Тренировки в домашни условия-5

• 54 136
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
....не гледам калории, гледам че има резултат Peace

точно в това е истината  Grinning

# 151
  • Torino,IT
Днес 30 мин кардио и половин час упражнения за крака, днес нещо не бях във фирма Sad

# 152
Обръча върши ли някаква работа? И по колко минути на ден трябва да се върти? Че нещо съмнителен ми се вижда Wink

# 153
Обръча върши ли някаква работа? И по колко минути на ден трябва да се върти? Че нещо съмнителен ми се вижда Wink
Върши..стига да си постоянна Peace

# 154
  • в моя свят
Абсолютно  Peace
Аз въртях обръч в продължение на 4мес. всеки ден по 30мин.Тренировките сменях често,но от обръча не се отказвах.Дори събота и неделя,когато почивам от тренировка въртях само обръч.Резултата беше още в началото,намалих талията с 7см.,а паласките изчезнаха.Сега не го въртя само защото ужасно ми е омръзнал вече,а то си е доста скучно.Но пък е приятно,първите 2мес. го въртях с удоволствие.Като цяло за мен обръча си ми е най-ценният уред,който имам в къщи и след месец-два мисля отново да възобновя ежедневното въртене  Wink

# 155
38 час каланетика

# 156
Абсолютно  Peace
Аз въртях обръч в продължение на 4мес. всеки ден по 30мин.Тренировките сменях често,но от обръча не се отказвах.Дори събота и неделя,когато почивам от тренировка въртях само обръч.Резултата беше още в началото,намалих талията с 7см.,а паласките изчезнаха.Сега не го въртя само защото ужасно ми е омръзнал вече,а то си е доста скучно.Но пък е приятно,първите 2мес. го въртях с удоволствие.Като цяло за мен обръча си ми е най-ценният уред,който имам в къщи и след месец-два мисля отново да възобновя ежедневното въртене  Wink

мечта, браво на теб! наистина страхотен резултат с този обрач - 7 см са си 7 см. Може би и аз ще почна скоро, имам да свалям от талията, по-квадратна ми е..

# 157
  • Torino,IT
Днес съм много доволна от тренировката, за разлика от вчера имах прилив на сили и енергия, не знам дали заслугата не беше и на закуската, 40 мин преди тренировка, кисело мляко с лъжица овесени ядки, мед и смлени орехи.
Започнах с 50 мин кардио и после си направих целия диск с упражнения, та дори и разпускането, което често пропускам, почти 2 часа тренировка  Peace

# 158
Привет от мен!

Малко късно се записвам да ви следя на 11-та стр.  Simple Smile
Случайно се зачетох в темата ви и ми стана много интересно, аз тренирам в зала, но има какво  да се научи от вас. 

# 159
Поредна Синди-тренировка  Peace

# 160
  • в моя свят
Момичета препоръчвам това:
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2109522

Аз рядко правя такива комплекси за цялото тяло,но постоянно се ровя и записвам програми,за да си разнообразявам упражненията за отделните групи.Това на бърз преглед много ми хареса,защото е почти изцяло с гирички.Забележете и корема на мацката особенно в 2-рата част.

Аз отдавна спрях с каланетиката и мисля,че сега в темата само gardje май я прави.....но пускам и една руска каланетика.Тя е нещо средно между каланетика 10/10 и супер каланетика на Калан Пинкей. Т.е. има упражненията и от двата комплекса,а момичетата на видеото я изпълняват сред природата в гората и е много вдъхновяващо.
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2046561

# 161
  • Sofia
Meчта , благодарности за линковете.   bouquetНа този торент сайт не бях попадала и се главозамаях,тези руснаци равни нямат!.Нямам търпение да се регистрирам. Не знам защо  това може  да се случи само в определени часове Tired Thinking

# 162
Мечта, мерси за гиричките, на пръв прочет са добри. Разгледах им скрийншотовете и ги писнах за теглене. Ще ги пробвам септември, когато се"завърна на ринга". Решила съм тогава да бягам и да правя подобни серии с гирички. Ще пробвам интервалното кардио. Лошото е, че като тръгна да бягам немската ми овчарка почва да вие, защото едно време бягах с нея и той /защото е той Simple Smile/ още не е забравил!  
Момичета, моят купон мина направо супер, бях толкова щастлива, развълнувана, превъзбудена, както на истинския бал преди 20 години!

# 163
  • в моя свят
Margi към torrents.ru има линк на 1-ва страница.Руснаците наистина са страшни,а в раздела "фитнес и аеробика" можеш да намериш всичко. Peace Наистина регистрацията става малко трудно,но не се отказвай и ако не те допуска пробвай пак и пак....и ще стане.

# 164
  • Torino,IT
Днес повторих програмата от вчера, само смених диска с упражненията Peace

Общи условия

Активация на акаунт