Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове тренировки се споменават в публикациите?
Какви са някои от методите за отслабване, обсъдени в дискусията?
Какви са някои от упражненията, споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове тренировки се споменават в публикациите?
-
Какви са някои от методите за отслабване, обсъдени в дискусията?
-
Какви са някои от упражненията, споменати в дискусията?
-
Кои програми за тренировка бяха споменати в дискусията?
-
Как мога да облекча мускулната болка, ако не съм тренирал от известно време?
днес реших да се измеря със сантиметъра,че не го бях правила 2 мес. През тези 2 мес. тренировките ми са много нередовни.На кантара се качвам редовно и варирам на 49кг. или 50кг.(не е електронен и за това не може да покаже с точност).Но мерките мислех,че може да са се променили.Останах приятно изненадана,защото ханша,бедрата и прасеца са с 1см. минус,талията си е същата-63см. С храната също не се съобразявам и не мога да се лишавам,когато ми се преяде сладко или тестено,но поне за тези 6мес. от както започнах с тренировките четох много и за храненето и си създадох много здравословни навици,които явно имат резултат.

Скоро, ако отбележа резлутати в цифри, отново ще се похваля. И само едно въпросче към тези, които са правили упражненията на Синди - кой комплекс упражнения е по-труден - втроия от първия диск, или "Next challenge"? Също така ми се ще да поразнообразя от един момент нататък, какво ще ми препоръчате? Аз се колебая между каланетика и тае-бо, но не знам точно какво да изтегля, много ще съм благодарна ако изкажете мнение. Поздрави на всички и много хубав слънев ден!!
. Аз си хапвам доста май- около 2200-2500 ккал на ден, но килограмите ми са постоянни, независимо, че в момента водя доста заседнал начин на живот /в майчинство съм/. Докато кърмех хапвах по около 3500-4000 и пак слабеех!