smile

# 237
  • Бургас
Пак се загубихте някъде newsm78Стискайте ми палци неска да ми кажат пола  Praynig  bouquetПриятен ден ви желая  Hug

# 238
  • На морето!
Пак се загубихте някъде newsm78Стискайте ми палци неска да ми кажат пола  Praynig  bouquetПриятен ден ви желая  Hug
Не е ли рано за пола или ти ще ходиш на 3Д? Стискам палци  Peace
Ние се прибрахме вчера от 10дневно пребиваване в една страхотна вила в Странджа. Сега пускам перални в несвяст, готвя и се опитвам да понаваксам докато детето е в майка ми, а от утре тръгваме на плаж, ще ходим и в Поморие да запазим дата за кръщене в манастира, абе планирала съм си отпуската до последния ден  Mr. Green
Айде, отчетох се и отивам да хвърля едно око на шоколадовия си кекс и да се приготвям да прибирам дечко.

# 239
  • Burgas
Аз съм на работа и ми е едно отпуснато,нямам търпение да минава тази седмица и да ходя да си прибирам детето,за пръв път се разделяме толкова за дълго.

Общи условия

Активация на акаунт