Fragancedirect.co.uk- 2

• 30 092
  • 465
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Срам не срам ще питам...
За да осъществя плащане, картата ми трябва ли да е регистрирана в пейпъл?
Имам виза електрон на дск и цкб
Благодаря ви  bouquet

За да ти мине плащане с ПП трябва да се регнеш в ПП и да сложиш там данните на картата. После от ПП ти пращат код, който ще вземеш от банката след 2-3 дни. И тогава в акаунта на ПП има място, където да въведеш кода. Тогава вече можеш да плащаш през ПП. И моята е виза електрон на ЦКБ.

# 91
  • Бургас
направих поне четири поръчки без да въвеждам код  Peace ако си без кад, просто не можеш да пращаш суми по-големи от 100 долара май  newsm78

# 92
  • Варна
направих поне четири поръчки без да въвеждам код  Peace ако си без кад, просто не можеш да пращаш суми по-големи от 100 долара май  newsm78

Това не го знаех, полезно инфо Peace

# 93
  • София
И аз очаквам първа поръчка Mr. Green

# 94
Благодаря на отзовалите се  bouquet

# 95
  • виртуално

Това не го знаех, полезно инфо Peace
без този код можеш да плащаш общо до 100 т.е. ако вече имаш няколко поръчки за около 80 - ти остават още 20

# 96
  • София
Момичета, има ли някоя все още да чака поръчка от петък /24.07./?
Мисля, че някои от вас писаха, че още в понеделник-вторник са си получили пратките, но аз все още чакам.
До сега имам две поръчки от този сайт, и двете пристигнаха за 2-3 дни.

# 97
  • София
Аз чакам поръчка от 14-ти. Явно е време да я отпиша.

# 98
ЕЕ, аз пък се надявах ,че от този сайт поръчките идват навреме.Направих първата си поръчка в понеделник, във вторник беше шипната и се надявам да я получа до края на седмицата, защото заминавам на море newsm78
За кода и аз мислех,че има проблемс с пощенския код,а се оказа,че проблема е с кода на БГ , тел код.Не се пише +359, а 00359.Аз докато разбера къде е проблема ,няколко пъти ме връща на регистарцията.
Момичета, има ли щампа със срока на годност на козметиката ,която поръчвате?Притеснява ме да не са с изтекъл срок на годност ...

# 99

Според мен това си е тубичка с някакво апликаторче отделно  Rolling Eyes

Hug

Благодаря ти, black_angel1

Цитат
Момичета, има ли щампа със срока на годност на козметиката ,която поръчвате?Притеснява ме да не са с изтекъл срок на годност ...
- при мен нямаше. На кремчето ALMAY пише '5У1' там, където обикновено са сроковете на годност на тубичките, но нямам представа какво пише ... А на другите неща нямаше.

# 100

Според мен това си е тубичка с някакво апликаторче отделно  Rolling Eyes

Hug

Благодаря ти, black_angel1

Цитат
- при мен нямаше. На кремчето ALMAY пише '5У1' там, където обикновено са сроковете на годност на тубичките, но нямам представа какво пише ... А на другите неща нямаше.

И моята спирала и нещата към нея са без срок. Има букви някакви и цифри, който не знам какво означават.

# 101
Благодаря момичета!  bouquet

# 102
Благодаря!   bouquet
А тоника на ЕА е направо без пари. Кажи после дали наистина е подходящ за мазна кожа!   Praynig

Според мен си е точно за мазна кожа, защото има и съдържание на спирт в него.
На мен ми хареса и ще си го ползвам с удоволствие. Peace

# 103
Момичета имам нужда от помощ!
Опитвам се да се регистрирам, попълвам полетата и кликвам, излиза ми празно каре, където да въведа пощенски код и под него ми изписва в друго каре имейла. Въвеждам пощенския код, но не го приема. Имате ли идея защо е така? Четах из темата, но не срещнах такъв проблем
Благодаря   bouquet

# 104
Изпуснах ви за 2 дни и вече 7 страници,кризата си е криза  Laughing ! Получих Макмара-не ми е особено траен и мисля,че няма да го повторя,но пък ще го оползотворя. Получих и лака на Ревлон,не съм улучила точния цвят,но наистина е траен,вече 5ти ден не е мръднал,сякаш безцветният топ лак цементира положението и няма мърдане!  Mr. Green
Получих и 1 лак на Римел,но още не съм го пробвала,по-натам ще дам отзиви!

Общи условия

Активация на акаунт