Холандска тема - 33

• 32 880
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
 Абе имаше нещо съмнително,още от самото начало...АЗ и тортено обучение-със сигурност сме разсмели Господ.
 Laughing  Милена,не е важно,че не се получи-важното е ,че се съгласи да отвориш дома си за желаещите и да отделиш от времето си,за да ни научиш на  нещо.  HugИначе аз бях се ентусиазирала-не че щях много да науча,ама идеята ми харесваше.
Аз съм станала в 6,постудувах малко и сега съм се облякла дебело,пуснала съм си парното и а някой ми развали удоволствието да седя и да не правя нищо,а отнесе нещо....
    http://www.kixx-online.nl/meisjes/babys/,Мопси,това за теб-в този on-line magazin има всички марки,които харесвам,естествено не е задължително и на теб да харесат.Цените са високи,особено за бебе,което расте,но моята е на 6 и вече купувам по-малко и по-скъпо и предимно от намаленията.
така де,да компенсирам ходенето ти до Париж  Mr. Green

# 661
Миленка - както си говорихме по телефона, с нетырпение чакам записа на виртуалният урок, току виж си записала цяла поредица"Сладкото царство на Милена"     chef Hug

картинка - моите колеги, не са лоши хора, но и нищо човешко не им е чуждо  Simple Smile. За мен лично това, което споделих не е свырзано сыс завист от страна на колегите, а с неразбиране, поради липса на личен опит (или наблюдаване по-отблизо на подобен опит). Преди време бях чела, че са правили социологическо проучване в Холандия, колко хора се чувстват ОК да са самите себе си на работното място - оказа се, че май някыде кым 75% са много по-различни в работата отколкото са навын. Би ми било интересно да видя подобно проучване за БГ и другите страни  Thinking  Като се има предвид, че прекарвам 8 часа на ден в работата с тези хора, на мен лично доста би ми тежало непрекыснато да се самоцензурирам, какво говоря от страх , че ще ме разберат неправилно или ще ми завидят. Това сигурно си зависи и от характера на човека.....За посещението след раждането на дете, не ме притеснява кой знае колко (напоследык и аз се замислях как да ги организирам нещата  Thinking). Ако някой иска да се захване за нещо, винаги ще намери за какво, а и всички сме хора. Затова, се старая да си приемам колегите каквито са, с всичките им + и - (още повече , че и аз си ги имам по много и от двете  Twisted Evil) и взаимно си се смеем понякога на чудатостите.  Laughing

# 662
Добро утро!
Моя ден започна с падане по стълбите!  Crossing Arms Много пързалят тъпите чорапи за вени.  Crossing Arms За сега съм ок, само дето корема ме наболява.
Кейт, мерси! Ще разгледам. Аз по принцип не пазарувам онлайн, освен книги и музика. Но ако ми хване окото нещо ще се възползвам. Аз търся за Софи, бебешки имам-може би само 2-3 нови неща. С две зимни моми ще е лесно.  Wink
Илче, и аз бях като твоите колеги преди, защото не знаех за какво става въпрос. Наистина ходенето на работа е почивка, виждаш нови хора, разнообразява ти се ежедневието, не тичаш нон стоп по децата, не чистиш, не готвиш Simple Smile))) и като се прибереш вкъщи - хайде на тръстиката.   Twisted Evil Работния ден започва на ново. Мъжа ми с ръка на сърцето си признава, че му е по-лесно в работата,  в сравнение да е 24/7 папа.
Картинка, къде ги изнамираш тия хора бе. Аз мислех, че оглежднето и кометарите са типично Бг черта. На мен до сега не ми се е случвало или ако са кометирали то не е било пред мен. Моя мъж с колегите сигурно и сексуалния живот си споделя- толкова са близки. А ваканциите специално  се обсъждат от до. Или съм късметлийка или наистина хората от провинция до поровинция се различават.
Тая сутрин обяснявах на Софи, че е малка и не бива да пипа ножове (много обича да изпразва миялната) и най сериозно ми обясни, че била- Голяма да пораснеш, не била малка.  Joy  Напоследък ги вади много яки като филийка мет лютеница и подобни.  hahaha
От онлайн уроците и аз ще се възползвам.  Laughing
Весел ден!
PS Kate, има много хубави  неща  наистина!

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 10:34 от Мопси

# 663
Добро утро!
Моя ден започна с падане по стълбите!  Crossing Arms Много пързалят тъпите чорапи за вени.  Crossing Arms За сега съм ок, само дето корема ме наболява.

Hug Hug Hug
Мопси, внимавай!!! Heart Eyes Hug

# 664
  • Nederland
Мопси, надявам се да си добре  Hug Още малко - не остана! Grinning Hug Hug

Весел ден на всички и поздрави от малко мрачна София Simple Smile но от утре чакаме нова порция слънце и около 18-20 градуса Party

# 665
Mopsi,nadqvam se da si dobre  Hug

# 666
Мопси, надявам се, че си добре Hug Heart Eyes

Илче, не ме поднасяй де Naughty Grinning Hug

Ние се чудим какво да правим по цял ден. То в наше село няма кой знае какви забавления, а и всички са се изнесли на някъде. Ако успеем в четвъртък ще се занесем до Ротердамското зоо. А в петък сме на бебе, сетричката на приятеля на Алекс. Ходихме да купим днес подарък и ми стана зле в магазина какъв парад беше. Лего имат 15% намаление и от сега рафтовете са празни Shocked А Алекс колкото неща от Лего е заръчал на Синтърклаас ooooh!, не знам какво ще успеем да купим Thinking
От сега се почва купуване на подаръци и сладки неща за обувката пред камината Crazy

От мен Hug

# 667
Meрси девойки! За сега съм добре, е боли ме корема доста и долните части. Минават ми глупости през главата естествено.  Tired
Кейт, и цените си ги бива. Сега разгледах.  Money Та ще видим.Панталони съм заредила и аз. По- лесно ми е за ПЗ.
Града ни е налазен от германци. Няма спасение. Вторник, четвъртък и събота не може да се влезне в магазините от тях, няма място по кафетата, не може да се доредиш да си купиш плодове или зеленчуци от пазара, хлебарниците се пукат по шевовете.  Crossing Arms А като почнат разпродажните е ад Х 2. Та стигнах до центъра и се върнах. Обикновено суматохата е такава, че изобщо не забелязват малките деца и Софи доста често се озовава на земята или някой я настъпва постоянно, а пък тя като надуе гайдата....
Милена, Алекс фен ли е още на влакчето Томас? Гледах брошурата на Барт Смит, че е на промоция и се сетих за него.
Софи за сега е скромна в желанията си- книжка, фингър ферф и флумастри и да е в розова хартия.  Crazy Не, че си ги няма всичките неща. Освен да взема да купя само опаковъчна хартия. Догодина предполагам положението ще е друго.  Laughing
Тони, прати малко слънце!

# 668
Мопси Hug.Няма да забравя когато и аз  паднаx (бях бременна с Елисе)какви ли не глупости ми минаха през ума,и що рев изревах Cry.Ама щом си добре сега,значи няма проблем Peace.Но внимавай много занапред. Hug
Кате и аз разгледах сайта,има хубави неща...но честно да си кажа Х&М не си го заменям аз... Crazy
Та в този ред на мисли,днес му ударих пак едно обикаляне по магазините,да купувам подаръци(и не само Mr. Green).Нали съм само c Емчова.....ама и нея едни зъби я мъчат Sad.. и суполява, и все се дави от храчки...та помърмори днес ...ама  Rolling Eyes

# 669
  • Nederland
Мопси, ако можех бих ти пратила много много слънце sun Hug
На мен пък ми е едно коледно вече въпреки пролетното време навън Laughing
Сега като бях в Холандия ходих до един градински център близо до Groenlo. Вече бяха изкарали коледните украси, такива красоти има и аз си купих някои неща. Сега им се радвам Simple Smile Тръгвам отново на работа, на бюрото ме чакат цял куп бумаги а колегите ми обсъждат вече кой къде ще ходи по Коледа.    Е как да не му е коледно на човек! Mr. Green
Картинка, и аз си купих този стик за петната и вече успешно го изпробвах. Благодаря ти за полезната идея. Hug

Приятна вечер момичета Hug

# 670
Мопси, представям си как си се уплашила Hug Още помня как майка ми си падна на огромния корем в доста напреднала бременност едно време  ooooh! Добре, че бебчетата са на сигурно и топло в околоплодния мехур. Заради едни чорапи да станеш "паднала жена"  Crazy
Аз да ви кажа в голям филм се вкарах  ooooh! Реших уж на майтап да попитам в детските градини наоколо дали има място за два следобеда в седмицата като си мислех, че ще има да чакам поне няколко месеца. То пък и от двете места, където попитах ми предложипа веднага да ги вземат, две деца наведнъж в сряда и петък следобед, когато им е най-малко натоварено се оказаха голяма далавера  Grinning Много изведнъж ми дойде и вече няколко дни само се чудя и проучвам. Днес ходихме да разгледаме и втората детска градина и в момента още обмислям как, какво и кога  Tired Ако ми бяха предложили само на едно място щеше да ми е много по-лесно  Mr. Green

# 671
Още помня как майка ми си падна на огромния корем в доста напреднала бременност едно време  ooooh!
тук нещо не схванах...  Rolling Eyes

Мопси
 Hug че си добре Hug

# 672
Още помня как майка ми си падна на огромния корем в доста напреднала бременност едно време  ooooh!

Беше бременна със сестра ми, а аз 9-годишна... Ти какво помисли?  Joy

# 673

Беше бременна със сестра ми, а аз 9-годишна... Ти какво помисли?  Joy
това, което и ти като прочете мен Mr. Green Hug

# 674
Мопси, - ейй да се пазиш, бре! Hug Ти защо не звыннеш на акушерката, за всеки случай...... Thinking най-много да те чуят на доплер, хем ще чуеш пак бебето, хем ще се успокоиш........

Аз нешо понастинах...... Confused Ударих му едно обикаляне за бременни панталони - джинси - е няма и няма, само дето измрызнах от обикаляне. Само в Н&М има джинси и то направени като за 15 годишни бременни мами - размер 42 ми е малык  Confused , а нося 38-40. Навсякыде само дынки, а на мен ми е студено с тях. Та днес вечерта ще намина през Етам, дано да са пуснали някакви по-дебели панталони. Вярно само 2 месеца останаха...ама студ  Sick

Общи условия

Активация на акаунт