Тренировки в домашни условия-5

• 54 090
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
И аз си повтарям моя от вчера ... с нови вопли....  Praynig      newsm39

# 661
Лава, това ли беше ?

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=631819.

Днес ще се пробвам с каланетика  Confused

# 662
Лава, това ли беше ?

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=631819.

Днес ще се пробвам с каланетика  Confused

Jerry,благодаря.   bouquet
Ще пробвам да го дръпна от този линк,дано стане.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 08:09 от лава

# 663
А, да искаше регистрация.
Тя е в определени часове на деня, гледам, че е била от 6.00 до 7.00 по тяхното време.

# 664
Поци,последните пъти след изпиването на Л-карнитина(500мг) забелязвам че получавам неразположение в cърдечната област.Кво ще кажеш newsm78...да не ми стане нещо.Аз го пия и след 30 мин отивам да бягам.Баси да не получа някой инфаркт на улицата  Rolling Eyes

# 665
  • в моя свят
Днес 3 ден йогата на Дениз Остин.Супер е и след това се чувствам много добре.Мисля цяла зима да правя само йога без никакви силови и кардио тренировки.Според мен комплекса включва всичко и няма нужда да правя и друго.Пише,че 1-ва част е за сваляне на излишни килограми,2-та част е за крака,3-та за корем и 4-та разтяжка.Аз правя всички заедно.А с това повдигане тежеста на цялото тялото само с ръцете няма как да не заякват и те от йогата.

# 666
Мечта, мерси много за линка за йогата . И аз ще я  пробвам /само дето пак трябва да си правя нова регистрация, втора изчерпвам, много тегля Simple Smile/. Аз имам много неща на Дениз, тя прави какво ли не- и пилатес, за след раждане, йога и т.н., ужасно е продуктивна. И въобще не и са лесни упражненията Simple Smile. Дишането за йогата е много важно, по скоро трябва да се съсредоточиш върху него и ако трябва впоследствие да усвоиш движенията. Всички иструктори го повтарят. Беше писала, че си зле с английския: "инхейл"- вдишване; "ексхейл"- издишване. И на мен на по-бързите серии ми е трудно да си синхронизирам  дишането с тях, ама се мъча Simple Smile
Оф, аз зарязах тази седмица тренирането, че сме болни всички в къщи!
Вчера купихме велоергометър /по препоръка на доктора, че мъжът ми го оперираха от дискова херния и  трябва всеки ден да кара по 30 минути/. Още не съм го пробвала. Някакви препоръки може ли да ми дадете как да го ползвам, в смисъл колко време, скорост. Интервално кардио дали може и на велоергометър да се постигне?

# 667
А тази йога само в този руски сайт ли я има? не мога да се регна там, нищо не разбирам Mr. Green

# 668
Никога до днес не бях пробвала йога.Последно време обаче всичко така ми е доскучало,че търся нещо ново и интересно.Изтеглих fat burning yoga и сутринта я пробвах.Хареса ми макар,че упражненията бяха доста еднотипни и повтарящи се.И се разтърсих за още йога програми в торентите.Намерих една на Дениз Остин и следобед играх и нея.Супер е,има всички упражнения от другата програма,но много по-разнообразни и разчупени също и някой доста труднички.Тренировката е 50мин.,разделена е на 3 части+1 за разтягане.Аз правих цялата програма.
Не знам вие кои програми йога правите.Ето я тази:
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2207380

Сега тегля още една на същата инструкторка-Power yoga plus,но е доста стара програма от 2001г.Запалих се по йогата,но ме притеснява дали има смисъл да я правя,защото казват,че в йогата най-важно е правилното дишане......а на мен това ми е особенно трудно,когато правя някакво упражнение просто не мога да се съсредоточа върху дишането си.Вие изпълнявате ли инструкциите за дишане на йогата?

И аз благодаря за линка   bouquetАз от две седмици не съм тренирала (здравословни проблеми) и се чувствам ужасно.Мисля,че точно сега е момента за йога...

# 669
  • Torino,IT
Днес направих стройни и красиви и идеален ханш, после фет бърнинг йога, не знам дали 10 дневките са ме направили по издръжлива, но двата комплекса ми се сториха толкова лесни и приятни, изиграх ги почти на един дъх, много се изпотих, страхотна тренировка стана.
И аз не мога да свалям от руски сайтове, мога само от докс.бг
Дали някой може да качи йогата на Денис там, аз се запалих по йогата, тази на Вес ми допада, но щом казвате че другата е по интересна, ще се надявам някой да ми помогне да я сваля и аз Praynig

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 14:31 от Lindita

# 670
как се сваля от руския сайт . Искат някакви бисквитки , но аз не зная как , моля помогнете

# 671
Здравейте!
Имам нужда от съвет.Преди исках да се присъединя към дюканките,обаче нямам възможност да започна диетата.
На 21 съм до сега не съм правила диети не ми се е налагало,нямам идея дали от липса на движение,дали от нешо др.,но напълнявям и на коремче даже.Намалих храната и пак нищо.Висока съм 178 и тежа 70кг,а бях 64 имам желание пак да ги постигна,та в нас имам вело,но до сега не съм го ползвала.От вчера почнах да тичам по 1 схема за начинаещи,която се състои в бавно покачване на времето за тичане ,като целта е да се стигне до 40мин. непрекъснато тичане.Сега съм на 15 мин ,1 мин ходене,1 мин.тичане.Правилно ли е и какво мога да направя за да отслабна с 6кг.?Вело,тичане или и двете?По колко време и колко пъти на седмица?Сега съм се насочила към 3 пъти седмично.
Благодаря предварително и се извинявам за дългото писание.   bouquet
П.С.Забравих да допълня,че преди приемах мн вода,а сега само кафе главно!

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 18:48 от M1Ss`SeLeNa

# 672
5-ти ден слим ин 6
smile3501 за мен.

# 673
Привет, момичета!
Днес пак плосък корем и турбото - кардио микс2 - добре е!
И утре май ще съм на това и после ще сменям!

# 674
  • Torino,IT
Мис Селена, нядявам се Поци да се включи и да ти отговори, защото той е по на ти с тези неща Praynig

Общи условия

Активация на акаунт