Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 279
  • 629
  •   1
Отговори
# 615
Мили,искаш ли компания за ходенето при бебето?Аз имам някои неща-дрешки,обувки няколко чифта,одеалце-пелена,хавлия,малко козметика и още,но ще видя точно.Ваничка ще купя.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 15:46 от Miss Fairy

# 616
Мога да взема памперси, НО някой с малко бебче
да ми даде малко инфо, за 7 кг. какъв размер се взима
или на тях си пише килограмите?
А някой ходил ли е вече при детето или поне
говорил ли е с бабата и дядото?

# 617
  • Пловдив
Миленче и аз ще видя дали има нещо изостанало от Нели, което да става и за момче. Ако не съм раздала всичко бебешко ще заделя дрешки, ще купя памперси или някаква бебешка храна и ще се включа в помощта за това детенце.
Ще пиша пак утре като прегледам какво имам.

# 618
  • Пловдив
Авторката на темата е ходила при хората. За сега като представител на ДБМ ще отида само аз. За напред ако е удобно ще пиша и може да отида и с някой друг.
За да не се повтаряме, правя списък кой с какво ще се включи:
Ваничка за къпане - mili.m
Одеало - violenza
2 комплекта чаршафчета - Drozi
дрешки,обувки няколко чифта,одеалце-пелена,хавлия,малко козметика  - Miss Fairy
 памперси - Доли
памперси или някаква бебешка храна- Еми

Планувала съм ходенето при хората в четвъртък. За да има време да подготвим каквото можем на първо време.

# 619
Мили имам проходилка,но е оранжева,едва ли е проблем,ще я измия и подготвя че ми е в мазето,дано малко помогнем на тези хорица .

За базара мога да продавам и двата дни до обяд само да сме здрави че нещо от два месеца все си е вкъщи моята щерка болна Rolling Eyes ooooh!

П.С. видях че семейството с петте деца от Белащица седят на 1ва страница,ако искате може да ги махнем,или да проверим как стоят нещата при тях и тогава да ги махнем,последно разбрах че голямата щерка не живее вече при тях,баткото който не е от този татко си му праща бащата пари,а трите най-малките дечица дето са от този баща незнам как са,май си ги гледа и не ги е дала на градина незнам нищо ooooh!,тогава бяха трагични нещата там,но едва ли са се променили ,имат къща,имат покрив имат майка и татко,които май не им пука за условията така че да ги махнем от списъка,за ток и вода нямаха ама сега незнам... ooooh!

# 620
  • Пловдив
Ели, предстои пускане на нова тема и там ще се коригират нещата. Изчаквам да се реши крайният вариант на флаерите, за да го включа и него на първа страница. Проходилката мисля че ще свърши работа, не зависимо какъв цвят е.

# 621
mili.m, за бебето мога да дам космонавт в червено и спално чувалче за зимата. Мога да се разровя и за някои унисекс дрешки, останали от моята госпожица.

# 622
ШИшета и биброни за бебето ще трябват ли?
Имам в Продавалника,ще ги изтегля,ако трябва,почти не са ползвани .

# 623
Доли, за памперсите пише килограмите на всяка опаковка.

# 624
има ли нужда от пюрета?
вече съм забравила какво ядат, за да взема за бебето.
за коледния базар ме пишете продавачка, няма значение къде, мога и в двата дни.
Всичко който сте направили е чудесно и моята слабост свещите са станали чудесни. вече си харесах няколко  bouquet

# 625
  • Пловдив
Поради технически причини не можах да вляза във форума събота и неделя, а гледам, че кипи усилен труд.
Да припомня, че на Беломорски има останали още няколко чувала бебешко, вкл. чисто нови одеала и пелени. Дрешки ще проверя какво е останало от Виктор, че доста раздадох, и ще ги дам, отделно и на Беломорски мога да поровя. Обувки мога да дам със сигурност  Peace

За базара, само да сме здрави, ме пишете продавач  Simple Smile

За флаерите ще се повторя, но пак да си кажа  Laughing Според мен е задължително да включим и сайта на движението  Peace

# 626
  • До хладилника, който обичам
Чувствам се безполезна Confused Не мога да правя сложни неща, но мога да се опитам малко бижута да направя. Да/Не?

п.с. научих се да нося бебето в слинг - ако спи, 1 до 3 часа мога да удържа Simple Smile

# 627
Бу,как може да се чувстваш безполезна.Винаги като се появиш на щанда и клиентите се отприщват.А и разчитаме на твоите съвети по нареждането и изобщо ФАСОНА  Simple Smile на щанда ни.Не ни е нужна само материална ,а и духовна помощ.
За Марти ще купя памперси и нещо за хапване.Само чакаме уточнението какво яде.

# 628
За продаване, може да разчитате и на мен за няколко часа, в по- късните часове. Мога да оставя Ния в детския център в МОЛа и да помогна. За съжаление няма да мога да направя нищо за базара, имам много за четене и писане, но ще се включа с покупки и помощ от друго естество (ако трябва превоз например).

За децата от Рада Киркович, решихме да организираме малко тържество, с малки подаръчета, да не са дрехи, а например несесер, раничка, часовник, шапка, ръкавици, топка или нещо от тоя род. Доста хора ми писаха на лични, много им благодаря за което.

# 629
  • Пловдив
Заповядайте в новата тема : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446778.msg13140946#msg13140946

Общи условия

Активация на акаунт