Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове тренировки се споменават в публикациите?
Какви са някои от методите за отслабване, обсъдени в дискусията?
Какви са някои от упражненията, споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове тренировки се споменават в публикациите?
-
Какви са някои от методите за отслабване, обсъдени в дискусията?
-
Какви са някои от упражненията, споменати в дискусията?
-
Кои програми за тренировка бяха споменати в дискусията?
-
Как мога да облекча мускулната болка, ако не съм тренирал от известно време?
И аз забелязах от няколко прегледани форума, че той е на "ти" с тези неща. Ще чакам и ще се надявам... явно никой друг не ползва кростренажор за домашна тренировка...

Като се съсредоточа върху това дишане нищо не мога да направя като хората или си задържам дишането или го правя точно обратното на това което казват.Така или иначе нямам килограми за сваляне,вече 8 мес. тренирам в дом.условия кардио и силови тренировки и сега искам нещо по леко и приятно за зимата просто за поддържане на постигнатото до сега.Спрях се найогата,защото е много приятна и мисля,че ще е достатъчна да не се обездвижа и "освиня" зимата.
Много хубави темички сте си направили! Имам нужда от вас, да дадете малко напътствия на начинаещия...
, и изминавам 7,5км, пот се лее яко... нооооо не отслабвам!!!! Това ми е най-голямата мъка, започвам да се демотивирам, да ми доскучава, и да се чудя за кво ли ми е този уред....Е, не съм се отказала, и не мисля да се отказвам, толкова скъпа закачалка не ни трябва в къщи
Дълго стана, надявам се да ме разбирате
..гледай дрехите и огледалото
Искам 54-55, но не съм заритала, де.