Fragancedirect.co.uk- 2

• 29 955
  • 465
  •   1
Отговори
# 420
  • София
За колко време идват?Опаковани ли са добре?  Blush
Опаковани са повече от добре. Идват доста бързо-някое от момичетата даже  май спомена 3 дни(но това си е рекорд). Моите - между 5 и-8дни.
Аз съм получила само една пратка,но не беше добре опакована.Поне тези от американския идват по-добре опаковани.Беше в разкъсано кашонче и в пощата го бяха захванали с ластик.Отвътре бяха сложили стереопорени топчета само,а от другия сайт са облепени с тиксо и от онези пликове с мехурчетата.

# 421
  • София
Шрек вдъхваш ми надежда, че аз ще се радвам утре на поръчката си - данооооо Praynig

# 422
  • София
Опаковани са повече от добре. Идват доста бързо-някое от момичетата даже  май спомена 3 дни(но това си е рекорд). Моите - между 5 и-8дни.

Последната ми пратка я шипнаха в петък в 17 ч. и във вторник сутринта вече беше тук  Peace

# 423
  • София
Аз съм получила само една пратка,но не беше добре опакована.Поне тези от американския идват по-добре опаковани.Беше в разкъсано кашонче и в пощата го бяха захванали с ластик.Отвътре бяха сложили стереопорени топчета само,а от другия сайт са облепени с тиксо и от онези пликове с мехурчетата.

Последният кашон се разпадна в ръцете ми - изпадаха част от продуктите и половината стериопор. Занапред ще поръчвам само по един, два продукта, с надеждата, че цялостта на пратката би се запазила в относително по-голяма степен.

# 424
  • In The Middle Of Nowhere
На мен пък и двете ми пратки, които получих до сега бяха много добре опаковани, в смисъл че кашончетата бяха напълно цели, даже ги ползвам за да изпращам мои работи в тях. А стиропорчетата ми вършат мн добра работа  Peace

# 425
На мен пък и двете ми пратки, които получих до сега бяха много добре опаковани, в смисъл че кашончетата бяха напълно цели, даже ги ползвам за да изпращам мои работи в тях. А стиропорчетата ми вършат мн добра работа  Peace
Да ,даже ми направи впечатление, че хартиеното тиксо, с което са облепени кашончетата, е с едни текстилни нишки и е много здраво.
Ти стиропорчетата за какво ги използваш, я ни светни  Flutter

# 426
Ох,аз поръчах 2та парфюма пък ще се надявам да са здрави като дойдат  Praynig а иначе какви гифтове има......станах луда с тия  сайтове  ooooh! я кажете някой поръчвал ли си е гифтове и как са?и този парфюм на елизабет арден-ззеления чай как е?

# 427
на мен тази седмица ми пристигна един мини гифт така да се каже на 212 ето този http://www.fragrancedirect.co.uk/Carolina-Herrera/Carolina-Herre … 10ml/invt/0019875 направо е божествена миризмата,аз понеже от размяна на парфюми получих едно 10 мл на този парфюм и така се влюбих че малко ми се видя и затова и този сет поръчах,лосиона от сутринта се намазах само ръцете и все още мирише да на говорим за парфюма а пристигна той освен че в кутия в една черна мека кутийка бомбичка смятам и нея да я пазя после  Laughing.На Арден Зеленият чай е страхотен,мисля че  по напред се обсъждаше вече,много е свеж просто в жегите като се напръскам и се чувствам толкова свежа и уханна,на мен много ми харесва точно за лятото е.

# 428
Да ,даже ми направи впечатление, че хартиеното тиксо, с което са облепени кашончетата, е с едни текстилни нишки и е много здраво.
Ти стиропорчетата за какво ги използваш, я ни светни  Flutter

Ами пак за същото - уплътнявам пратките си с тях  Grinning

vencislavka, аз имам гифт сет на Кайли Миноуг - доволна съм  Peace

# 429
  • някъде там
Един от любимите ми парфюми е http://www.fragrancedirect.co.uk/Dolce-And-Gabbana/Dolce-and-Gab … 00ml/invt/0000991
Някой да ми предложи нещо подобно и Ковета има ли нещо общо , за лилавия става дума...
Ще съм благодарна яко някой ме насочи за такъв аромат..

# 430
  • виртуално
няма нищо общо между Light blue и лилавия Ковет.
Пробвай Moshino Funny или Dali - Dalistyle  Peace

# 431
  • София
Този на Мошино е  еднакъв с Лайт Блу  според мен  http://www.fragrantica.com/perfume/Moschino/Cheap-Chic-I-Love-Love-728.html

Днес се напръсках  за първи път със зеления  Ковет и страшно ми напомня на един душ гел и тоалетно мляко с орехи в кафява опаковка , но се чудя на Дав ли беше или на друга фирма. newsm78

# 432
  • Варна
Днес направих 2 поръчки през 15 мин. Втората я държаха in progres и си викам: "Изгорях". Но към 18ч.  бг време шипнаха и двете.  Peace

# 433
Този на Мошино е  еднакъв с Лайт Блу  според мен  http://www.fragrantica.com/perfume/Moschino/Cheap-Chic-I-Love-Love-728.html

Днес се напръсках  за първи път със зеления  Ковет и страшно ми напомня на един душ гел и тоалетно мляко с орехи в кафява опаковка , но се чудя на Дав ли беше или на друга фирма. newsm78
Аз също съм голяма фенка на Light blue и мога д ате уверя ,че Мochino e 1;1 с него.Един и същ е и човека ,който ги е "забъркал" и двата аромата:)Въс фрагантика може да ги сравниш:)
Да се редактирам-беше към Илонитка:)

# 434
Извинете кой точно на moschino, че не разбрах  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт