Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 292
  • 629
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Вижте какви красоти ни плете едно момиче  iliana.k  от другата тема   bouquet
http://media.snimka.bg/4828/015910643.jpg
За Зелениково аз петък съм ЗА Hug

# 601
Леле какви красоти виждат очите ми Shocked
Искам всичкооооооо особено свещите.......
такава слабост са ми.
За Зелениково имам голямо желание да дойда, стига
да съм тук де.
Искам да видя и вас, че отдавна не мога да успея да
дойда нито на среща, нито никъде.
Пак да предложа ако някой има някаква работа
за човек на когото му пречат ръцете аз съм насреща. Laughing
И сериозно ако мога да взема материали за някоя
сръчна фея, само да каже.

# 602

Забравила съм как става  Wink това направих набързо,ако нещо не одобрявате,казвайте да поправям  Peace

# 603
  • пловдив
Отзад напред да започна  Mr. Green
ICE_89 синия подпис ми харесва
Доли стига скитосвай обещала си ми кафе  Wink
violenza съгласна съм с теб, много са красиви , браво !  Peace
Съгласна съм и с bugaboo че трябва да има трогателни изречения за достигнем до сърцата на хората
♥ Ели ♥   Hands Clap прекрасни свещи
И аз да дам предложение
Да запалиш искрица надежда в детските очички е ЧУДО!
 Ние от Движение на българските майки  имаме желанието, волята и любовта да се опитаме да го направим, а вие?!

На 19 ти и 20 ти декември
в МОЛ - Пловдив ет. 3  и в Търговски център "Форум" Тракия - Пловдив ет. 1

ОРГАНИЗИРАМЕ

КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

на който, ще можете купувайки си сувенири и подаръци за вас и вашите близки, изработени ръчно от много настоящи и бъдещи майки с големи сърца, да се присъедините към желанието ни да подарим усмивка на дете!

Всички приходи от благотворителния базар ще отидат в полза на децата, лишени от родителска грижа от домовете в Асеновград, Зелениково, Калофер и Нареченски бани.

В ПРИКАЗКИТЕ Е НУЖЕН ВЪЛШЕБНИК ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ЧУДО, В ДЕЙСТВИТЕЛНИЯ ЖИВОТ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ДОБРО СЪРЦЕ, ЖЕЛАНИЕ И ЛЮБОВ! ОЧАКВАМЕ ВИ ДА СПОДЕЛИТЕ С НАС НЕВЕРОЯНТОТО УСЕЩАНЕ ДА СТЕ ЧАСТ ОТ ТОВА ЧУДО!
[/center]

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 22:51 от antom

# 604
  • пловдив
....
Размера на масите е 120/55, дължина на масите 75см. Говорихме сатена да стига до долу за да не се виждат нещата под масите.
пп. Мерила съм  с линийка, така че може да има разлика плю, минус 5см.

Мили я пак, бавно и отчетливо като за баба  Joy
75 - дължина, 55 ширина и 120височина ,
 правилно ли съм разбрала, че да започна кроенето   Wink

# 605
  • Пловдив
....
Размера на масите е 120/55, дължина на масите 75см. Говорихме сатена да стига до долу за да не се виждат нещата под масите.
пп. Мерила съм  с линийка, така че може да има разлика плю, минус 5см.

Мили я пак, бавно и отчетливо като за баба  Joy
75 - дължина, 55 ширина и 120височина ,
 правилно ли съм разбрала, че да започна кроенето   Wink
Naughty
125-ДЪЛЖИНА, 55- ШИРИНА, 75 е висока самата маса.

# 606
  • Пловдив
Момичета, тайничко ви чета и ви свалям шапка за усърдието, с което сте се заели да помагате. Ако ми позволите, флаерите са страхотни, но не ми става ясно през целия ден ли ще сте там, или само от час до час и едновременно и на двете места ли ще се организират базарите. Ако е възможно да се вмъкне някакво уточнение. За флаерите съм готова да помагам с раздаването.Ако мислите, че идеята е добра, мога да раздам на колегите в училище или в училището на сина ми. Със сигурност ще ви посетим  на базарите. Оче веднъж УСПЕХ!!!

# 607
  • Пловдив
daskal77, приемаме всякакви предложения и помощ, благодаря ти  bouquet Базара ще е два дни и на двете места по цял ден.

# 608
  • Пловдив
Момичета, вижте тази тема. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444990.0 Става въпрос за едно бебенце на 6 месеца, което е останало на грижите на баба си и дядо си. Поела съм ангажимен да отида на място и до четвъртък да посъберем каквото можем. Нуждите са: одеалца,чаршафчета,дрешки (Марти е 66 см в момента и тежи 7 кг),обувки,ваничка за къпане ,тоалетни принадлежностти ,столче за хранене ,проходила,памперси и храна.
Аз имам ваничка за къпане и малко бебешки дрехи които ще дам. Чакам да пишете дали ще можете да помогнете и с какво за да не се повтаряме.

antom, шишарките пристигнаха Peace

А това са флаерите от миналата година: http://milenatodorova.snimka.bg/hobby/koleden-album-2008g.293891.15927166 http://milenatodorova.snimka.bg/hobby/koleden-album-2008g.293891.15927187

# 609
  • Пловдив
Момичета, вижте тази тема. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444990.0 Става въпрос за едно бебенце на 6 месеца, което е останало на грижите на баба си и дядо си. Поела съм ангажимен да отида на място и до четвъртък да посъберем каквото можем. Нуждите са: одеалца,чаршафчета,дрешки (Марти е 66 см в момента и тежи 7 кг),обувки,ваничка за къпане ,тоалетни принадлежностти ,столче за хранене ,проходила,памперси и храна.

antom, шишарките пристигнаха Peace

А това са флаерите от миналата година: http://milenatodorova.snimka.bg/hobby/koleden-album-2008g.293891.15927166 http://milenatodorova.snimka.bg/hobby/koleden-album-2008g.293891.15927187
Аз имам само одеалце, но ще купя храна за бебока, само да разберем с какво го хранят Peace
Как не ви е срам да поръчвате шишарки, имам три  чувала, мисля че го бях заявила  Mr. Green
Снабдила съм 25 елитни дрянови сурвачки, много моля който има желание, да дойде да си избере, защото трябва да се навържат преди да изсъхнат, дядо ми каза, че няма проблем да стоят до Коледа  bouquet
За флаерите, ако искате може да прибавим някакакъв коледен мотив да е по-цветно Laughing

# 610
  • Пловдив
Искам само да напомня, че имам чисто нова количка за подарък - става и за новородено, после се надига и спокойно до 2 години може да се ползва. Направо си е мечта за непретенциозна майка.

Имайте го предвид ако някой има нужда, направо ми писна да я подритвам от гараж на гараж.

Също и шезлонг за новородено, коритце и тн т
На столчето за ядене още му се чудя.
Ако се появи майка с новородено в нужда - да ми дръннете да видя какво ще отделя.
Че принцесата няма да износва нищо в синьо.
Каспър,  можеш ли да погледнеш тази тема и да кажеш дали би могла да се включиш с нещо - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444990.0

# 611
уф, нашата работа се обърка малко, заради голямата ми уста, оказа се, че повечето от нещата не са при мен и трябва да пътуват... Най-вече количката, чакам я от сестра ми и въпреки, че е в чужбина, постоянно пътуват коли - сега за Коледа идва брат ми, после ще дойде братовчед ми, транспорт ще има, но не се знае кога. Сега първо ще носят кой каквото е купил за моето бебе, както и дрехи от племеници и живот и здраве напролет тези неща, от които няма да има нужда.
Отделно обещах количката вече на едно наше момиче.
Но ще погледна и от нещата които са при мен, ако харесам нещо, ще се обадя.

# 612
  • Пловдив
Те си имат количка и кошара. Нуждите за детето са : одеалца,чаршафчета,дрешки (Марти е 66 см в момента и тежи 7 кг),обувки,ваничка за къпане ,тоалетни принадлежностти ,столче за хранене ,проходилка,памперси и храна.

Аз имам ваничка за къпане и малко дрешки, Доника каза че ще даде едно одеалце, остават другите неща.

# 613
  • пловдив
violenza за мен заявленията трабва да се повтарят по минимум 2 пъти  Mr. Green за шишарките ти изобщо незнам, но не отказвам
mili.m ще ти звънна да мина да взема и тези при теб, ще ти донеса и малко рула. С порасналата си кака, бебешки красотии си нямам, ще дам парички ако ходи някой да купва, че и не разбирам отгоре на всичко от съвременните бебешки чудесии  Joy евентуално ако няма свободен може да купя малко дрешки  Peace
Относно забележката на daskal77 би могло да се добавят и часовете на базара, когато уточним графика - например ....от 8 до 18ч

# 614
Момичета, имам 2 комплекта чаршафчета....може и още нещо да измисля. Antom, ще се опитам да ги донеса през седмицата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт