Fragancedirect.co.uk- 2

• 29 996
  • 465
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Колко е доставката до БГ?никъде не намерих инфо...
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

е, как никъде
а първия пост на темата погледна ли  Grinning

ами понеже в другата тема (чипсмел) няма така обобщена информация и реших, че и тук е така и за това не погледнах първата страница, а само последните три  Embarassed Embarassed Embarassed

сори за офа
  bouquet  bouquet  bouquet

# 301
  • София
Да се похваля - днес след три дни четене на темите взех че пуснах 1 поръчка и съм готова с втората.  Първата я пуснах днес следобед и гледам че статусът й е - за изпращане. Надявам се другата седмица да имам пратка  Simple Smile. Опитах да пусна поръчката със сума над 60 лири ама стана мнг сложно и не разбрах защо изведнъж цената на доставката ми стана 20 лири Rolling Eyes

# 302
Момичета, благодаря ви за отговорите! Бляк ейнджъл, прочетох мненията, а би ли споделила и твоето усещане за аромата?

# 303
Да се похваля - днес след три дни четене на темите взех че пуснах 1 поръчка и съм готова с втората.  Първата я пуснах днес следобед и гледам че статусът й е - за изпращане. Надявам се другата седмица да имам пратка  Simple Smile. Опитах да пусна поръчката със сума над 60 лири ама стана мнг сложно и не разбрах защо изведнъж цената на доставката ми стана 20 лири Rolling Eyes
Това е така, защото над определена сума(дали не беше 50 паунда) не искат да изпращат без тракинг номер, което допълнително оскъпява. Ако не е един артикул, по-добре си раздели поръчката на 2.

# 304
днес получих антицелулитния на Roc
http://www.fragrancedirect.co.uk/RoC/RoC-Body-Perfector-Anti-Cel … 75ml/invt/0019426
засега , мога да кажа , че мирише страхотно, на кутията пише нещо за спазени обещания , да видим.... Simple Smile

# 305
  • в страната на абсурдите
днес получих зеления чай на арден-много ми хареса!

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 14:21 от nelly6900

# 306
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, благодаря ви за отговорите! Бляк ейнджъл, прочетох мненията, а би ли споделила и твоето усещане за аромата?

Ами трудно ми е да го опиша, има...бонбонест аромат, но и една ретро нотка, която не ми допада  Rolling Eyes (май не помагам много)

# 307
  • София
днес получих антицелулитния на Roc
http://www.fragrancedirect.co.uk/RoC/RoC-Body-Perfector-Anti-Cel … 75ml/invt/0019426
засега , мога да кажа , че мирише страхотно, на кутията пише нещо за спазени обещания , да видим.... Simple Smile
и аз го поръчах - какво е това към крема - нещо специално за нанасянето му ли? поръчах и кремчето за изкуствен тен.

shrek така и направих - разделих я на две и пуснах едната, сега тия дни ще пусна и другата - чакам едно сетче да се появи със сенки в кафяво
Това кремче http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0022367&cm_vc=productpage дали е подходящо за мазна кожа - пише че е лек ама не е флуид а си е крем

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 14:52 от dioni

# 308
Относно антицелулитния крем, нанася се количество колкото перла - цитирам , на гъбата и се трие около 2 минути на участък. Тази гъба обаче е част от някакъв апликатор, който работи на батерии, но за мен е ясно , че ще се масажирам самостоятелно. Кремът е пълен с абразивни частици , които като започне масажа подраскват.Когато попие кремът кожата изглежда цялата на кристали като великденско яйце. След което трябва щателно да се измиете и да се намажете с овлажняваш крем имаче кожата изсъхва. Confused
В заключение се обобщава, че кремът е чудесно допълнение, към някакъв друг продукт на Roc.  #Crazy
Мисля, че няма да повторя повече от този крем, освен ако няма някакъв невиждан ефект.Много е сложно за мен, предпочитам да се намажа и да за забравя.Пак ще подчертая , че такъв съм видяла единствено от антицелулитния крем на Виши , който е скъп , но ефективен срещу целулита и изглажда кожата, а този май ще ме сбръчка  Blush.
Иначе изглежда напълно редовен и мен ме тресат някакви съмнения относно продуктите.Бях поръчала Love in Paris, но не ми се вижда много траен Tired.

# 309
Хрис, да не забравиш да се похвалиш ако има ефект. Laughing

# 310
Относно антицелулитния крем, нанася се количество колкото перла - цитирам , на гъбата и се трие около 2 минути на участък. Тази гъба обаче е част от някакъв апликатор, който работи на батерии, но за мен е ясно , че ще се масажирам самостоятелно. Кремът е пълен с абразивни частици , които като започне масажа подраскват.Когато попие кремът кожата изглежда цялата на кристали като великденско яйце. След което трябва щателно да се измиете и да се намажете с овлажняваш крем имаче кожата изсъхва. Confused
В заключение се обобщава, че кремът е чудесно допълнение, към някакъв друг продукт на Roc.  #Crazy
Мисля, че няма да повторя повече от този крем, освен ако няма някакъв невиждан ефект.Много е сложно за мен, предпочитам да се намажа и да за забравя.Пак ще подчертая , че такъв съм видяла единствено от антицелулитния крем на Виши , който е скъп , но ефективен срещу целулита и изглажда кожата, а този май ще ме сбръчка  Blush.
Иначе изглежда напълно редовен и мен ме тресат някакви съмнения относно продуктите.Бях поръчала Love in Paris, но не ми се вижда много траен Tired.

Той не е кой знае колко траен Laughing

# 311
Хрис, да не забравиш да се похвалиш ако има ефект. Laughing
няма , няма tooth

# 312
здравейте момичета моля ви ако някоя прави поръчка да ми пише на скайпа izabela_eli защото имам доста нещаза поръчване,аз съм много зле с езика и нещо не ми върза да поръчам

# 313
Izabella, тук не е изгодно да се правят общи поръчки, защото цената на доставка на  продуктите е на бройка-2.50 първия и 2. оо за всеки следващ! Език не ти е необходим кой знае колко, така , че прочети внимателно 1-я пост и поръчвай смело! За по-сигурно си регистрирай картата в пей-пал!

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 23:26 от sasi6

# 314
  • София
Вчера бях в Beauty Zone-а да помириша Davidoff Coolwater Cool Summer .. много ми хареса и днес го поръчах. Исках да подуша и лилавия Covet..но уви - имаше само зеления...
Успешни поръчки на всички!  Hug

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 09:22 от ralej

Общи условия

Активация на акаунт