Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 322
  • 629
  •   1
Отговори
# 405
Пишете ме и мен за срещата.

# 406
  • Пловдив
И аз ще дойда с материалите!
 Hug

# 407
Искам само да напомня, че имам чисто нова количка за подарък - става и за новородено, после се надига и спокойно до 2 години може да се ползва. Направо си е мечта за непретенциозна майка.

Имайте го предвид ако някой има нужда, направо ми писна да я подритвам от гараж на гараж.

Също и шезлонг за новородено, коритце и тн т
На столчето за ядене още му се чудя.
Ако се появи майка с новородено в нужда - да ми дръннете да видя какво ще отделя.
Че принцесата няма да износва нищо в синьо.

# 408
Ейййййй,малко ви оставих без надзор и сте изписали роман Mr. Green
А сега по същество да не отекчавам четящите.
1.За срещата и аз съм на линията ,естествено с Вики,но си мислих -от тоя китайски ресторант няма ли да ни се дръпнат очичките Close
2.За Асеновградския р.д също ще съм на линията,отново с Вики.
3. Една идея за базара - в шишенца от детски сокове да пускаме късмети - нещо като писмо в бутилка newsm78
П.П - Каспър,казвах ли ти аз за женско нещо newsm78

# 409
  • Пловдив
1.За срещата и аз съм на линията ,естествено с Вики,но си мислих -от тоя китайски ресторант няма ли да ни се дръпнат очичките Close
Тъкмо ще ни се опънат бръчките Laughing Много си е добре китайския. По средата на града, тихо е, да си чуваме приказката, а и никой не ни прави забележка на надприказването.

# 410
Няма да мога да дойда, нито на срещата, нито в Асеновград.
Ани, при мен има един подарък за едно от децата, но тъй като
няма да успея да се прибера в Бг преди 30 може ли да изпратя някой
да го остави в ресторанта?

# 411
  • пловдив
Доли няма проблем, прати подаръка Peace
 Вяра и при мен може но от опит знам, че все се намира някой да ме дърпа за работа  Crossing Arms
ако кажете обаче ще запазя, само ми трябва бройка и час

# 412
И аз ще се дотътря от село,за другарската згляда само да е след 17ч., че магарето не е много пъргаво ,а града е далеч.

# 413
Здравейте,
Аз съм почти готова с късметите от Вяра. Само остана да им залепя панделката но нещо не ми се получава newsm78.   

# 414
Mili,  да направя ли  късмети разпечатани на цветна хартия и навити на руло, но без споменаване на "година". Embarassed или някой се е заел вече с това?
на срещата да донеса ли опакованите подаръци за рожденния ден и при мен има две торби с дрешки от Ренито. На къде да ги насоча?

# 415
  • Пловдив
И аз ще се дотътря от село,за другарската згляда само да е след 17ч., че магарето не е много пъргаво ,а града е далеч.
Срещата е от 17.30ч.

Само остана да им залепя панделката но нещо не ми се получава newsm78.   
Ако искаш донеси ги на срещата да погледнем и да помислим заедно Peace

Mili,  да направя ли  късмети разпечатани на цветна хартия и навити на руло, но без споменаване на "година". Embarassed или някой се е заел вече с това?
на срещата да донеса ли опакованите подаръци за рожденния ден и при мен има две торби с дрешки от Ренито. На къде да ги насоча?

За сега никой не прави такива късмети, а те доста добре се продаваха, така че ако имаш възможност направи. Ако няма да идваш на рождения ден в Асеновград, най-добре да донесеш подаръците на срещата.

# 416
Мили, аз вероятно няма да мога да дойда на срещата  Hug Мога да мина през вас да ги оставя ако е удобно. Или ако ти нещо друго предложиш.......

# 417
  • Пловдив
Мили, аз вероятно няма да мога да дойда на срещата  Hug Мога да мина през вас да ги оставя ако е удобно. Или ако ти нещо друго предложиш.......
Ела да ги оставиш, няма проблем Hug

# 418
Здр момичета,
Аз се включвам за първи път във форума. Вие наистина ме вдъхновихте да го направя. Невероятни сте.   bouquetМисля че, освен че сте помогнали на нуждаещи се, сте помогнали и на много хора да станат по-добри. Дано никога не ви напуска хъса да помагате. И аз съм събрала доста “хъс”, така че смятам да се присъединя към вас и да видим с какво мога да помагам. Може ли да дойда на срещата във вторник?   newsm78 Чакам с нетърпение отговор?

# 419
  • пловдив
mary_Ko всеки който има желани еда помогне е добре дошъл  Hug
моля те регистрирай се във форума, защото като гост нямаш право на ЛС /лични съобщения/
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт