Отговори
# 240
Тъкмо прочетох, че темите по държави ще се заключват след 50-та страница. Ами нашата да я озаглавим направо годишна тогава!  Mr. Green

Приятен уикенд на всички!

Нас тук ще ни издухаааа.

# 241
Е, Мили, ние ще си караме с нашите си темпове.  Mr. Green Да нямаме норматив я  Grinning

# 242
Привет от нас. Ники расте и постоянно се променя. Вече ми изгледа толкова голям  Heart Eyes Откакто разбра, че може да стои прав, почти изобщо не иска да седи седнал. И постоянно се оглежда за нови обекти на изучаване. Също така е много гальовен и постоянно се гушка в мен.  Heart Eyes Въоще, много весело си живеем Simple Smile Мъжът ми утре заминава за Европа за 12 дни, та ще видим как ще е без него. Досега за толкова време не сме се разделяли и ще ми е мъчно, но ще го преживея, де  Laughing

# 243
Рик, 12 дни бързо ще минат!
Родителите ти още лки са при теб?

Тук днес е дъждовно времето.
Накуцвайки (АЗ) ходихме до 2-3 магазина да си търсим холова масичка и пак нищо не харесахме.

# 244
Привет момичета.Аз малко се по загубих..но имахме проблем с компа..после пък кирилица нямах..страшна работа...Гледам много сте изписали...При нас едно и също..работа,училище и вечер в къщи..предната събота и неделя си направихме малко шопинг терапия...много добре ми се отрази Simple SmileДнес много лошо време тука..вали и не спира.дано утре има малко милост към нас та да се поразходим малко

# 245
Ехей, Мама_Т, ти верно се изгуби съвсем.

# 246
Майка, оправяш ли се? Намерихте ли си холова масичка? И аз голямо търсене на мебели му хвърлям, много неща ми трябват, пък те все още не са произвели мебелите, дето си ги представям. Най-накрая се свързах със тези, които ни правиха кухнята и май те ще ми ги направят. Пък и по-евтино ще ми излезе.
Рик, как си? Вие защо не тръгнахте с тате? Мен само ми дай път и посока. Много обичам да пътувам, нагласявам багажа за отрицателно време. И Александър май е така.
В събота ходихме до Port Arthur, което е на около 300 км. откъдето живеем. Страхотно си изкарахме, возихме се на лодка, бяхме си приготвили пикник, времето беше с нас този път. Малко снимки ако ви се гледат:
Port Arthur
На мама и остават още 2 седмици тук. После - обратно за България. Ще отидем до Мелбърн дружно да я изпратим, оставили сме си един ден за след това по магазините. Много ми харесва Мелбърн, и St.Kilda, и всичките му там сладкарски магазинчета.
Поздрави от мен.

# 247
Катилиас, много хубави снимки, а бебо е направо сладур и половина!

# 248
Момичета, след седмица систър влиза в 9 месец ...
Много се вълнувам
И ми е малко мъчно че не съм до нея

# 249
  • Там някъде......
Бебенцето е много сладко,душичка напарво да го хванеш и да го намачкаш и нацелуваш по тия малки бузки.Снимките са перфектни,както и природата е много красива и голяма чистота!

# 250
Момичета, благодаря Ви за хубавите думи за нашия малък наследник. Нали е на мама гарджето, най-хубавото ми се струва и на мен Laughing
Сладка капка, на мама също така чистотата и направи впечатление. Бяхме в ботаническата градина, беше пълно с хора, които си правеха пикник, но никой не остави боклук след себе си. Просто научени са тук хората да пазят, а не да си мислят - някой друг ще почисти след мен.
Майка, разбирам, как се вълнуваш. Дано всичко мине бързо и лесно, че като чета какво е нормалното раждане в България и ми се изправят косите. То бръснене, клизми... От самото начало те карат да се чувстваш така, все едно има от нещо да се срамуваш, а не че отиваш да дадеш живот. За мен тук това беше толкова вълнуващ и приятен момент. Както казва мъжът ми - Май само не родиха вместо теб в болницата. То не беше масаж, вани, музичка, и само насърчителни думи, колко добре се справям, как съм най-великата родилка на света. Ех, пак ми се доражда, мислим, да поработим по въпроса.
Чао и приятен ден от мен.

# 251
Май само не родиха вместо теб в болницата.

Точно това са моите думи, когато разказвам за моето раждане тук, в НЗ Simple Smile

# 252
Побуууууууууууууууууууутвам темата!  Hug

# 253
Здравейте ,мами!   bouquet

Чета ви от известно време, защото ми се върти една мисъл в главата за емиграция  в НЗ. Та в тая връзка исках да попитам - колко трудно е да се осъществи това и колко време отнема издаването на PR виза. Предварително благодаря!

# 254
Зоризори, не е лесно.
Ето ти един линк. Нещата много са се променили от времето, когато ние кандидатствахме.
www.immigration.govt.nz
Ето и още http://ide.li/country_New_Zealand.html

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 13:55 от МАЙКА

Общи условия

Активация на акаунт