Отговори
# 330
# 331
  • Там някъде......
Много ти благодаря,защото все се чудех какво предсавлява.  bouquet

# 332
Петък ве4ер!!!
Утре сме на Мамма Миа! Grinning

# 333
МАЙКА, да си изкарате страхотно!!!!! После ще споделиш. И аз планувам да идем да го гледаме. Тук новият сезон започва мисля средата на февруари.

# 334
Познайте тази вечер на каква вълна сме - пеем песни до прималяване
Утре ще сме много подготвени

# 335
Мили, непремемнно идете да го гледате!
Ние бяхме като омягьосани. Много ни хареса
А накрая Томи възкликна (на всеослушание):"Мамо, това е най-хубавото шоу, на което съм бил, и най-хубавото нещо, което сме правили двамата заедно, през целия ми живот!"

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 22:15 от МАЙКА

# 336
МАЙКА, пак ме разсмя с Томи!!! Сладур - "през целия ми живот"!  Hug Laughing

# 337
Мили, няколко жени, седящи около нас, също се впечатлиха и се позасмяха с умиление. Едната даже ме попита дали правилно е чула Simple Smile

# 338
Много дъждовна ваканция ...

# 339
Побутвам темата малко
Голямо затишие.
Днес наш Томи има Именден - Св. Тома Simple Smile

# 340
Здравейте Бг Мами,

Ние пристигнахме в Пърт преди две седмици и още ми е трудно да се ориентирам къде точно се намирам.
Ако е възможно да използвам вашия опит, че днес ходихме до детската градина близо до къщата ни и половината неща, които ни обясниха, не са ми много ясни.

Знам, че ми е нужно време, но все пак аз лично предпочитам да не губя много време за адаптация.

Предварително ви благодаря за подкрепата. Имам нужда от нея.

# 341
Честит Имен Ден на Томи,

да е жив и здрав и да расте на воля

# 342
  • Там някъде......
Честит имен ден на Томи!Само да расте,живо,здраво детенцето и само да ви радва!Аз се включвам със следния въпрос,видях тука в интернет един сайт за обувки.http://www.zazzle.com.au/animal+shoes?pg=18 Искам да питам има ли в Австралия от тези модели обувки и скъпи ли са ?Благодаря ви много ,целувки и прегръдки от България

# 343
Добре дошла в темата, Каролина!!!

Сладка Капка, сайта, който си дала е на австралийска фирма, като гледам.

Благодаря ви за пожеланията!

# 344
  • Там някъде......
Да,но много ми харесват тези обувки дано някой от мамите от Австралия се включат с повече информация за тези обувки ,че страшно много ме интересуват и щерката иска много от тях !

Общи условия

Активация на акаунт