Холандска тема - 33

• 32 871
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Момичета привет от Бг.
Отдавна не съм писала ,но ни сполетя едно нещастие.
Брат ми катастрофира много тежко и нямах време.
Под въпрос беше й дали ще пътуваме за Бг. защото той е в Холандия.
Нещата се понаредиха майка ми дойде в Нл и така ние се прибрах ме за Бг
Много рожденници Честито на всички.
Тук е голяма жега не се диша ooooh!

# 46
  • Nederland
Kartinka, Честит рожден ден newsm59  party023 Tada с пожелание за много здраве, късмет и много щастливи моменти с любимите хора. И нека твоите специални желания се сбъднат скоро Simple Smile Весел празник Hug

# 47
  • Там,където се събуждам щастлива.
Честит Рожден ден и от мен, картинка!
Много здраве и 1001 изпълнени мечти.   bouquet

# 48
Картинка, честит рожден ден! Най- искрени благопожелания!
Весел празник!

# 49
Еими, дано с брат ти вече всичко е наред Hug Голям стрес сте изживели ooooh!

Фата, за повтаряне на първа група чувам за първи път Crazy В групата на Алекс (1/2 група) остана само едно дете, което не пуснаха в трета група, защото два пъти се провали на теста. И Алекс държа тест и за резултатите чухме чак на края на учебната година. По принцип при слаби резултати викат родителите и ги предупреждават, след това с въпросното дете се работи допълнително и отново се полага изпит. Ако вече при повторен тест не покаже напредък, се повтаря групата. Но тестовете (понеже ни ги показаха) не са свързани толкова с езиковото обучение, колкото с логични и абстрактно мислене. Не бих казала, че са толкова трудни. В книжарниците продават такива книжки за различните групи и може да видиш какво се учи.

Пропуснах да кажа на новите момичета ГРъМ и Maggy77- добре дошли в темата Hug

Maggy77, леко бременеене Hug

мими23, как ти се стори летния сезон? На мен ми се вижда скъпо и празно Rolling Eyes

Мопси, колко време ще стои свеки още при вас? Весел ден с нея зад заключените врати Hug Whistling

# 50
Картинка и от мен честит рожден ден! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!   bouquet

Доста лъвчета тук Simple Smile включая себе си.

Милен@  Добре заварила! Невероятно съм щастлива, че открих темичката Simple Smile и много ви се радвам момичета.

Милен@   Благодаря за хубавото пожелание!  Hug
Дай боже да е леко и безпроблемно!

# 51
Честит рожден ден Картинка! Здраве, късмет и бебе!  Laughing

Милена, чак до другата неделя.  Crazy Вчера все пак успях да излезна-сложих контейнерите до оградата, прескочих у съседите (те са на море, но имам ключ) и по катерушката на децата влезнах в техния двор.  Crazy След като мъжа ми се обади, че щял да закъснее вече съвсем изивях.

Днес пък си загуби част от слуховия апарат (тя е с имплантант) и цяла сутрин рева и го търси. Накрая аз го намерих. После се загубихме в една царевична нива с колелата и на мен ми падна батерията точно като опитвах по картата да открия къде се намираме. А бе изобщо-при нас е весело.  Crazy

Ейми, дано брат ти да се оправи бързо.  Praynig

Фата моргана, казваш, че не смятате вечно да живеете в Холандия, но все пак искаш децата ти ако е възможно да научат холандски, защото всеки език е богатство.
При нас допълнителните часове са безплатни  ако имаш направление от бюрото по консултация или ако учителките преценят. За второ дете, наистина е 1/2 от таксата, но то пак си е стотачка.

Преди няколко дни се видях с една бременна приятелка и преди малко се обади да ми кажа, че нейната приятелка в Италия се била разболяла от инфекциозна мононуклеоза. И можело и тя да е заразена и мен да ме е заразила.  Sad
В България отървах варицела-бях се побъркала. Уффф, писна ми вече.

# 52
картинка, честит рожден ден!

да си здрава, усмихната и много обичана! Нека се съдват мечтите ти!

весел празник и наздраве!

Мопси
 дали ще ти пуснат изследвания тук?
 стискам палци всичко да е наред Hug

# 53
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Hug

Изпийте по нещо вкусно за мое здраве днес, а като се видим ще се почерпим истински, с много шоколад,вино,кафе,сладки и на кой каквото му се услажда!  bouquet bowuu  chef

# 54

мими23, как ти се стори летния сезон? На мен ми се вижда скъпо и празно Rolling Eyes

Хммм...да
Ние всяка година ходим от Бургас надолу,тази година бяхме във Варненско,но наистина многог скъпо и празно.Много руснаци,много нещо...лошо няма,но по рано имаше и други нционалности,беше някак по населено.
Това е,мен си ми по харесва Бургаското черноморие и това си е.От познати чух,е на Слънчев бряг имало мнного холандци,и холандски клуб били отворили,много хубаво било...ами догодина пак там.
Варна си е Варна,хареса ми...но друго-не.Едно свестно заведение няма да си хапнем и пийнме като хората.
Ама навсякъде е така,и в Плевен беше пълна скръб Sad
но както и да е,ние си г направихме весело и изкарахме хубава ваканция...догодина пак Peace

# 55
В късна доба Честит Рожден Ден, Картинка!

Много здраве и сбъднати желания!

# 56
Мопси, не се притеснявай излишно, ама какви са тези болести, не съм ги чувала дори  ooooh! Големи приключения с твоята свеки, за да избягаш за малко от нея си готова и огради да прескачаш  Twisted Evil Joy

И аз съм на мнение,че езика могат да го научат много бързо,но за съжаление тук често още от началото като лепнат етикет после само обираш пешкира.

Ето това исках и аз да кажа Peace Тепрърва ще се сблъсквам със системата, много ще се радвам, да грешим и двете  Praynig

# 57
  • Nederland
Мопси, Стискам палци всичко да е наред при теб здравословно. Praynig  Hug Много са забавни отстрани приключенията с твоята свеки, сигурно ще имаш незабравима седмица Joy

Ейми, желая бързо оздравяване на брат ти. Hug

Момичета, не знам кой си поръча дъжд в БГ, но в София така вали, че направо ще ни отнесе Mr. Green

Весел и успешен ден от мен Grinning

# 58
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тони,
аз знам кой си поръча... Wink Ама дано да се оправи до утре, за да свърша някоя и друга работа.
Сега мога да се отдам само на списанията Simple Smile

# 59
Цитат на: Toni_NL

Момичета, не знам кой си поръча дъжд в БГ, но в София така вали, че направо ще ни отнесе Mr. Green

Весел и успешен ден от мен Grinning
[/quote

Хахахахха Grinning има 2 възможности. Някой на който NL дъжда му липсва, защото в NL сега е 29 *, а в БГ вали та трещи Grinning или някой наскоро завърнал се от БГ и отвлякъл слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт