Тренировки в домашни условия-5

• 54 144
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Мечта, много благодаря за линковете Simple Smile. Допадна ми гимнастиката с гирички и сутринта здравата се изпотих  Grinning. Не съм фен на подскачането, предполагам съседите също и малко променям някои упражнения. Моите гирички са по 1кг. и ми се виждат вече леки, а 2кг. тежки  Confused. В залата тренирам с 2кг. защото 1кг там са много миниатюрни и ме е срам с тях  Joy.
vaflichka - тези 7.5кг и 10кг. тежести за упражнения - какво точно имаш предвид? Гири или тежест на уред? За уредите използвам 15-25 кг в зависимост от упражнението. За ръцете не повече от 2х2кг. защото имам лекарска забрана да вдигам тежко Sad, за мое голямо съжаление.
Момичета - да споделя голямата си радост от предстоящото откриване на нова фитнес зала до нашия блок  Grinning  newsm44

# 181
Mea`culpa oт колко време правиш Синди? Аз на третата седмица малко се отегчих и започнах с Пилатес, но тези дни сигурно отново ще почна със Синди (аз правех най-лесния комплекс - първия от първи диск) и ще ги редувам. След колко време започнаха да се появяват резултатите при теб? При мен не е много очевидно все още, но пък аз и с храната не се ограничавам...  Thinking

# 182
  • в моя свят
Аз правих втория диск на Синди цялата тренировка през ден около 3мес.От всички програми съм най-доволна именно от Синди.Харесва ми това,че всичко е подредено-крака,корем,гърди и т.н.  Peace

# 183
Трета седмица ми е горе-долу, като гледам да правя тренировките през ден, понякога 2, но не повече, за да не губя форма. По принцип спазвам стриктно и хранителен режим, а според мен има значение Peace И правя от време на време интервално кардио (почнах с амбициозното през ден, но издъхнах... важна е пчивката за мускулите!!!)
Преди това ходех редовно на фитнес, но честно да ти кажа, виждам по-добри резултати от Синди, което може и да звучи странно... Важно е всеки да намери оптималната тренировка за самия себе си. И да се чувства добре и да му е приятно, докато я изпълнява - изключително важна е положителната нагласа Peace

# 184
  • Torino,IT
Като ученичка правех всеки божи ден Синди в продължение точно на 3 месеца,  даже си отбелязвай тренировките на един календар, тогава и метаболизма ми е бил друг, но направих тяло мечта, и отслабнах с 8 килограма Peace

# 185
Ето ме и мен  тук . Решила съм да  се стегна  и отслабна . Препоръчайте ми упражнения като за начинаеща . Имам и колело  .

# 186
Аз съм абонирана за BelchoHristov.com и вижте какво получих тази сутрин: техника за открояване на мускулите.

Дроп серии

Дроп серия: това е фитнес техника и метод, когато в рамките на една работна серия от 15 повторения, изпълнявате към края и със сетни усилия 13-14-15-то повторение, сваляте тежестта или сменяте гирите с по-леки, продължавате с още 2-3-4 повторения, сваляте тежестта или гирите, минавате на още по-лека тежест, с която да изпълните още 2-3 последни, уморяващи ви до последно повторения.

Гонената цел е да изморите максимално мускулните влакна, да ги натоварите, да активизирате повече двигателни единици и енергията за това да идва за сметка от подкожните мазнини! Ако сте на диета с цел топене на мазнини, дроп сериите са идеални за приложение. Изчерпаният гликоген е факт, енергията идва за сметка на разкъсването на връзките в дългите мастни молекули.

# 187
момичета много сте изписали!  Peace

вчера 39 час каланетика. днес уж ще си купувам обръч, но да видим какво ще стане

# 188
Днес за разнообразие Синди и малко опити за въртене на обръч Wink

# 189
  • Sofia
Мечта, много благодаря за линковете Simple Smile. Допадна ми гимнастиката с гирички и сутринта здравата се изпотих  Grinning. Не съм фен на подскачането, предполагам съседите също и малко променям някои упражнения. Моите гирички са по 1кг. и ми се виждат вече леки, а 2кг. тежки  Confused. В залата тренирам с 2кг. защото 1кг там са много миниатюрни и ме е срам с тях  Joy.
vaflichka - тези 7.5кг и 10кг. тежести за упражнения - какво точно имаш предвид? Гири или тежест на уред? За уредите използвам 15-25 кг в зависимост от упражнението. За ръцете не повече от 2х2кг. защото имам лекарска забрана да вдигам тежко Sad, за мое голямо съжаление.
Момичета - да споделя голямата си радост от предстоящото откриване на нова фитнес зала до нашия блок  Grinning  newsm44

7,5 и 10кг са за уредите, но ги писах само за пример, всеки тренира с колкото може. Laughing

къде се намира тази нова зала?

# 190
40ти час каланетика. започнах да свиквам с 10в10, просто не гледам калан и така не й се дразня

# 191
Здравейте и от мен  Simple Smile
Докладвам - в петък каланетика, днес пак каланетика  Peace
След като свърша с тренировката се чувствам тооолкова отпусната, няма напрежение и ми е едно леко такова  Crazy

# 192
Здравейте!
Вчера упражненията на Синди за ръце и корем.Днес почивам.

# 193
преди малко 41 час каланетика

# 194
Днес направих поредна тренировка със Синди (първия комплекс упражнения от първи диск) и се чувствам страхотно!   Peace Дано не ме хваща пак мързелът, че тази седмица добре си починах  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт