БУРГАСки мами до една, търсят хлад и планина - 87

• 16 330
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
   И аз съм на работа, свърши ми отпуска, а можех и още  Laughing Цял ден гледам тъпо в една точка  ooooh!

# 241
  • Burgas
Аз пък тази година вземам разпокъсано отпуската,миналия месец 1седмица,този една и от 15.09 ще взема останалите две.Моника ще ходи на предучилищна в училище и искам поне първите 2седмици аз да я водя и аз да я взимам,дано да свикне бързо.

# 242
  И аз съм на работа, свърши ми отпуска, а можех и още  Laughing Цял ден гледам тъпо в една точка  ooooh!
...май сме от една порода... Mr. Green

Аз пък тази година вземам разпокъсано отпуската,миналия месец 1седмица,този една и от 15.09 ще взема останалите две.Моника ще ходи на предучилищна в училище и искам поне първите 2седмици аз да я водя и аз да я взимам,дано да свикне бързо.

Ти защо я записа в училище? Питам, защото и на мен догодина ми предстои, та да знам какви са предимствата и недостатъците. Аз лично мисля да я запиша в градината, че са цял ден.

# 243
  • Бургас
Лично за мен предимствата са за градината!

# 244
  • Burgas
Ми защото сменихме квартала и трябваше да сменим и градината и сметнах,че за 1година не си заслужава и реших да я запиша в училището където смятам да учи.Пък и има кой да я взима на обяд,ако нямаше щях на градина да я запиша.

# 245
Ми защото сменихме квартала и трябваше да сменим и градината и сметнах,че за 1година не си заслужава и реших да я запиша в училището където смятам да учи.Пък и има кой да я взима на обяд,ако нямаше щях на градина да я запиша.
anik79  значи всичко се уреди за базовото училище при коя госпожа ще сте

# 246
  • Burgas
Ми уж казах за Г-жа Николова,дано да е при нея.

# 247
  • Бургас
Ако не говорим за качество на преподаването, което е доста субективно понякога, предимствата на предучилищната в училище са по-малкото деца в група и ежедневния контрол върху занятията. Освен това децата свикват с режим на учене, който е по-близък до ученическия, а една част от децата са в един клас в училище. В градината са цял ден, което е доста голямо предимство, ако няма кой да взема детето. За друго предимство не се сещам, специално за градината.
Дъщеря ни беше в предучилищна към училище и бяха 19 деца. Чувала съм, че има градини с групи от по 38 деца, което е безумно за мен. Според мен, с такава бройка деца не може и става дума за обучение и учение. А не е без значение каква основа ще имат в 1 клас.  Peace

# 248
  Грешка  Embarassed

# 249
  • Бургас
Добрата подготовка дали ще е в градина или в предучилищна зависи изцяло от самата учителка. Дъщеря ми кара в ДГ, от 5 годишни работеха по тетрадки и помагала за предучилищна че и за първи клас даже накрая. Специално Йорданова се казва нашата госпожа подготви много добре децата. После в "К и М" три от децата бяха в един клас. Еми другите има дишаха праха. Същите сега са отличници в Математическата гимназия. Госпожата им много се гордее с тях и като ги види вместо те нея, тя ги поздравява за успехите. Така че, ако е някоя дето гледа да й минат четерите часа и да отбие номера (и такива случаи знам) и в най-елитното училище да си запишеш детето - файда никаква!

Педагог трудно се "става", или си, или не си!

# 250
  • Burgas
Много си права Радост и аз винаги съм казвала,че няма тъпи деца,а мързеливи учители.Дано да имаме късмет и да попаднем на добър педагог сега и после в 1клас.

# 251
anik79  ако наистина имате късмета да сте при г-жа  Николова ще останеш много доволна

# 252
  • Бургас
Естествено, че основно зависи от учителя и че трябва да си добър педагог, за да обучаваш добре. Това е ,мисля,  ясно на всички. Колкото и добър професионалист да си обаче, при 38 деца в група, трудно ще е да обърнеш достатъчно внимание на всички. Големият брой деца за мен са основен недостатък на обгрижванео и обучението на децата в ДГ. От опита ми дотук мога да кажа, че с две ръце препоръчвам нашата учителка от предучилищната на "Св. Княз Борис I" - Катя Кръстева се казва.

Говоря от позицията не само на родител, а и на учител.  Peace

# 253
 Моят син кара предучилищна миналата година в училище, тази ми беше първокласник.Госпожата каза, че си личало кои деца са ходили на градина и кои на училище.Вие си направете изводите. Wink

# 254
  • Burgas
Много ще се радвам ако сме взели правилното решение за детето относно предучилищната-аз избрах НУ,,М.Лъкатник-базовото в Славейков.

Общи условия

Активация на акаунт