Движение на българските майки ПЛОВДИВ-23 тема

• 31 308
  • 629
  •   1
Отговори
# 585
Ани, пак страхотни неща показваш, браво на теб  bouquet Видях и червеното сатенче Wink

Имах предвид ето тази лентичка от миналата година: http://milenatodorova.snimka.bg/hobby/koleden-album-2008g.293891.9116105
Галето ни беше правила ето тази: http://milenatodorova.snimka.bg/hobby/koleden-album-2008g.293891.9115855

Ако може пак да ни спретне нещичко, ще е супер Peace

Нямам време от работа и учене да видя форума  Sad надявам се тази вечер, утре най-късно да направя подписа и така само ми напишете дата и местата конкретно,смисъл дали съм разбрала правилно 19 20 декември форум Тракия и МОЛ Пловдив  Grinning

# 586
  • пловдив
С бебето най-много мога да съм заместник за час-два, някой да иде да почине Confused докато някой я гледа. Ако дотогава се науча най-сетне да нося малко бебе в слинг, може и без някой да я гледа, но е съмнително Crazy

значи трябва да идваш в моята смяна, нали внуци искам, да тренирам с дондуркане  Joy

ICE_89 само издирвахме желаещ да натоварим с мисията  Mr. Green /че за мен е невъзможна и том круз да дойде, все съм толкова оправна с компа  ooooh!/ Нека Мили направи официално съобщение за датите и тогава ще те тормозим  Peace

# 587
  • Пловдив
Ами остава утре да потвърдим и уточним подробностите за Мола и сме готови. Веднага след като се прибера ще пиша , а и ще пусна нова тема.

ICE_89 , когато можеш, каквото можеш, не се притеснявай Peace Пък ако някой друг може да ни направи подписи, ще помоля да пише.

Бу е много ценен продавач, така че и за час, два да е, много ще и се радваме Hug А и си намери кандидат баба за дондурката, така че работата е опечена. Peace

# 588
Мили за таксата във Форума ще я поема аз Peace

Ето някои готови неща от вчера днес ще правя още  Flutter Wink http://media.snimka.bg/4825/015904674.jpg

http://media.snimka.bg/4825/015904677.jpg

# 589
  • Пловдив
Завърнах се от мола. Няма проблем да сме на третия етаж срещу щанда за сладолед. Ще използваме масите от мола, плюс една елха. Размера на масите е 120/55, дължина на масите 75см. Говорихме сатена да стига до долу за да не се виждат нещата под масите.

пп. Мерила съм  с линийка, така че може да има разлика плю, минус 5см.

♥ Ели ♥, много хубави свещи, браво  bouquet

# 590
В МОЛ-а сме точно срещу Тонбонбон - така че каките са уредени. Не вярвам да не могат да се справят с едно бебе. А и Каспър - може и лично да го поемеш та да се подготвяш и ти.Най-много да  #Crazy А и ние сме насреща. Това в кръга на шегата.
Моите пчелички работят усърдно и щом са готови ще пускаме снимки.
Мили,не трябва ли да помислим и за една по-скорошна дата за събиране в апартамента. newsm78

# 591
  • Пловдив
Няма пробелм за събиране. Баба си замина, така че когато кажете ще се събираме там.

Това е текста за флаерите:

На Коледа се случват чудеса. Чудо е в святата Коледна нощ да разтвориш сърцето си и да дариш любов на дете, жадно за обич и грижа. Чудо е да запалиш искрица надежда в тъжните детски очи.
Ние заедно можем да случим това чудо!

Движение на българските майки организира:

КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

Елате на 19 ти и 20ти декември в
МОЛ-Пловдив ет.3
и в търговски център „Форум” Тракия-Пловдив ет.1

и си купете  ръчно изработени сувенири и подаръци за вас и вашите близки. Всичко е сътворено с много любов и търпение не от джуджетата на Дядо Коледа, а от нас самите. Всички приходи от благотворителния базар ще отидат в полза на децата, лишени от родителска грижа от домовете в Асеновград, Зелениково, Калофер и Нареченски бани.
Чудесата са вътре в нас, но трябва да имаме сърце, за да ги видим и случим!

# 592
  • Пловдив
Относно флаерите според мен е много дълго, те са с информативна цел, т.е няма кой да чете толкова, трябва да се наблегне на мястото и датата, според мен от "Движение на българските майки организира:" надолу е по-добре, но нека и другите си кажат мнението Peace

Предлагам да се организираме другата седмица да посетим Зелениково, има ли желаещи  Laughing

# 593
  • Пловдив
violenza, за флаерите ти си професионалиста, ти ще кажеш Peace

За Зелениково аз съм за, само да е в петък. Ако и на другите им е удобно тогава, да решаваме и ще се обадя да уговоря посещението.

# 594
  • Пловдив
Момичета, имам доста дрехи, които не използваме и искам да ги даря на някого, който би имал нужда от тях, дрехите са предимно за момичета над 10г и слаби тийнейджърки или млади жени, запазени и чисти са. Мога да ги изпратя в колет по пощата.
Погледни тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446108.msg13110152#new , мисля че на това място дрехите ти ще влязат в употреба и наистина ще им се зарадват Peace

# 595
За флайерите, да, наистина трябва да се кръцне текст,
но задължително трябва да се напише къде отиват парите, кои сме и за какво се борим
и задължително едно трогателно изречение
Този текст да се кръцне 30-40%

# 596
  • Пловдив
Чудо е да запалиш искрица надежда в тъжните детски очи.
Движение на българските майки организира:

КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

Елате на 19 ти и 20ти декември в
МОЛ-Пловдив ет.3
и в търговски център „Форум” Тракия-Пловдив ет.1

и си купете  ръчно изработени сувенири и подаръци за вас и вашите близки. Всичко е сътворено с много любов и търпение не от джуджетата на Дядо Коледа, а от нас самите. Всички приходи от благотворителния базар ще отидат в полза на децата, лишени от родителска грижа от домовете в Асеновград, Зелениково, Калофер и Нареченски бани.

Ние заедно можем да случим това чудо!
Така е в изрязан вариант.

А това е флаера от първият коледен базар: http://milenatodorova.snimka.bg/other/koleden-album-2009g.433272.15915010

# 597
Може да се уточни къде отиват средствата долу със по-ситни букви както е на първия флаер,а отгоре призива поканата,мястото и тнт...

Ето две нови от днес, ще правя само свещи до 10ти дано да вървят, левче, два, 3,5 колкото толкова,тези са ароматни с канела Embarassedhttp://media.snimka.bg/4830/015915100.jpg

# 598
  • Пловдив
Аз съм уточнила къде ще отидат средствата :  Всички приходи от благотворителния базар ще отидат в полза на децата, лишени от родителска грижа от домовете в Асеновград, Зелениково, Калофер и Нареченски бани.
Или имаш нещо друго предвид?
Свещите са супер  bouquet

# 599
  • Пловдив
А според мен пък в дни, когато от всякъде ни заливат покани за всякакви благотворителни събития е хубаво да ги има и трогателните изречения, и описанието кои сме, какво продаваме и къде отиват средствата. Пък нищо, че е флаер. Който се интересува, ще прочете. Който не се вълнува от благотворителност и без това ще го метне в първия кош.

Флаерите ще се разпространяват и на места, където няма да имаме възможност лично да обясняваме какво, що. Колкото и да е позната вече фондацията, има хора, които не са чували за нея и този флаер може да е първата им информация.
Според мен трябва да включим и сайта на движението задължително, та който се заинтересува да потърси допълнителна информация там.
Все пак не рекламираме магазин или стока, хубаво е да има малко повече информация  Peace

Общи условия

Активация на акаунт