Fragancedirect.co.uk- 2

• 30 010
  • 465
  •   1
Отговори
# 255
Аз също мисля,че не продават ментета Crossing Arms.Днес получих този сет на НR http://www.fragrancedirect.co.uk/Helena-Rubinstein/Helena-Rubins … Skin/invt/0022060.Кремчето е произведено на 28.01.2008г.Напълно си е в срок на годност Peace.А за цената,какво да кажа,1/3 от цената в Ягода Crazy.

# 256
  • In The Middle Of Nowhere
Днес получих поръчка от 31.07 с мини парфюм на Бритни Спиърс и sun moon stars на Лагерфелд. Доволна съм, но не разбирам защо ми пишат за втори път грешно една буква от адреса   Confused не че е фатално, но на сайта аз правилно съм си написала всичко.

# 257
ето този http://www.aromat.ru/parfum/ ,щях да кажа сайт а не тема обърках се  Embarassed

Peace

# 258
  • София
Получих поръчка направена в петък следобед. PartyТези ме спечелиха окончателно Flutter
Получих този  http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Summer-930.html , много свеж и мой тип аромат.

# 259
  • виртуално
Днес поръчах този Ланком - цената ми се видя доста ниска
http://www.fragrancedirect.co.uk/Lancome/Lancome-Hypnose-Eau-Leg … 75ml/invt/0022418

# 260
Добра му е цената, и аз го гледах и питах за него, но явно не го познават много добре, така че, ще чакам отзиви Grinning

# 261
получих си поръчката от петък и аз

и ароматизираното пате за бърсане на екрани /ТВ, компютри/, няма го май

Бенетоните не са особенно лоши, като за 5 паунда са ок, даже повече ми харесват от 212  Tired, синия ми идва "по-мъжки", но бих се пръскала и с двата
манго комплектчето е с маймука, както очаквах, миришат приятно и душ гела и лосиона, Стефания веднага се намаза

# 262
Относно Elizabeth Arden Fifth Avenue - още един глас "за".Днес получих този сет ,
много ми допада уханието,едно свежо,цветно...Само дето май бързо се измириса,макар че е ЕДП.
Получих и този сет - в много луксозна кутия,идеално за подарък на тийнейджър с променлив вкус Laughing
И още -Iceberg Shower Gel 400ml SKU: 0013763    и   Lanvin Oxygene Homme Eau de Toilette Spray 100ml SKU: 0002050          и двете неща  опаковани в целофан    .
Очарована съм,докато нещата от     Fragrancex.com  ми пристигнаха в отвратително състояние,сякаш са били използвани месеци наред.

# 263
Аз не смятам, че продават ментета. Но ми се струва, че е малко рисковано да се поръчва козметика, защото вероятно е с изтичащ срок на годност. Така си обяснявам цената. Иначе парфюмите не са по-евтини отколкото във фрагрансекса, даже напротив.
Днес напръсках дъщеря ми сутринта, като излизаше за училище /лятно/ с Опиум с китайски орхидеи от тук /само 2 пшъка/. На обяд се връщам, отварям вратата и ме лъхна аромата. Целият апартамент миришеше. Няма начин да е менте. На себе си не усещам дълго парфюмите, за това си правя експерименти с малката. Пък и тя няма нищо против. Laughing

# 264
Обаче като гледам, че спиралата Lash Queen на HR +подарък сенки е £9.90 във Fragrancedirect и $34 в ягодката и ме налягат съмнения. Същата работа със сета на Lancome, да не говорим за това, което не се намира за под $50 в Еbay..
Намира се под $50. Не е същия сет, но много прилича.
Не доставят до БГ, но ако погледнеш цената, за $11 го продават.
А какъв цвят е червилото от сета на Ланком тук?

# 265
Аз не смятам, че продават ментета. Но ми се струва, че е малко рисковано да се поръчва козметика, защото вероятно е с изтичащ срок на годност. Така си обяснявам цената. Иначе парфюмите не са по-евтини отколкото във фрагрансекса, даже напротив.
Днес напръсках дъщеря ми сутринта, като излизаше за училище /лятно/ с Опиум с китайски орхидеи от тук /само 2 пшъка/. На обяд се връщам, отварям вратата и ме лъхна аромата. Целият апартамент миришеше. Няма начин да е менте. На себе си не усещам дълго парфюмите, за това си правя експерименти с малката. Пък и тя няма нищо против. Laughing
Тъкмо днес коментирах с една съфорумка - как съм носила Опиум на 18 г, не мога да се начудя Laughing, а твоята щерка от невръстна е започнала да се разхожда с него Joy

# 266
lisichkata дай милинк на двата комплекта моля те нещо немога да се оправя в този сайт Praynig

# 267
  • In The Middle Of Nowhere
Горе в ляво има търсачка  Peace

# 268
Момичета днес пуснах 5 авеню за приятелка. Сега получава два имейла. Единия е отказ на поръчката. Веднага си погледнах в директа/плащам с витуална на ДСК/ и се оказа, че парите не ги виждам. ПИсах им да ми дъзстановят сумата и ми отговориха, че няма да съм таксувана. Е добре, но и пари не виждам и парфюм няма... Rolling Eyes
Някой ще ме просвети ли какво става с отказаните поръчки и блокирани суми?

# 269
Тъкмо днес коментирах с една съфорумка - как съм носила Опиум на 18 г, не мога да се начудя Laughing, а твоята щерка от невръстна е започнала да се разхожда с него Joy
Ооо и тя е една малка маниачка. Какво ще я правя. ooooh! Като ми дойде някой нов парфюм, започват едни уговорки, че този вече е за нея и тн. А към принцесите губи интерес, моите иска. Ако я слушаш всичките са нейни, ама карай. Laughing

Да попитам за Cuir-de-Lancome и Lancome Tresor, какви аромати са?

Общи условия

Активация на акаунт