Тренировки в домашни условия-5

• 54 114
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Torino,IT
Днес силова тренировка разделена на 5 части, комбинирана с 5 мин кардио след всяка част, накрая 20 мин кростренажор.

Събота и неделя почивка newsm44

# 91
За другата седмица трябва да стана изключително прекрасна, че имам важно събитие Simple Smile!
какво е то ако не е тайна  Simple Smile

# 92
Добро утро  Grinning
В четвъртък - упражнения за крака, корем и ръце.
Вчера - 40 минути кростренажор.
Днес - упражнения за седалище и малко корем. По-късно може и още нещо.

# 93
19та тренировка с Били

# 94
За другата седмица трябва да стана изключително прекрасна, че имам важно събитие Simple Smile!
Не, разбира се- 20 годишнина от завършването на гимназията!

# 95
20-та тренировка тае-бо. от утре подновявам каланетиката, като мисля да ги редувам

# 96
Не, разбира се- 20 годишнина от завършването на гимназията!
обичам ги тези срещи  Heart Eyes
с моят клас се срещаме всяка година

# 97
  • Torino,IT
15 мин. загрявка, после упражнения за крака, коремни преси, горна част на тялото около час и накрая 40 мин кардио на крос тренажора Peace

# 98
  • Бургас
19та тренировка с Били

Искам да попитам откъде ги теглите тези тренировки?   bouquet

# 99
kloie, аз тренирам тае-бо адвансд на били бланкс. или taigi или hoshishi бяха пуснали линка. не съм много сигурна. не помня откъде го свалих. ако е била някоя от тях, моля да се включи   bouquet

# 100
  • Бургас
gardje    bouquet
Ако не си опитвала ultimate boot camp на Били също е супер.  Peace

# 101
Момичета препоръчайте ми упражнения за бричове. Това е генетично в нашия род и гледам по снимки, че след раждането и аз съм се сдобила с леки , обаче са много грозни на снимките. Shocked

# 102
gardje    bouquet
Ако не си опитвала ultimate boot camp на Били също е супер.  Peace

kloie, мерси, обезателно ще го пробвам, но със сигурност няма да е в близките месец, месец и половина.

Момичета, използвам случая да дам малко фийдбек по отношение на моите тренировки и изводите, до които съм стигнала лично за себе си.

първо започнах с каланетика, защото бях много зле. отпусната, не бях тренирала с години.
Това беше някъде март- в началото/средата на месеца. Направих 34 тренировки каланетика - основно с каланетиката на Инга Дубоделова. 10в10 на Калан правих само 2 или 3 пъти.
Според мен, както съм писала и преди, каланетиката на Дубоделова ми идва мноого по-добре. намирам я за по-пълна и ефективна. Калан ме потиска и ме дразни. Разбира се, това е субективно.

След тези 34 часа каланетика реших, че е вече време да премина към кардиото. И така, вече почти месец и половина правя тае бо-то на Били - общо 20 часа направих. Също да отбележа, че едва 2 тренировки направих едночасови, просто физически ми е невъзможно повече, абсолютно съм лишена от време, наскоро смених работата си. В началото тае бо-то ми идваше толкова трудно! първите две тренировки бяха ужасни, след това обаче почнах да се пооправям и да свиквам, постепенно разбрах, че поне за моя организъм е най-важно постоянството и повтараяемостта на тренировките, а не толкова дължината на самата тренировка. установих, че по-добре ми се отразява да речем да правя тренировка от 30 до 40 мин максимално по-често, а не тренировка от един час два пъти седмично.

След като вчера направих 20-тата тренировка тае-бо, днес поднових каланетиката и направих 35 час. Правих Калан и за пореден път си затвърдих усещането, че нейната тренировка ми идва непълноценна и незавършена. Въпреки всичко ще правя и Калан заедно с другата каланетика на Инга.
След това прекъсване на каланетиката и напредването с тае бо-то резултатът е , че се справям по-лесно с упражненията, а умората от тях е сведена до абсолютен минимум.

Каланетиката и кардиото ( в моя случай - тае бо ) според мен перфектно се допълват и са идеален вариант за чистене от сланинки.
Аз не пазя хранителен режим, не мога да се лишавам от храна и не е въпрос на воля.
Ям доста. Затова при мен идва малко по-бавно ефектът разбира се в сравнение с момичета, които имат много свободно време, тренират повече и спазват хранителни режими. Въпреки това, съм много доволна, че пак започнах да се движа и да спортувам, тези 5 месеца с тренировки минаха изключително бързо, изглеждам по-добре, чувствам се по-добре.
Снимки все още не мога да ви пусна, защото резултатите ми са съвсем далеч от това, което показахте, но може би след няколко месеца и аз ще пусна.

най-важното е човек да знае откъде е тръгнал и да вижда промяната в себе си.

успех на всички, когато събера нови впечатления, ще пиша пак по-подробно   bouquet

# 103
100 напада по 50 на всеки крак, 100  Глутеус ритник (от блога на една съфорумка го видях Mr. Green) по 50 на всеки крак,  глутеус мост  50 със свити крака и 50 със отворени крака.

# 104
  • в моя свят
gardje поздравления за резултатите   bouquet Хубаво е,че си постоянна и като правиш един вид тренировка продължително време можеш да си направиш равносметка.Аз също нямам както преди толкова свободно време и сега се чудя какво точно да правя 2-3 пъти седмично за поддържане и тонус.Започнах с домашните тренировки началото на март месец,но до днешна дата съм изтеглила толкова програми,че ми е трудно да кажа кое е било най-ефективно при мен.
Изминалата седмица не се отчитах,но направих 3 пъти слима(за повече нямах време).Днес също не успях,а от утре мисля да започна пак моята си тренировка за отделните мускулни групи.Този начин на трениране ми допада най-вече,но пък ми отнема повече време както и 5 пъти седмично.
Мислех да тренирам през ден като един път само долна част на тялото,следващия горна и 3-я път да ми е изцяло кардио,защото другите дни няма да правя кардио след силовата.Но доколкото следя темата на Поци така не било добре да се тренира.
За сега си оставам с чуденка и ще мисля друг вариант.

Общи условия

Активация на акаунт