Избор на прахосмукачка?

• 10 985
  • 48
  •   1
Отговори
  • София
Искам да купя обикновена прахосмукачка със сменяема хартиена торба.Другото ми изискване е да бъде сравнително лека.Предпочитам марките Philips,Samsung,Bosch и т.н.,общо взето от средния ценови клас.
Ако някой ползва такава и е доволен моля да ме посъветва за модела.Приемам мнения и за други марки. Simple Smile
Държа на горните условия,понеже в момента ползвам Philips с Hepa филтър.Тежка е,чистенето на филтъра е съпроводено с вдигането на много прах.А и самият филтър като консуматив не е евтин.
Благодаря!

# 1
SAMSUNG не е марка за харесване за каквото и да е изделие. Само реклама, а качеството-лошо.

# 2
Имам Philips FC 9017. Доволна съм, но оригиналните торбички са скъпички - 13-15 лв. за 4 бр.

# 3
http://www.electrolux.bg/node38.aspx?productId=20373

Електролукс имат много добри предложения,
моята е Ергоспейс, изключително съм доволна. Peace

# 4
  • София
Благодаря на включилите се!Очаквам още отзиви.

# 5
SAMSUNG не е марка за харесване за каквото и да е изделие. Само реклама, а качеството-лошо.

Пък мойта Самсунг ме изкара 12 години и в момента е заточена в новите апартаменти. Смуче пепелак от ремонта, позадъхва се, ама не се предава. Най-обикновена си е с хартиена торбичка. Новата, която си взех е Таурус, с пластмасов контейнер и Хепа филтър. Май старата по ми харесваше  newsm78 Ако в момента трябва да избирам бих си купила тази марка http://www.karcher-bulgaria.com/karcher-bulgaria-cleaning-machin … 8D183D180D0B8.php , като модела ще е в зависимост от средствата, с които разполагам.

# 6
Аз съм с Филипс и съм доволна. Не мога да кажа в момента модела, но мръсотията се събира във външна кутия, прозрачна. Няма торбичка като консуматив.

# 7
Ние сме с LG ,не сме доволни .
ПП От познати съм чувала страхотни отзиви за Karcher

# 8
  • София
Това ми е болната тема.
Преди години имах прост Самсунг - милата прахосмукачка много издържа, че и цели два ремонта.
Така че закономерно се счупи.
После взехме един Електролукс - замина след година и нещо, без да е бил особено тормозен.
И понеже трябваше спешно да си купим нова прахосмукачка, гледахме, гледахме, накрая пак си взехме Електролукс, уж по-висок клас - дрън-дрън.
Не ми харесват тези прахосмукачки, просто нещо не е както трябва при тях.
Честно казано с нетърпение чакам да се счупи, и ще следващия път ще си вземем Керхер.

# 9

zelmer  Peace

много е лека;
 с много добра смукателна мощност

# 10
  • София
Miele са направили едни прахосмукачки...  Crazy Има Бейби кеър, която и въздуха пречиства, докато работи. Има модели, предвидени за домове с кучета и котки и какво ли не! Неудобство - скъпи са.

Огледай Електра Електроникс на Бъкстоун. Има доста неща.

# 11
И аз да се включа с въпрос за перяща прахусмокачка. Мнения, съвети, марка. Чух , че перящите прахусмокачки имат недостатъци при сухо почистване. Thinking Моля мамите с такива за мнения и препоръки.

# 12
Аз съм доволна от Самсунг.

# 13
  • София
Ние сме с втора Самсунг, и 2те бях а около 100 лв.
Сравнително леки са:
1вата имаше дълга дръжка (подобна на тези на PC чантите) и с едни пластмасови джажди се закрепваше за прахосмукачката като чистиш някъде на висок слагаш на рамо и действаш.
2рата http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09024361

няма такава джаджа, но пък е с някакъв допълнителен филтър който се слага на на тръбата - за твърди частици е.
С постоянни торби бяха, но можеш да я смениш с хартиена ... каквато ние все забравяме да си купим(не й знам модела, а се сещам в магазина за това)..
Първата я изгорихме на 3тата година, тази засега се опитваме на 2пъти да го направим но сработва защитата. Както си чистиш спира и след няколко часа пак работи, добре че ме светна една приятелка, че правили така.

Следващата ни прахосмукачка ще е с пластмасов филтър(мъжо ги е харесал) http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09026002
или с воден(аз искам такъв)

# 14
  • There I was on a July morning
Аз имам Бош от няколко години и съм много доволна, но не мога да кажа, че е лека.

Предишната ми - Делонги - голям боклук.

Общи условия

Активация на акаунт