Тренировки в домашни условия-5

• 54 105
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Най-накрая успях да смъкна десетдневките. А сега ако някой ми даде и линки за "Идеален ханш" цена няма да има. От докс-а нещо не става.

# 631
Здравейте да ви питам някой ползвал ли е такъв уред и дали има ефект?

# 632
  • в моя свят
Дайчето, за йогата- сякаш има ефект! Аз съм свалила едно кило, но и внимавах какво ям- преядох само три пъти  Laughing!
Мечта, най-накрая изтеглих Yourself fitness, и днес реших да пробвам. Препоръча ми да наблягам на кардио и да тренирам 5дни по 30 мин. Аз избрах днес да направя 45 мин загуба на тегло + тежести. Първата част беше малко досадна- едни и същи упр, като едва успявах да достигна долната граница на пулса 123 /пък аз съм мн изпълнителна, не маркирам!/, упражненията бяха само първа-втора трудност. После обаче с тежестите бая се изпотих Simple Smile. Тази седмица ще продължа с тази програмка, може упражненията да се развият в по-интересни Simple Smile
А, и тук ми дава съвсем друг максимален пулс, доста по-висок Thinking

Аз днес си направих моята си тренировка за крака и дупе.Вчера бях с домашния инструктор,но тези упражнения са ми много мудни.....не знам дали ще имам търпение и постоянство да тренирам по тази програма и да видя дали упражненията ще станат по-добри.Иначе е интересно,че е само за теб и по строга програма по дни,но.....нещо не ме грабва да я играя с желание.

# 633
Здравейте да ви питам някой ползвал ли е такъв уред и дали има ефект? [img]

..като цяло..не съм доволен..но за домашни условия..всичко става Peace

# 634
Здравейте от доста време ви следя,и реших да споделя и аз. След като родих с мн.труд свалих всичко за 4 месеца ,но за две години качих 7 кг. но не се помръдвах след резултата(срамота) но от седмица въртя по 30мин.на кростренажор който е в къщи и от днес 20 мин. тренажор и първа част на slim in 6. няма да се откажа и извода е,че не трябва да се спира а поне 2 в седмицата тренировка и 1 ден разтоварващ за задържане на постигнатите резултати

# 635
Здравейте от доста време ви следя,и реших да споделя и аз. След като родих с мн.труд свалих всичко за 4 месеца ,но за две години качих 7 кг. но не се помръдвах след резултата(срамота) но от седмица въртя по 30мин.на кростренажор който е в къщи и от днес 20 мин. тренажор и първа част на slim in 6. няма да се откажа и извода е,че не трябва да се спира а поне 2 в седмицата тренировка и 1 ден разтоварващ за задържане на постигнатите резултати
Браво  bouquet

# 636

Благодаря   bouquet

здравейте!
търся си компания за мотивация, затова ще се запиша в редиците. От вчера започнах слим ин 6. Имам фитнес топка, но не можах да открия упражнения. Можете ли да ми подскажете къде има такива.
Ще отслабвам с около 7-8 килограма и ще комбинирам упражненията с 90 дневна диета.

Добре дошла!
http://www.torrenthub.org/torrent/2073744/cardio-balance-ball-(f … ut-exercise).html
http://www.torrenthub.org/torrent/2042731/3-in-1-ball-the-comple … ness-videos).html
http://www.torrenthub.org/torrent/2033657/stabilty-ball-workout- … 6352260-9902.html

Това ми се струва хубаво /от турбо джам- а е/, обаче не мога да го намеря!
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/advanced/turbo … et_on_the_ball.do

Цялата програма, заедно с таблиците и упътването намерих само в torrents.ru

# 637
  • Sofia
Пулсират ли ви мускулите след тренировки?

# 638
Пулсират ли ви мускулите след тренировки?
..при мен..не...само се надуват и така си стоят Peace..при вас не знам Laughing

# 639
  • Sofia
а след като се надуят спадат ли?
Поци понеже виждам, че си в час кажи ми трябва ли да се прави почивка или всеки ден?

# 640
а след като се надуят спадат ли?
Поци понеже виждам, че си в час кажи ми трябва ли да се прави почивка или всеки ден?
.спадат разбира се...кви почивки...и всеки ден кво тренираш Peace

# 641
  • Sofia
слим ин 6 втората част, всеки ден без почивка. Да не ми стане нещо, а?  Laughing Не, серизно питам

# 642
слим ин 6 втората част, всеки ден без почивка. Да не ми стане нещо, а?  Laughing Не, серизно питам
..отговорих ти Laughing

# 643
Добро утро!
Преди малко упражнения с гири за ръце.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 08:08 от лава

# 644
Записвам се в темичката. Crazy
Днес половин час йога.

Общи условия

Активация на акаунт