Тренировки в домашни условия-5

• 54 139
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Днес правих упражненията на Трейси Андерсън 1 час и имам въпрос към вас: На колко кг са равни 3 паунда?  Защото тя прави упражнения с гирички за ръцете и казва, че не трябва да са над три паунда, а моите са два килограма и едвам ги мърдам Thinking

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 18:46 от Dai4eto

# 166
# 167
значи да си взема килце Thinking мерси много вес  Heart Eyes

# 168
Като купувах моите гирички имаше и по 1,5 кг.

Днес Тае-бо кардио

# 169
Днес - каланетика  Simple Smile

# 170
днес 23-та тренировка тае бо

# 171
Обръча върши ли някаква работа? И по колко минути на ден трябва да се върти? Че нещо съмнителен ми се вижда Wink
Върши..стига да си постоянна Peace
Абсолютно  Peace
Аз въртях обръч в продължение на 4мес. всеки ден по 30мин.Тренировките сменях често,но от обръча не се отказвах.Дори събота и неделя,когато почивам от тренировка въртях само обръч.Резултата беше още в началото,намалих талията с 7см.,а паласките изчезнаха.Сега не го въртя само защото ужасно ми е омръзнал вече,а то си е доста скучно.Но пък е приятно,първите 2мес. го въртях с удоволствие.Като цяло за мен обръча си ми е най-ценният уред,който имам в къщи и след месец-два мисля отново да възобновя ежедневното въртене  Wink

мечта, браво на теб! наистина страхотен резултат с този обрач - 7 см са си 7 см. Може би и аз ще почна скоро, имам да свалям от талията, по-квадратна ми е..

Благодаря ви много за отговорите! От утре почвам да въртя обръч Grinning
По едно време със сестра ми доста въртяхме като си пускахме по-ритмични песни от компютъра и беше много забавно, ама то си беше един вид като игра, но сега ще се тренира Simple Smile

# 172
  • Sofia
здравейте, ще споделя накратко моя опит. след сълги години опити за тренировки на какво ли не искам да споделя, че единствено постигам резултати с фитнес и то при трениране с тежести. много хора казват, че жените не трябва да тренират с тежести, но това не е вярно. по този начин по-бързо и трайно се оформя тялото. не говоря, че всяка жена трябва да вдига щанги, аз също не го правя, но ако решите да правите едно упражнение с 7,5 кг то няма да е толкова ефективно както ако го правите с 10кг.

успех на всички!

# 173
И аз започнах с този обръч, пък да видим.  Wink

Всеки ден започнах да въртя, докато ми доскучее.

# 174
  • морето, сините вълни...
 Обръча е чуден лек за паласки.  Peace
 Аз от месец и нещо връткам, по 10тина мин на ден /далеч не съм като Мечта, тя е еталон и имам видим резултат. Паласките и коремчето се прибраха видимо. Е остават още около 2 см да изчезне всичко, ама те са като ония 2 кг които ти остават на края - най упоритите.
Така че смело с обръча, ще ви се отблагодари осезаемо

# 175
  • Torino,IT
Да, обръча е страхотно решение съчетано с хранителен режим и кардио Peace
Днес 40 мин кростренажор и упражнения Peace

# 176
  • Бургас/Пз
А да знаете случайно в Бургас от къде мога да си купя дървен обръч?

# 177
  • в моя свят
ani_d много често сме обсъждали в старите теми и излиза,че дървен обръч не може да се намери никаде.Аз лично съм обиколила цяла Варна и само на едно място ми казаха,че от Германия имат оферта за поръчка,но им трябват повече желаещи,за да имат някаква сметка.Една съфорумка търси в София,но там също се оказва,че от години нямат дървени обръчи.В крайна сметка стигнахме до извода,че само дърводелец може да направи.Аз имам такъв познат,но той ми отказа не помня под какъв предлог.Но ако все пак намериш някъде пиши веднага,че вече почти година търся. Peace

И по темата,че отдавна не съм давала отчет-днес корем и 20мин. въже.

# 178
  • Torino,IT
Днес 50 мин кардио плюс упражнения за рамена, ръце , корем.
Утре и неделя почивка Laughing

# 179
Току що привърших с упражненията на Синди  bowuu
И забелязвам как с всеки следващ път свиквам все повече с упражненията... може би следващата седмица ще почна втора част  Peace
и... има много добри резултати засега, така че, ако някой се чуди - да не се мае  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт