Заключвате ли винаги когато сте си в къщи.....

• 5 996
  • 121
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
ВИНАГИ. nono

# 61
Разбира се ,че винаги заключвам. Та това е блокът на лудите. Дори да игнорираме крадците по света и у нас, в нашият блок успешно може да се напише втора част на "Полет над кукувиче гнездо" или ако трябва да бъдем по-точни "Полет от деветият етаж и отново нагоре". След като има хора, които пикаят пред теб докато премиташ площадката и се разхождат по слипове, подобно на някой нищ и обезчeстен Йорик, докато бабите се наричат "мастии" и се бият за пейките, трябва да съм поредната луда, за да разтворя широко врати и да си сложа рогозка с надпис "WELCOME".

# 62
Заключвам винаги

# 63
В апартамента почти винаги заключваме.
Това се наложи, след като 2 или 3 пъти влизаха хора уж случайно и по грешка. Объркали били етажа. Или с думите, че търсят някого, а такъв човек изобщо не живее в кооперацията.

# 64
И аз винаги заключвам, сама с две деца.....

# 65
Денонощно. Не разчитам на брави тип "топка", казвали са ми, че се отварят много лесно, когато само са хлопнати, но не и заключени.

Всъщност ако са решили да ни оберат, ще ни оберат. Който си разбира от работата, за няколко минути може да отвори всяка ключалка.

# 66
Добре де, а като се звъни гледате ли през шпионката? Питате ли кой е? Майки ми понякога ме притеснява с тази си подозрителност, такъв разпит хвърля на тоя дето звъни, че някои от притеснение забравят и името си , и майчиното си мляко.

# 67
  • София
Когати съм си в къщи не заключвам. Никой няма да ме открадне. Ако смее да влезе някой пришелец, нека заповяда, до фотьойла отдолу съм приготвил точилката на бабата дето върти тестото с нея, да заповяда, ще бъде топло посрещнат.  Laughing Докато съм си в къщи мисля, че няма нужда да се заключва. Само когато излизам и няма никой вътре се врътва ключа.

# 68
Заключвам. Но все пак веднъж реших да посетя един оръжеен магазин. Влизам - вътре трима мъже. Казвам "Търся оръжие за дама". И като наизвадиха едни пистолети, като започнаха да се надпреварват да ми обясняват кой бил по-хубав, по-лек, по красив...Все пак накрая се спрях на електрошокова палка. За самочувствие си я държа в шкафа. Много тъжно, нали. Да не можеш да се чувстваш сигурен и спокоен поне вкъщи.  Cry А за СОТа - колебаех се дали да сложа, защото според мен за бандитите това е индикация, че вътре има нещо ценно. Ще се излъжат хорицата и залудо ще бъхтят ключалката , не за друго   Simple Smile

# 69
Цитат
Та това е блокът на лудите.
 newsm62 Какво съвпадение  Crazy

Дали гледам през шпионката? Винаги.
Имам приятелка, живее на първия етаж и преди години, излизайки от банята, на вратата се позвънява. Нямала навика да гледа през шпионката, но  този път била с халат и решила да види кой е. Това я е спасило, защото видяла човек с някакво гюле в ръка, готов да замахне в момента, когато вратата се отвори...

# 70
  • out of space
Разбира се ,че винаги заключвам. Та това е блокът на лудите. Дори да игнорираме крадците по света и у нас, в нашият блок успешно може да се напише втора част на "Полет над кукувиче гнездо" или ако трябва да бъдем по-точни "Полет от деветият етаж и отново нагоре". След като има хора, които пикаят пред теб докато премиташ площадката и се разхождат по слипове, подобно на някой нищ и обезчeстен Йорик, докато бабите се наричат "мастии" и се бият за пейките, трябва да съм поредната луда, за да разтворя широко врати и да си сложа рогозка с надпис "WELCOME".

олелееее направо си го преставих цветно  ooooh!

иначе заключвам и пускам СОТ-а

# 71
  • София /Абсурдистан
Винаги заключвам, имам и СОТ и 2 паник бутона. Терасите са остъклени, та ако някой иска да влезе от там, ще трябва да се спуска и да виси на въже, няма къде да се стъпи. Имам и дребно куче, което за пазач не става, но служи вместо звънец - ако някой се опита да натисне бравата или да отключи, винаги лае, та дори и това да е някой от нас. Започва да ръмжи и ако някой стои на площадката. Прави го от страх милото, но на мен ми върши работа като информация Mr. Green

# 72
Винаги заключвам! Преди 2 седмици някой "случайно" натисна дръжката на вратата в ... 3 часа през нощта - точно, както и при Kasidy.

# 73
Винаги заключвам, и през ум не мие минало да стоя на отключена врата. През деня само заключвам, а вечер слагам и райбер.

# 74
  • Германия
В апартамента на майка ми заключваме само, когато ни няма вкъщи. В студентското общежитие се заключвам и вечерта, че имам луди съседи.
Между другото на майка ми ключът веднъж преседя към 30на часа от външната страна на бравата, никой не го открадна.
Преди няколко години на път за училище видях една кола със висящ ключ на вратата, на връщане колата си седеше още там, барабар с ключа. Така че германците не са крадливи хора явно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт