Тренировки в домашни условия-5

• 54 121
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Аз с бебо се олях като качих 28 кг , ама нали бабите казваха да ям да е здраво и аз ям, ама бях и вечно гладна де Mr. Green Та 10кг отидоха с раждането и останалите 18 сама. Свалих 10, сега ми остават тея 8, но няма да успея де, поне още 3 искам да стана 60кг. А за калориите от мъжа ми го знам. Той свали 20кг без грам да си врътне дупето. Но с режим, яде си какао с кисело мляко всяка вечер, черен шоколад, обаче си държи едни килограми. И понеже аз диети не мога да спазвам си броя калориите. За днеска примерно съм на около 800 и да хапна една супа в чаша с ръжена филийка довечера още 200 и ще съм на 1000 примерно, а днес съм и тренирала Mr. Green Много е трудно. Аз никога не съм страдала от такъв проблем, преди ядях дюнери, картофи, пивци, коли ... бе всичко и грам не наддавах  Mr. Green

# 121
И аз бях така преди, но уви сега не мога да ги сваля тези кила. Уж започна да пазя диета, но все не мога да удържа фронта. По принцип през деня няма проблем - но вечер направо не издържам. А то вечер е желателно да не се яде..

# 122
  • в моя свят
Браво, мечта  bouquet
Наистина с ядеенто може и понякога да се изкушиш, но важното е постоянство с тренировките. Може ли да те помоля ако имаш време съвсем накратко да синтезираш по важните неща с храненето, какви навици си си създала на база на прочетенето, защото с храната и аз не мога съвсем да вляза в час  bouquetПоне да се опитам Praynig
Аз съм изпуснала въпроса,а сега прочетох,че говорите за хранене.....
Ами аз нямам никакъв режим,а и абсолютно всеки ден ям сладко(то си ми е слабост).Освен това си готвя с олио а и от пържено не се ограничавам.
Закусвам(обаче към 12 часа-преди това не ми се яде) с овесени трици с кисело мляко и мед и след това ям още 4-5 пъти като преди вечерята храненията ми са само плодове някакви или домат,краставица и сирене.Хляб ям само на вечеря препечен.Вечерята ми е първо салата и някаква манджа(готвя най-нормални неща за цялото семейство).Единственото,което спазвам е,че си ям десерта преди манджата и пия 4 чаши зелен чай на ден,както и много вода.Освен това последното ми хранене е към 9-10 вечерта,но пък си лягам след 1 часа.Не знам защо да не се яде вечер  newsm78 Ако си лягаш скоро след вечерята-да,но ако си лягаш часове след това и си в движение,а не на дивана не виждам защо да се ограничавам.
Не пия обаче никакво безалкохолно,нито газирано,нито сокове.Ям почти безсолно.Чая го пия чист без захар,единствено на кафето сутрин слагам половин лъжичка кафява захар.
В общи линии е това.Никога не съм броила калории,но с това сладко май ще са много.А за сладкото не мога да ям натурален шоколад или мед......обичам всякакви сухи пасти,торти,баклави......Но наблюденията ми са,че на мен лично не ми се лепи сладкото,а по-скоро тестеното макар,че почивните дни закуската ми е спагети или макарони.
Май ви отегчих вече с моите обеснения.

# 123
преди малко 36-ти час каланетика. Момичета, Поци, ще чета утре всичко, което сте изписали, че май се е събрало за ден-два. нямам никакво време

# 124
Аз пък още като стана сутрин и до 15 минути вече съм припаднала от глад. И аз закусвам сутрин овесени ядки с трици и кисело мляко. Сол и захар не употребявам, освен в сирене, ядки и сладолед. Пия много вода, но чай само когато съм болна Simple Smile. Най си обичам чиста водичка с лед и малко лимон! Гледам да се храня нисковъглехидратно и специално за себе си от диетите съм виждала голям ефект от Дюкан /4 дни-3кг/ и Майкъл Търманд /5 дни-3кг/. Мойте диети са толкова- по 4-5 дни макс Simple Smile.
Калориите най-лесно се намалят като изключиш тотално мазнините. Обаче храната така става адски безвкусна за съжаление Sad.

# 125
Успях и един час танци да навъртя. Според мен те са ми много подходящи за бричове, защото и мускулна треска получих Mr. Green аз връткам здраво  Flutter

# 126
Момичета, ако някой се занимава с таблицата давам нови мерки
кг:62
талия:73
ханша : с едно повече
бедъра е с едно повече
над коляното: 41
прасеца е същия.

не са големи разликите само дето съм -3кг Mr. Green

# 127

не са големи разликите само дето съм -3кг Mr. Green

Dai4eto,поздравления за минуса. Peace
Аз също броя калории от един месец.
Кантара ми вече показва 60 кг,тоест -1 кг за един месец.Според калкулатора за изчисляване на дневния прием на калории трябва да приемам  дневно  1520 ккал.От една седмица съм ги намалила на 1250 ккал. Целта ми е -5 килограма.

ves_sv ,може ли да дадеш повече информация за диетата на Майкъл Търманд ?

Днес  упражнения за корем.

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 15:56 от лава

# 128
Ох, ами аз си купих книгата. Първо се решава един тест за да определиш типа тяло. Аз съм С /то май всички са този тип/. Има и рецепти. Общо взето беше: никаква сол и захар, 2,5 л вода на ден, никакви мазнини, всичко се готви на тефлон или на водна баня, яде се на 2,5-3,5 часа, сутрин 1/2 грейпфрут+3 белтъка, втора закуска 75 гр пилешко или пуешко филе с купичка зелени листни зеленчуци, обяд 50 гр пак пилешко или пуешко филе, с 1/2 купичка кафяв ориз и 1-2 купичка смесени /аспержи, броколи, бр.зеле, зеле, карфиол, целина, краставици, патладжан, чесън, з.боб, гъби, бамя, лук, грах, чушки, тиква, тиквички/ зеленчуци, следобедна закуска 75 гр. риба тон с 1-2 купички зелени листни зеленчуци, вечеря като обяда, късна закуска незадължителна грейпфрут. Общо взето- 800-1000 ккал на ден.
За другите типове тял имаше даже и свинско, блазе им Simple Smile! В нета срещнах теста, че  даже май и цялата книга, ама не помня къде! И важно- всеки ден се бяга с бавно темпо 45-60 минути. Има таблица какъв пулс да се поддържа. Диетата е за 6 дни, максимум 10, след това се включват и останалите зеленчуци. Аз едва изкарах 5 дни и накрая почнах да "кудкудякам" от тези яйца и пилешко, но е много ефективна! Талията ми намаля със 7 см!

# 129
  • Torino,IT
Много ми бяхте полезни  момичета, започвам да внасям и аз корекции в хранителния ми режим, надявам се да успея Peace
Днес започнах с 45 мин кардио и после комплекс от упражнения за крака, гирички , коремни и от легнало положение, чувстам че това е моя ритъм, пробвах една седмица да правя кардиото след силовата, но не ми върви...едно мудно ми е, уморено, едвам изтрайвам да минат 30 мин, за повече да не говорим, и пулсът ми пада много бързо..
Не знам, аз много пъти съм повдигала въпроса кога е по добре да се прави кардиото с цел отслабване, повечето са на мнение след силовата, ама аз като се чувствам по добре иначе... #Crazy newsm78
Вие как мислите?

# 130
И аз съм обратно, първо кардио, после гирички Simple Smile

# 131
ves_sv ,благодаря ти за отговора.  bouquet

# 132
А какъв е този калкулатор Лава  Mr. Green

# 133
  • Torino,IT
А какъв е този калкулатор Лава  Mr. Green

И аз се интересувам  Blush

# 134
А какъв е този калкулатор Лава  Mr. Green

И аз се интересувам  Blush

Заповядайте,момичета.http://www.zdravoslovno.com/Calculators/Content_CalcCalories.html Ползвам най-често този.
На сайта на здравея има също калкулатор,който изчислява според ръста и теглото колко калории трябва да приемаш дневно,а и таблици,които показват съотношението на поетите белтъчини,мазнини и въглехидрати за деня.

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 16:03 от лава

Общи условия

Активация на акаунт