Fragancedirect.co.uk- 2

• 29 948
  • 465
  •   1
Отговори
# 390
виолетовият ковет няма нищо общо със зеления....многократно съм ги душила по разни летища. Аз също не понасям зеления, виолетовият е доста по-носибилен за моя вкус- мисля, че е флорално-ванилен.
Peace
в лилавия Ковет липсва шоколадово горчивата нотка и е по-лесен за харесване.

ekaterina - Арден и Ковет са много различни, Ардена е чист зелен аромат , а лилавия Ковет е мек, леко цветен аромат. Този, на който си дала линк не го познавам. Аз бих купила Ковета - но ти познаваш момичето и трябва да прецениш
Благодаря   bouquet не ароматите са си за мен а пък аз харесвам както примерно cool water,green tea,212 много така също ми харесват и promesse,curious,bvlgary amethyste,beautiful sheer и все от този сорт,мразя тежките миризми лелски ги наричам аз като на viviаn westwood ароматите,chanel 5,morgan и разни подобни

# 391
  • Бургас
Благодаря   bouquet не ароматите са си за мен а пък аз харесвам както примерно cool water,green tea,212 много така също ми харесват и promesse,curious,bvlgary amethyste,beautiful sheer и все от този сорт,мразя тежките миризми лелски ги наричам аз като на viviаn westwood ароматите,chanel 5,morgan и разни подобни
Stop ти сега война ли искаш да предизвикаш, прояви малко дипломация  Crossing Arms

# 392
  • виртуално
Ekaterina - имаме почти еднакъв вкус
виж също това
J Del Pozo Halloween
http://www.fragrancedirect.co.uk/J-Del-Pozo/JDel-Pozo-Halloween- … 50ml/invt/0016482
и 5th avenue на Арден

# 393
Stop ти сега война ли искаш да предизвикаш, прояви малко дипломация  Crossing Arms

ами тука има и лелки! Що само у нас нямат право на живот, барабар с техния шанел 5 Grinning

# 394
Embarassed съжелявам,не съобразих

# 395
  • Бургас
 Simple Smile Здравейте, момичета! Заслужава ли си този козметичен сет и какви са размерите на кутията, извинявам се ако повтарям въпрос, не мога да ви следя много редовно.. Мерси много, предварително   bouquet
http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0020411&cm_vc=productpage
Или пък препоръчайте нещо подобно   Hug

# 396
Аз получих още миналия месец сета със спиралата Lancome Virtuose. Спиралата е страхотна! Отдавна й бях хвърлила око, но в Ягодка само спиралата е 28 долара, а тук сета с черен молив за очи и течност за почистване на грим излезе 12.50 паунда с доставката...

# 397
Аз получих още миналия месец сета със спиралата Lancome Virtuose. Спиралата е страхотна! Отдавна й бях хвърлила око, но в Ягодка само спиралата е 28 долара, а тук сета с черен молив за очи и течност за почистване на грим излезе 12.50 паунда с доставката...
Супер. Цената наистина е много добра. Crazy

# 398
  • Хасково
Вчера пуснах поръчка и днес ми я шипнаха ! Поръчах си един парфюм на Ревлон а другото на приятелка Wink  Hug
Оххх колко гланцове съм харесала ама с тази доставка  #Cussing out
 Hug Hug Hug

# 399
Този сет някой получи ли го и става ли подарък,смисъл в някаква кутия ли са нещата? Confused

# 400
Да докладвам за антицелулитното кремче http://www.fragrancedirect.co.uk/Coryse-Salome/Coryse-Salome-Ant … 50ml/invt/0010197 , попива лесно, не е тежко като съдържание, мирише бонбонено, с лек цитрусов аромат, харесва ми! И да няма ефекта, ще се мажа с него за боди лосион!  Laughing И крем за лице от същата серия си взех http://www.fragrancedirect.co.uk/Coryse-Salome/Coryse-Salome-Ult … 50ml/invt/0010203 на първо мазане е лек и ми харесва, попива бързо!  Peace

# 401
Това ще си взема днес-шипнато на 4.06.

# 402
# 403

Това не е ли сух парфюм - от тези в малки кутийки, а парфюмчето се маже  newsm78

# 404
  • Бургас
това казва осмоз по въпроса:
Eau de Parfum, 1, 1.7 and 3.4 fl. oz.; Sensual perfume gel, ½ fl. oz.; Body Lotion, 6.8 fl. oz.; Bath & Shower Crème, 6.8 fl. oz.; Deodorant Spray, 5 fl. oz.

ако този гел е твърдия парфюм - значи 15 грама

Общи условия

Активация на акаунт