Fragancedirect.co.uk- 2

• 30 051
  • 465
  •   1
Отговори
# 45
  • In The Middle Of Nowhere
ПиПеЛолита, мерси  Peace

Искам да попитам, не помня дали сме го обсъждали - вие парфюмите с целофани ли ги получвате или без?

# 46
а може ли някой да ми каже нещо за този или за другите видове на charlie http://www.fragrancedirect.co.uk/Revlon/Revlon-Charlie-Red-Eau-d … 00ml/invt/0001215

# 47
  • Варна

ха, честит, на една вълнА сме били явно тези дни с тебе  Grinning

# 48
И моята втора поръчка дойде. Доволна съм и от спиралата и от парфюма за половинката.

# 49
Поръчах пак от първия си акаунд и сега да видим дали ще ме отсвирят пак  Joy

# 50
  • София
Поръчах пак от първия си акаунд и сега да видим дали ще ме отсвирят пак  Joy

Joy

black_angel1   и двата парфюма които получих бяха с кутия и целофан.

# 51
  • In The Middle Of Nowhere
А аз сета в кутия без целофан   Thinking  дано парфюмите наистина да са с целофан всичките, че ми трябва за подарък.

# 52
Хайде и аз тук.
Снощи пробвах олиото на РОК,много приятна текстура,едва ли заличава стари стрии ,но надеждата умира последна. Rolling Eyes
И от парфюма Covet съм супер доволна Peace

# 53
  • Пловдив
Сета на Orlane беше без целофан, само с контролен стикер на кутията - там където се отваря. Covet-a зеления си ми беше в целофан, с лепенка с логото, както си му е реда.

# 54
  • София
Сета на Orlane беше без целофан, само с контролен стикер на кутията - там където се отваря. Covet-a зеления си ми беше в целофан, с лепенка с логото, както си му е реда.

Този сет на Orlane ли получи ?   И ако е този моля те кажи кремчето колко е голямо защото от описанието не става ясно.

# 55
  • Пловдив

Този сет на Orlane ли получи ?   И ако е този моля те кажи кремчето колко е голямо защото от описанието не става ясно.

Този същия, да.Кремчето е 20 мл,още не съм го пробвала, но ще дам отзиви допълнително.

# 56
  • София
Аз съм очарована от това кремче на Olay http://www.fragrancedirect.co.uk/Oil-Of-Olay/Oil-of-Olay-7-x-Fir … 50ml/invt/0022451
Ползвам го вече 3 дни и много добре си чувствам кожата.Лека конститенция , бързо попива и има страхотен аромат.Препоръчвам  Peace

# 57
  • София
А аз сета в кутия без целофан   Thinking  дано парфюмите наистина да са с целофан всичките, че ми трябва за подарък.

В последната си получена поръчка имах 2 парфюма DKNY, зелен и червен, червения беше без целуфан  Peace

# 58
Тъпо, ама запис Peace

# 59

Общи условия

Активация на акаунт