Тренировки в домашни условия-5

• 53 950
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Lindita чакам с нетърпение  bouquet

# 676
Май и аз чакам включване на Поци.... newsm78 И аз забелязах от няколко прегледани форума, че той е на "ти" с тези неща. Ще чакам и ще се надявам... явно никой друг не ползва кростренажор за домашна тренировка...  newsm53

# 677
Днес 50 мин вело с пулс 120-130. Това е някак си по-лесно, щото си стоя пред телевизора и си гледкам Simple Smile

M1Ss`SeLeNa, щом само искаш да сваляш, продължавай с тичането. Аз все го препоръчвам, защото за отслабване от него сякаш съм видяла най-много ефект, да не говорим, че дупето и бедрата направо изчезват Simple Smile /поне моите/. Само внимавай маратонките да са от тези с дебели подметки, за да не те заболят някои части на краката.
Много ме е яд, че докторът не предписа на мъжа ми бягаща пътечка Simple Smile

# 678
  • Torino,IT
... явно никой друг не ползва кростренажор за домашна тренировка...  newsm53

Аз имам кространажор от 2 години, но толкова ми е омръзнал, че сега с тези програми се преродих, с кростренажора тренирах 2 месеца лятото всеки ден, по 40 мин, но просто с нежелание ми почваше тренировката и нямах търпение да слизам...сега го ползвам много рядко, може би веднъж в седмицата, но след комплексите. Peace
Ако ти е още нов и си нахъсана, възползвай се сега да караш всеки ден поне по 40 мин с пулс над 120 докато още не ти е омръзнал, определено има ефект!

# 679
  • в моя свят
ves_sv благодаря за обясненията за йогата,но това с дишането не знам как ще стане.Упражненията въобще не са ми трудни,а и още няколко дни като и свикна на програмата няма да гледам постоянно в монитора кое следва,че направо си изкривих врата.Иначе мисля,че съм ги усвоила добре,защото правя йогата пред огромно огледало и така се вижда дали изпълнявам правилно упражненията.Разбирам кога трябва да се вдиша и кога издиша,но това ми е голям проблем.Аз и като тренирам с гири при вдигането трябва да издишам,но все забравям и общо взето си карам на свободно дишане както си ми идва естествено  Grinning Като се съсредоточа върху това дишане нищо не мога да направя като хората или си задържам дишането или го правя точно обратното на това което казват.Така или иначе нямам килограми за сваляне,вече 8 мес. тренирам в дом.условия кардио и силови тренировки и сега искам нещо по леко и приятно за зимата просто за поддържане на постигнатото до сега.Спрях се найогата,защото е много приятна и мисля,че ще е достатъчна да не се обездвижа и "освиня" зимата. Grinning макар и без стриктно спазване на указанието за дишането.

как се сваля от руския сайт . Искат някакви бисквитки , но аз не зная как , моля помогнете
Ако си успяла да се регистрираш в дадените часове с тегленето не би трябвало да има проблеми.Аз имам регистрация там от месеци и тегля само от там.Колекцията им "фитнес и аеробика" е много богата и там намирам всичко.Никога не ми е искало никакви бисквитки,просто си тегля. Peace

Момичета разровете се в темите,Поци е пускал тема за кардиото и там има много съвети за вело и кростренажор....как се ползва за стягане,за отслабване и за интервално кардио.писал е и направо като програми по колко време и на каква степен взависимост от целта.А ако прочетете и няколко страници от темата му "Как тренирах" много често отговаря на въпроси за тези уреди.Аз следя темата му от както започнах да тренирам и научих много неща от там.

# 680
Поци,последните пъти след изпиването на Л-карнитина(500мг) забелязвам че получавам неразположение в cърдечната област.Кво ще кажеш newsm78...да не ми стане нещо.Аз го пия и след 30 мин отивам да бягам.Баси да не получа някой инфаркт на улицата  Rolling Eyes
внушаваш си..има жени които пият по 1-2 гр преди тренировка Peace

# 681
Май и аз чакам включване на Поци.... newsm78 И аз забелязах от няколко прегледани форума, че той е на "ти" с тези неща. Ще чакам и ще се надявам... явно никой друг не ползва кростренажор за домашна тренировка...  newsm53
...какво за кроса Peace

# 682
Здравейте!
Имам нужда от съвет.Преди исках да се присъединя към дюканките,обаче нямам възможност да започна диетата.
На 21 съм до сега не съм правила диети не ми се е налагало,нямам идея дали от липса на движение,дали от нешо др.,но напълнявям и на коремче даже.Намалих храната и пак нищо.Висока съм 178 и тежа 70кг,а бях 64 имам желание пак да ги постигна,та в нас имам вело,но до сега не съм го ползвала.От вчера почнах да тичам по 1 схема за начинаещи,която се състои в бавно покачване на времето за тичане ,като целта е да се стигне до 40мин. непрекъснато тичане.Сега съм на 15 мин ,1 мин ходене,1 мин.тичане.Правилно ли е и какво мога да направя за да отслабна с 6кг.?Вело,тичане или и двете?По колко време и колко пъти на седмица?Сега съм се насочила към 3 пъти седмично.
Благодаря предварително и се извинявам за дългото писание.   bouquet
П.С.Забравих да допълня,че преди приемах мн вода,а сега само кафе главно!
3 седмично е добре да тичаш..1 мин ходене..1 мин тичане..за начало е добре
..велото може да го вкараш...ако е лошо времето..сутрин на гладно...по 30-40 мин Peace
..това ,че си намалила храната..не  е гаранция ,че ще отслабнеш..важно е какво и кога ядеш Peace
..и не забравяй ,че последните килограми се свалят най-трудно..но си мисля,че щом си започнала да бягаш...няма да има проблем  bouquet
Успех Hug

# 683
Привет на всички трениращи в домашни условия  newsm51 Много хубави темички сте си направили! Имам нужда от вас, да дадете малко напътствия на начинаещия... Embarassed Значи, заех се аз със сваляне на мнооогото ми излишни килограми, и успях доста да сваля с бързо ходене навън /60-70мин - 7-8км, и беше страхотно!!!/. Обаче сега вече метеорологичните условия не го позволяват, затова реших да продължа с дейностите в къщи, докато пак стане хубаво времето... След доста четене в нета се реших да си купя крос тренажор  в къщи, вече го ползвам 27дни упорито, всеки ден, започнах с 30 мин, после 35,40, сега съм на 45 мин. на първа степен като средната скорост на въртене е 9,5км/ч - така ми показва дисплея  Wink, и изминавам 7,5км, пот се лее яко... нооооо не отслабвам!!!! Това ми е най-голямата мъка, започвам да се демотивирам, да ми доскучава, и да се чудя за кво ли ми е този уред....Е, не съм се отказала, и не мисля да се отказвам, толкова скъпа закачалка не ни трябва в къщи Rolling Eyes Пих и Л-карнитин две седмици 30мин преди тренировка и вечер преди лягане..... Кажете ми какво не правя както трябва, какво не достига.... Единственото ми успокоение засега е, че поне не качвам  Thinking Дълго стана, надявам се да ме разбирате  Peace
Май и аз чакам включване на Поци.... newsm78 И аз забелязах от няколко прегледани форума, че той е на "ти" с тези неща. Ще чакам и ще се надявам... явно никой друг не ползва кростренажор за домашна тренировка... newsm53
...какво за кроса Peace
Ами ето това ... по-горе. Мисля, че правя всичко правилно, пък не отслабвам - е, като слезна от корса съм 700-800-900гр по лека отпреди тренировката, ама като се напия с вода, защото умирам от жажда.... и всичко се връща.. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 09:07 от Sisolina

# 684
Момичета разровете се в темите,Поци е пускал тема за кардиото и там има много съвети за вело и кростренажор....как се ползва за стягане,за отслабване и за интервално кардио.писал е и направо като програми по колко време и на каква степен взависимост от целта.А ако прочетете и няколко страници от темата му "Как тренирах" много често отговаря на въпроси за тези уреди.Аз следя темата му от както започнах да тренирам и научих много неща от там.

Ровя, ровя...  smile3529 atwork

# 685
Поци благодаря ти!Имам още няколко въпроса:вярно ли е че в началото краката наедряват ?Проблем ли е че тичам по стръмно,защото тук равни улици и паркове ,май няма  newsm78 и какво да правя с дишането,още не мога да го контролирам.Пробвах и само през носа и се задъхвам (да кажа че и пуша).За храната някакъв съвет да ми дадеш?
Благодаря предварително още веднъж!   bouquet

ves_sv  специално си купих маратонки за тичане и с подходящ екип тичам също,заредила съм се с енергия и търпение за крайния резултат!Само,че тичам след обяд,защото сутрин съм в унито.
Поздрави!

# 686
  • в моя свят
Sisolina ето я темата на Поци за която писах,че има много съвети и коментари относно кардио уредите:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384423.60

П.С. Аз днес и утре почивам от тренировки,но в понеделник пак ще съм на линия. Grinning

# 687
Sisolina  всичко добре правиш..имай търпение Peace
Вода може да си пиеш спокоийно..целта ти е да свалиш мазнини..не вода Peace
И спри да се теглиш Naughty..гледай дрехите и огледалото Hug

# 688
M1Ss`SeLeNa  ..гледай да дишаш дълбоко и бавно..раз,два,три-вдишваш...раз ,два,три-издишваш..брой си.
...и спри цигарите Naughty
 кво да ти кажа за храната..темата е голяма...ако искаш на скайп или на лични Peace

# 689
  • Sofia
Поци дава наситна ценни съвети. Ипозлвайте го  Grinning
Аз днес 20мин тичане в парка, после веднага слим ин сикс втората част. Добре ли е?
Между другото забелязвам в огледалото едно хубаво стегнато тяло. На кг не съм мръднала - 57, но дрехите как ми седят  Blush Искам 54-55, но не съм заритала, де.

Общи условия

Активация на акаунт