Fragancedirect.co.uk- 2

• 30 001
  • 465
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Привет, дами!
Получих мейл, че трябва да изпратя някакво потвърждение от пейпал, за да ми се промени най-сетне статуса на поръчката, но моля, подскажете ми как и какво точно трябва да направя Hug

# 226
  • Пловдив
Привет, дами!
Получих мейл, че трябва да изпратя някакво потвърждение от пейпал, за да ми се промени най-сетне статуса на поръчката, но моля, подскажете ми как и какво точно трябва да направя Hug

Предполагам , че искат потвърдителния мейл оъ ПП за нареденото плащане.Виж си в пощата, би трябвало писмото  да е със събджект: Receipt for Your Payment to Fragrance Direct (UK) Ltd.
Надявам се да е това, успех  Peace

# 227
  • София
Привет, дами!

Предполагам , че искат потвърдителния мейл оъ ПП за нареденото плащане.Виж си в пощата, би трябвало писмото  да е със събджект: Receipt for Your Payment to Fragrance Direct (UK) Ltd.
Надявам се да е това, успех  Peace
Горгона, благодаря!
Имам писмо от ПП със същото заглавие и го препратих.  Надявам се това да е начина за разрешаване на проблема Grinning

# 228
тук ще следя и аз

# 229
Получих поръчка от 30-ти Grinning Нещата са за една позната- спиралата на Хелена и един лот с гланцове на Елизабет Арден,  на външен вид са много привлекателни.  Simple Smile Що и от Fragrancex-а не пристигаха така бързо пратките  Sad

# 230
аз немога да се регистрирам нещо не ми приема пк

# 231
  • София
И аз взех поръчка от 27-ми, била е тук на 31-ви юли.. но аз рядко получавам известия.
Както и да е.. Сплендър-а на Елизабет Арден.. малко ми е френски, т.е. не е много мой аромат. Но утре ще го пробвам на кожата...

Получих и мъжкия Ultraviolet на Пако Рабан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 232
  • Sofia
Що и от Fragrancex-а не пристигаха така бързо пратките  Sad

Защото САЩ е маалко по далече от нас отколкото Англия.  Grinning

# 233
Абе далече, далече, ама аз от 28-ми юни чакам  Cry
Моля за мнение за парфюмите на Елизабет Арден, по-специално 5то авеню    bouquet  Като чета във Фрагрантика за тях, много хубави си ги представям, но като им гледам цените, се разколебавам... newsm78 Rolling Eyes

# 234
Кой ще ми обясни как да се регистрирам Praynig

# 235
Здравейте! Нчкой може ли да даде мнение за този  http://www.fragrancedirect.co.uk/Rochas/Rochas-Femme-Eau-de-Toil … 00ml/invt/0001892 и този http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0000877&cm_vc=productpage аромат?

# 236
Кой ще ми обясни как да се регистрирам Praynig

това виждаш ли го над полето за Postcode
натисни върху него и действай

На 5 авеню майка му е фен, друг любим й е Габриела Сабатини и Меджик нор, ако ще ти помогне 

# 237

нито един от двата, освен ако не харесваш силно-ретро-алдехидни парфюми /Мадам/ или много странни плодови шипри /Фам/ - категорично не са за на сляпо

# 238
Абе далече, далече, ама аз от 28-ми юни чакам  Cry
Моля за мнение за парфюмите на Елизабет Арден, по-специално 5то авеню    bouquet  Като чета във Фрагрантика за тях, много хубави си ги представям, но като им гледам цените, се разколебавам... newsm78 Rolling Eyes

5то авеню ми беше любим парфюм дълги години. Според мен всичко на Елизабет Арден е страхотно. Заради този , същия парфюм се записвам в темата с въпрос: Защо е толкова евтино?? Shocked В една парфюмерия ми казаха цена от сорта на 80лв. newsm78

# 239
  • София
Още един глас за 5-то авеню......беше ми много любим парфюм преди време  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт