Тренировки в домашни условия-5

• 54 130
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
А това е една таблица с калориите в някои храни.http://juliet.hit.bg/dieti/kalorii.htm

Да добавя и един интересен сайт.
  http://www.hranite.info/balansator.php?add=94

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 15:48 от лава

# 136
На мен ми дава 1600ккал за да поддържам тегло Simple Smile
Да допълня за Мйкъл Търманд. Пулса трябва да се поддържа в изгарящата мазнини зона между 55% и 70% от максималния пулс, който се пресмята като от 220 се извадят годините. Честно казано на мен ми идва висок пулса, щото едно е да почнеш като мен от 55-60, друго от 80 в спокойно състояние! Аз го вдигам горе-долу до 110, което е около 60%, а трябва да се стремим към 65%

# 137
  • Torino,IT
И аз гледам да го поддържам между 120 -140, но понякога пада до към 110.
По калкулатора за да поддържам сегашното ми тегло трябва да приемам до 1840 кал, но не мога да разбера дали в тези са включени и калориите които изгарям по време на спорт, обикновено са около 800, а понякога и 900;.
Вие по колко калории изгаряте само от спорт, спорт лейдис?

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 18:08 от Lindita

# 138
22 тренировка тае бо

# 139
  • Бургас
И аз гледам да го поддържам между 120 -140, но понякога пада до към 110.
По калкулатора за да поддържам сегашното ми тегло трябва да приемам до 1840 кал, но не мога да разбера дали в тези са включени и калориите които изгарям по време на спорт, обикновено са около 800, а понякога и 900;.
Вие по колко калории изгаряте само от спорт, спорт лейдис?

зависи колко интензивна е тренировката това 800-900 като разход на калории много ме съмнява при този пулс от 110. Peace

# 140
Тоя пулс е за бавно бягане, а не за интензивна тренировка

# 141
  • Torino,IT
Кloie, пулсът си го поддържам между 120  и 140 за цялото кардио, понякога се случва да падне до 110, но го вдигам веднага като увеличвам темпото.
А калориите ги гледам на дискплея на кростренажора колко са изгорените след като сляза Peace плюс тези от силовата сборувани към тях горе долу са 800,даже повече.

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 22:50 от Lindita

# 142
1709кал. ехаааа колко имам да ям Mr. Green А как разбирате колко изгаряте по време на тренировка, аз представа си нямам newsm78

днес 20 мин кардио, и 1 час упражненията на Трейси Андерсън за след раждане.

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 11:11 от Dai4eto

# 143
И аз си нямам никаква представа!
Това дето го пише на дисплея си е пълна измишльотина. На моя крачкомер трябваше да се напише първо ръст, тегло и тогава той си смяташе някакви калории на крачка. Гребният ми тренажьор и степерът пък въобще не изпадаха в подобни подробности Simple Smile. А то си има значение дали килограмите ти са от мускули или от тлъстини, какъв ти е пулса в момента и прочие. По-точното измерване в домашни условия би трябвало да е свързано с повишаването на телесната температура за период от време и с килограмите. Храната се смята по същия начин- изгаря се. Ама да не изпадам в подробности, че ставам досадна Simple Smile! По-добре да се следи пулсът да е в определени граници за по-голям от 25-30 мин период от време, да сме сигурни, че сме горили гадни мазнинки!
Дайче, ами упражнения за след раждане не са ли леснички? Аз бях свалила миналата година такива на Давина Маккол, но ги отхвърлих като вариант.

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 12:38 от ves_sv

# 144
Вес да ти кажа аз капнах на тези упражнения Mr. Green Свалих ги от мининовата и са три части на Трейси Андерсън. Има един танц кардио (аз ново кардио си търсих и попаднах), едни упражнения много раздвижващи и тези за след раждане. Реших се аз като правила кардио поне 20 пъти и каланетика 4-5 да ги направя иии като се започнаха едни коремни преси едни упражнения за крака, едвам ги направих. Не ми бяха лекички, пък и разнообразни, харесаха ми много. Тях ще ги правя известно време. А танца е страшен, само дето толкова стъпки не мога да ги науча Mr. Green А тя самата мацка разказва как е била танцьорка ама с детето и наддала не знам ти колко си кг. и започнала да чете и прави съчетания от различни упражнения, така че да има ефект бързо.  А сега видях, че в тоя калкулатор за калориите има и какъв спорт спортуваш и за колко минути колко калории си изхабил, обаче при мен не работи нещо. Иначе си смятам от сутринта какво ям и за сега съм на 1129 калории, не остана много за вечеря. Mr. Green Но поне ям храни, в които няма мазнини, освен 300грама сирене, другото е супа и диня.

# 145
37 час каланетика /10в10/  Peace

# 146
Здравейте и от мен  Hug
От 2 седмици 4-5 пъти в седмицата правя упражненията на Синди, от първия диск, все още съм на първата част. Скоро смятам да мина на втората част  Peace
Иначе вкъщи тренирам и на кростренажор - интервално по 15-20 мин. 3-4 пъти в седмицата. + Пилатес 20мин. тренировка  Peace

Много ви благодаря, че сте спретнали тази темичка, благодарение на която се сдобих с всички дискове, от които тренирам Simple Smile

Хубав и успешен ден на всички  bouquet

# 147
Кloie, пулсът си го поддържам между 120  и 140 за цялото кардио, понякога се случва да падне до 110, но го вдигам веднага като увеличвам темпото.
А калориите ги гледам на дискплея на кростренажора колко са изгорените след като сляза Peace плюс тези от силовата сборувани към тях горе долу са 800,даже повече.
..не вярвай много на тез калории на дисплея.. Hug Wink
..но вярно , все пак са стимул за трениране Hug..тренирай..калориите се горят Peace

# 148
  • Бургас

Ами значи правиш интервално кардио,това е добре с промяната на честота на пулса.За мен интервалното кардио си е най-ефективно.Но не вярвам разходът на изразходената енергия да е толкова висок.
При високо динамичната аеробика честотата на пулса достига до 160,а говорим за изразходени не повече от 500 калории така,че не се лъжи много по компа на кростренажора. Peace

# 149
  • Torino,IT
За една минута изгарям 15 калории, сега като тренирам по 5 пъти в седмицата гледам че са се увеличили около 17 вече...не знам ...на мен не ми се струва нереално да се изгарят по 15 кал в минута, но въпреки всичко съм доволна....не гледам калории, гледам че има резултат Peace

Общи условия

Активация на акаунт