Отговори
# 210
Катилияс, сега видях че си сложила снимки. Много сте сладки!  Hug

# 211
Моят синковец вчера навърши седем месеца, и днес - тъгъдък-тъгъдък, подпирайки се на масичката се опитва да пристъпва. После и хванат за ръцете ми  ooooh!  Laughing

# 212
Лелееееееееееее, Рикк, сериозно ли?
Нямам думи.
Моят Томи проходи много голям.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 04:55 от МАЙКА

# 213
Привет мацки.
Разкошен пролетен съботен ден.
Пихме кафенца на теферич, сега малко релакс и после сме на гости ...
Утре Ден на бащата, ще правим торта на тати :о)

# 214
Не е проходил, но прави стъпки, като се държи и подпира, и изобщо - иска да се придвижва (прав).

# 215
Видях страхотни сладурски снимки!!!!!! katilias,   bouquet Разкошно момченце си имате! Пу-пу!  Hug

ВВВ, чудесни новини и от вас! Радвай се, че не ти става лошо, че иначе е отврат.

Приготвихте ли се за Деня на бащата? МАЙКА, каква торта правихте? И аз мисля утре да забъркам нещо, но като знам колко много ще ме изкушава послеееее... Имам резервен вариант - печени ябълки със стафиди, фурми,канела и малко кафява захар и сладолед (за който иска). Вторият вариант сякаш повече ме привлича  Mr. Green .

# 216
Вчера ходихме на барбекю при една българка и приятеля й (къде е удареното "и"  newsm78) на час и половина с кола от нас. Групата беше смес от бг и местни. Огромна къща, прекрасен голям двор, Джъстин тича на воля, игра с едно много добро куче, пърлихме маршмелоус, говорихме (който може  Simple Smile ) на български, а тази сутрин Джъстин дори обяви на баща си на български, че закуската е готова.

Нищо специално не сме приготвили за деня на бащата освен ръчно приготвена картичка от Джъстин. Ще ходим на разходка и игра в парка като стане по-топличко днес. Вие правихте ли/ще правите ли нещо специално за деня на бащата?

Приятен ден на всички!

# 217
И пак е неделя ве4ер ...
Мъжете спят
Аз ще звъня до българия да "прослушам" систър.
Тя е ве4е в майчинство, от 3 Септември (45 дни преди термина).  Heart Eyes

Мили, не сме се спряли и този уикенд. Тоирта така и не направих, но приготвих разни любими ястия, а наш тати обича да си похапва. Томи пък му направи картичка.

Калина, много то пораснало момченцето. Сладур!

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 12:14 от МАЙКА

# 218
И аз се разминах с тортоправенето  Wink . Излизахме да пазаруваме с децата и те харесаха една готова шоколадова торта. Та нито торта правих, нито ябълки пекох! Отдадох се на градинарство Sunglasses.
А децата нарисуваха разни рисунки (коли, автобуси, звезди и слънца  Crazy), изрязаха ги и ги накичиха по пердетата в хола. И двете бяха направили картички за баща си и имаха по една чанта нещица, изработени/закупени в градината/училище. Не знаех какво има в едно малко пакетче от градината. Оказа се снимка на Бини в много оригинална рамка. Рамката е била всъщност съвсем обикновена, но Бини налепила после гвоздейчета, гайки, шайби по нея и след това напръскала цялата рамка със златист спрей. Страшно оригинално е станало!!!!!

Та така... и у нас всички спят.

МАЙКА, систъра ти едно момченце има, нали? Сега знаят ли пола на бебето? Имат ли предпочитания? Ех, бебешки вълнения... Все още се разтапям само при мисълта за бебе, а като видя бебе направо се захласвам!

Калина, и аз търся от години къде е ударенето "и". Още не съм го намерила.

# 219
Здравейте, момичета!

Само да ви честитя и нашият, български, днешен празник, а именно - Шести септември, денят на Съединението между Княжество България и Източна Румелия Simple Smile

Ние днес бяхме на руско кино (има тук седмица на руското кино) - гледахме "Адмиралът" - много хубав филм, но доста тежък. Бях забравила колко са красиви руските жени и руските пейзажи, и колко брутални и жестоки са били някои времена... излязох по средата на филма и с Бубу се смяхме без прекъсване един час, беше прекрасно Simple Smile

# 220
Да, Мили, има син на почти 11 години (декември ще ги навърши) и според Доки отново мом4енце 4акаме.
Предпочитания нямат.

Момичета, научихте ли за трагедията с българи в Охридското езеро?
Днес в родината е обявен национален траур.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 11:10 от МАЙКА

# 221
Тук снощи късно по новините саобщиха за българите загинали в Охридското езеро и дадоха няколко кадъра. Аз обаче бях в кухнята и реших, че не съм чула добре. Тази сутрин обаче прочетох. Голяма трагедия отново!

Ние караме предпоследна седмица училище и градина. После ваканцияяяя Simple Smile

# 222
  • Там някъде......
да така е мтрагедията е голяма и по всички наши телевизии само за това се предава и говори

# 223
  • Там някъде......
Даже днес децата бяха извикани в училище за подготовка за откриването на новата учебна година ,и казаха ,че не са пяли защото бил ден на траур.

# 224
Ние тази вечер пак си имахме малка буричка с много красиви светкавици.

Общи условия

Активация на акаунт