Тренировки в домашни условия-5

• 54 114
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,не мога да си изтегля Zumba!Моля за помощ!

# 106
Момичета,не мога да си изтегля Zumba!Моля за помощ!
Имаш ли програмка за теглене на торенти, например BitComet, BitTorrent? Без такава програмка няма да стане.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 06:57 от ves_sv

# 107
Да,имам,но нещо не ми  се получава!Скоро ми преисталираха Windows и от тогава мн.трудно свалям!

# 108
  • Torino,IT
Днес 10 загрявка, един час силова програма и 40 мин кардио накрая Peace

# 109
  • в моя свят
Момичета аз да се похваля малко  Grinning днес реших да се измеря със сантиметъра,че не го бях правила 2 мес. През тези 2 мес. тренировките ми са много нередовни.На кантара се качвам редовно и варирам на 49кг. или 50кг.(не е електронен и за това не може да покаже с точност).Но мерките мислех,че може да са се променили.Останах приятно изненадана,защото ханша,бедрата и прасеца са с 1см. минус,талията си е същата-63см. С храната също не се съобразявам и не мога да се лишавам,когато ми се преяде сладко или тестено,но поне за тези 6мес. от както започнах с тренировките четох много и за храненето и си създадох много здравословни навици,които явно имат резултат.

# 110
  • Torino,IT
Браво, мечта  bouquet
Наистина с ядеенто може и понякога да се изкушиш, но важното е постоянство с тренировките. Може ли да те помоля ако имаш време съвсем накратко да синтезираш по важните неща с храненето, какви навици си си създала на база на прочетенето, защото с храната и аз не мога съвсем да вляза в час  bouquetПоне да се опитам Praynig

# 111
днес 21 час тае бо

# 112
Днес джордан и по-късно може малко танци. Вчера само танци цял час, лудо скачане Mr. Green мързи ме тези дни, просто нямам думи колко много Mr. Green

# 113
Момичета аз да се похваля малко  Grinning днес реших да се измеря със сантиметъра,че не го бях правила 2 мес. През тези 2 мес. тренировките ми са много нередовни.На кантара се качвам редовно и варирам на 49кг. или 50кг.(не е електронен и за това не може да покаже с точност).Но мерките мислех,че може да са се променили.Останах приятно изненадана,защото ханша,бедрата и прасеца са с 1см. минус,талията си е същата-63см. С храната също не се съобразявам и не мога да се лишавам,когато ми се преяде сладко или тестено,но поне за тези 6мес. от както започнах с тренировките четох много и за храненето и си създадох много здравословни навици,които явно имат резултат.

Браво Hug

# 114
Здравейте мацки, не съм се вясвала скоро във форума  Embarassed , но ми се случиха разни неща и реших да споделя с вас  Hug.

Попаднах в период да ми се ядат тестени и сладки неща, намалих зеленчуците и месото и като резултат останах без сили. Бях вечно уморена и отпаднала, намалих, дори накрая спрях тренировките и си купих вибро-колан глезотия. Не мога да кажа, че съм надебеляла в този период или нещо страшно е станало. НО не бях доволна от случващото се като цяло. Колежка ме запали по нов тип хранене за мен - основно месо и зеленчуци, с което имах първоначално проблем, т.к. не съм фен на месото. Опитах и установих, че като ям месо, не изпитвам глад за сладко и др. мазнини. Поднових постепенно тренировките. Сега редувам - 2 пъти седмично 30 мин. кростренажор на 1-ва степен средно 70 и другите дни коремни преси, гири и някои упражнения за ханш, бедра и дупе - около 40 мин. От този месец обаче посещавам и фитнес зала  Laughing. Нямам никакво време през седмицата и затова ходя събота или неделя. За мое голямо учудване прекарвам там около 3 часа - 15 мин. колело, 15 - степер, 1ч. ! на пътеката бързо ходене и в почивките др. уреди без кардио. Искам да сваля максимум 5 кг. Бързо постигнах отлични резултати за ръцете и корема. Сега останаха основно бедрата. Simple Smile

# 115
И аз да пусна малко информация Simple Smile
Започнах с упражненията на Синди преди две седмици, като оттогава ги правя през ден. Кой знае какви разултати, измерени в сантиметри, не съм получила още, но пък не се и ограничавам с храната, даже изобщо не се ограничавам. Хубавото е, че усещам как постепенно влизам във форма и, докато в началото първия комплекс упражнения беше непосилен за мен, то сега вече го издържам целия, със всички повторения и дори се замислям да премина към някой от по-тежките. Чувствам се страхотно, тонусът ми се е повишил и започвам да се харесвам мааалко повече Blush Скоро, ако отбележа резлутати в цифри, отново ще се похваля. И само едно въпросче към тези, които са правили упражненията на Синди - кой комплекс упражнения е по-труден - втроия от първия диск, или "Next challenge"? Също така ми се ще да поразнообразя от един момент нататък, какво ще ми препоръчате? Аз се колебая между каланетика и тае-бо, но не знам точно какво да изтегля, много ще съм благодарна ако изкажете мнение. Поздрави на всички и много хубав слънев ден!!  Hug

# 116
  • Torino,IT
Блазе на всички момичета, които са намерили своя режим на хранене, аз все почвам и после прегрешавам, с тренировките съм на ниво, всеки ден по час и половина, понякога по два се занимавам, вярно, паднали са много сантиметри, но килата все стоят...
За упражненията на Синди, втория диск е много по натоварващ от първия Peace
Днес 50 мин на кростренажора, после програма с упражнения за ръце, крака, корем, бедра около час, накрая разпускване Peace

# 117
Моят режим е следния : на ден поглъщам по 1500 калории, най-много 1800. В неделя ям пица и шоколад задължително. Но през седмицата не барам сладко, не пия сокове със захар, не ям пържено, само зехтин ползвам, ям по малко, не се тъпча. Тренирам рядко Mr. Green

# 118
  • Бургас
Lindita всички прегрешаваме не сме роботи,но въпросът е ,че не бива да се прекалява. Peace

# 119
Моят режим е следния : на ден поглъщам по 1500 калории, най-много 1800. В неделя ям пица и шоколад задължително. Но през седмицата не барам сладко, не пия сокове със захар, не ям пържено, само зехтин ползвам, ям по малко, не се тъпча. Тренирам рядко Mr. Green
Само веднъж съм успявала да намаля толкова храната /до около 1800- това беше, когато започнах да броя калориите/ и в резултат доста отслабнах. За съжаление не мога да задържам в това положение дълго време Sad. Аз си хапвам доста май- около 2200-2500 ккал на ден, но килограмите ми са постоянни, независимо, че в момента водя доста заседнал начин на живот /в майчинство съм/. Докато кърмех хапвах по около 3500-4000 и пак слабеех!
Може да ме помислите за луда Simple Smile, но аз си водя от 7 години т.нар. от мен "диетична тетрадка", в която всеки ден си пиша килограмите, ккал, упражненията. В момента не броя калории и вече съм излязла в лятна ваканция с упражненията, но когато човек се е старал дълго време, му се полагат почивки Simple Smile! Обикновено през "ваканциите" качвам около килограм, на коледната обаче обикновено са три.

Общи условия

Активация на акаунт