Отговори
# 225
Тук пак вали... Не се изваля този проклет дъжд бе. Поне прогнозата за края на седмицата е добра - 20 градуса и слънце. Мама нищо не може да види горката, заради този дъжд.
В неделя ходихме до Tahune Airwalk, понеже беше деня на бащата, Флориан получи за подарък подложки за сервиране (от парка, не от нас). Иначе по случая бях направила торта, а за подарък - един тиган на LeCreuset (много съм неромантична, зная). На всичкото отгоре загубих плика на картичката, която бях купила и не можах да намеря подходящ. Но Флориан се зарадва (на тигана, знаех си, че отдавна иска)
После ходихме на селско парти. Бяхме поканени на рожден ден и отидохме с Александър и мама. Носехме си наше месо, салата, наденички и питки, имаше вино и още салати, шишчета... Рожденичката беше наредила бали от слами за пейки и каси от мляко (едни такива, пластмасови) за масички. Александър спа през цялото време, пък ние си пийнахме на воля. Беше хубав ден. Много ми харесва как тук хората не се впрягат много много и никой не си мисли, че е ненормално да кажеш на хората да си носят пиене или нещо за барбекюто.
Вчера ходихме на ваксинация, предния път сестрата беше по-внимателна, вчера Александър малко плака, но само като му биха инжекциите (2 броя). Сглобихме леглото, което свекървата ми даде (било е на Флориан), и ми стана едно такова, хубаво и сантиментално. Не искам друго легло за сина ни, това е прекрасно.
Хайде, поздрави от нас

# 226
  • Там някъде......
Днес съм рожденичка,остарявам с още 1 година!

# 227
Честито, Сладка капка!
Бъди много обичана и щастлива!

# 228
Честит Рожден Ден и от мен!   bouquet Много здраве, щастие и късмет!

Катилиас, и при нас днес дъъъъъъжд и студ!
А за порядките тук - в началото ми се виждаха странни някои неща като споменатото от теб или как те канят на рожден ден на ресторант и после си плащаш сметката. Сега обаче ги приемам като разумни и напълно нормални.

Днес като ходих да взема Бини от градина надникнах в папката Й с творения. И очите ми се напълниха със сълзи от умиление: рисунки на нея самата, нас рисувала, цветя и мноооого сърца. Учителката каза, че Белинда била "Love heart girl" и че всички рисунки на сърца и дъги в градината са нейни. Просто си мислех как след години и тя ще ги разглежда. А миналата седмица са говорили много и чели книжки свързани с емоциите и чувствата - и приятните и неприятните - и за това какви събития в живота могат да ги предизвикат. Да не ви казвам какви въпроси ми задава след това  Cry .

Ох, хайде лека и мека на всички!  Hug

# 229
Аз малко пострадах
От понеделник куцукам с подут крак

# 230
  • Там някъде......
Защо така,какво се случи?Бързо оправяне

# 231
Ами  newsm78
Всъщност никой не казва какво точно му има

# 232
МАЙКА, как така не казват?? Предполагам са правили рентген? И нищо не се вижда? А боли ли те?

# 233
Боли ме. рентген не правиха.
Изписаха пейнкилър и противовъзпалително

# 234
Помагат ли? Подобрява ли се състоянието ти? Да не е нещо от сорта на артритните болки? На мен палецът на дясната ръка отвреме-навреме ми се подува, зачервява и боли много. Лекарката каза, че било артрит.
Не те ли лекуват малко на сляпо така без снимка?

# 235
Ми опипваха и въртяха и питаха дали боли ...

# 236
МАЙКА, при самия преглед(като опипват и питат дали боли и вкакво точно положение боли) се вижда/преценява дали има нещо счупено. ако няма нищо счупено(иначе въобще няма да можеж да стъпиш на този крак) не се прави рентген з-тото така и така нищо няма да се види. ако си го изкълчила е нормално да е подут и болезнен. пий си пейнкилърс и си дръж крака на високо и дано ти мине бързо!

# 237
БББ, и аз така мисля.
Подсещаш ме че е време за лекарството.
Днес е малко по-добре уж

# 238
Майка, да ти минава крачето бързо  Hug Heart Eyes Hug

# 239
Благодаря, Ритка!

Общи условия

Активация на акаунт