Тренировки в домашни условия-5

• 54 070
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Горгона Медуза   Peace поздравления за постиженията,аз съм нова в тичането и се надявам скоро да постигна добри резултати!
Стискайте палци отивам да тичам! Hug

# 691
  • Sofia
В началото ще ти бъде много трудно да тичаш, но не се отказвай.Започни първата седмица 1:1 , 1мин тичане, 1 мин. ходене. Втората вдигни на 5:1, 5 тичане 1 ходене, после 10:1, 15:1 и накрая 30:2, 30 мин. тичане 2 ходене.Аз вече мога да се похваля с тичане 15:1, което за мен е наиситна доста добре, обаче....ми е скучно смо да тичам  Embarassed. слагам mp3-ката, обаче ми е скучно....

# 692
Горгона Медуза и аз съм с този проблем,скучно ми е ама не се отказвам.Аз точно така почнах 1:1,защото иначе не виждам как ще се справя.При теб дава ли видим резлутат?  bouquet

# 693
Да, и аз не ходя да тичам, понеже ми е скучно, а няма кой да идва с мен. Mr. Green

# 694
Дайте ми предложения за горна част на тялото- паласки и корем. Сваляне, стягане...

# 695
The same myself изчакай Поци да се появи.Според мен тичане му е майката,а може и въртене на обрач  newsm78 ама нека по-компетентните се изкажат. Hug

# 696
Дайте ми предложения за горна част на тялото- паласки и корем. Сваляне, стягане...

Аз въртя обръч. Но нямам проблеми с горната част, затова не мога да ти бъда много от полза.

На 22-ра страница има линкове за едни десет дневни програми, които са на две части- за горна част и за долна. Може да ги погледнеш.

# 697
Благодаря Поци, благодаря me4ta22  newsm51 !!!
Днес направих 30-тия ден тренировка с кростренажора, все още не съм удовлетворена, но ще се заредя с още търпение, пък да видим какво ще стане  Rolling Eyes Отивам сега да чета темата на Поци.....
M1Ss`SeLeNa, Горгона Медуза, как тичате в това време .... newsm78 Аз също много искам да си продължа ходенето навън /хич даже не ми е скучно/, защото тогава свалях добре...., но се потя страшно /и имам синузит.../ и се страхувам да не си лепна някоя настинка, затова минах на вариант в къщи... Как се справяте вие?  Peace

# 698
Да, и аз не ходя да тичам, понеже ми е скучно, а няма кой да идва с мен. Mr. Green

Аз пък най обичам сама да тичам Party.Ходила съм с приятелки,ама то се почва едно дрън,дрън..и така се разконцентрирвам и задъхвам.Иначе аз бягам по 45 мин без проблем с 2 паузи на бързо вървене за по минутка.Ама като си спомням първите пъти едвам издържах да бягам 1 минута ooooh!,то беше едно кашляне едно давене(а хем не пуша вече от 4 години..тогава от няма и 3).Имах чувството ,че едва когато започнах да бягам,започнаха да ми се чистят дробовете от дългогодишното пушене. newsm78
Сега допивам кайвето и газ. Crazy Party Laughing

# 699
днес 6-ти ден слим ин 6, 1 част

Вчера пропуснах упражненията, може ли днес да правя два пъти или да си остана само с единия? newsm78

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 12:56 от kremamel

# 700
Днес плосък корем(половината програма,защото нямам балансираща топка,а и част от упражненията не мога да изпълнявам заради гонартрозата).

# 701
Отговорих ти Grinning

# 702
Sisolina не питай,тук в Германия времето е ужасно,поне тук където съм аз  #Cussing out,ама трай бабо за хубост  Praynig

# 703
Четох темата на Поци "100% кардио", исках да пиша там, ама за да не я подновявам и да не пускам нова, ще пиша тук.... Чудя се как се кара кростренажор със скорост 15км/ч, че даже 27-28км/ч и то на висока степен... newsm78 Аз ли съм гола вода или..... Аз достигам най-много 11-12км/ч и то за много кратко време, основно карам с 9,5-10км/ч на 1 степен /а уреда има 32 степени  Shocked/
 Поци.....моля те, кажи? И.... има ли някаква програма за кростренажора за отслабване както за велоергометър и пътека дето си ги дал   newsm78 Благодаря предварително!  Peace

# 704
Четох темата на Поци "100% кардио", исках да пиша там, ама за да не я подновявам и да не пускам нова, ще пиша тук.... Чудя се как се кара кростренажор със скорост 15км/ч, че даже 27-28км/ч и то на висока степен... newsm78 Аз ли съм гола вода или..... Аз достигам най-много 11-12км/ч и то за много кратко време, основно карам с 9,5-10км/ч на 1 степен /а уреда има 32 степени  Shocked/
 Поци.....моля те, кажи? И.... има ли някаква програма за кростренажора за отслабване както за велоергометър и пътека дето си ги дал   newsm78 Благодаря предварително!  Peace

..има нещо сбъркано в темата Mr. Green..тези дни ще се кача на някой нов крос с програми..и ще ти кажа..точно с колко да въртиш Hug

Общи условия

Активация на акаунт