Бела, честита количка!!! Аз си чакам моят Бъгстър утре
Ама Радо мнооого голям, бе
, че още сме 5.800 и 61см 
Който се интересува от Росита- добре са, всеки ден обикаляме заедно, а Никол пък много добре си играе с нейната кака-Дара.Просто не и остава време да пише. Голямо беснеене пада
/. Утре ще и предам поздравите 
Иначе днес за втори път папкахме морковче, изяде си детето към 3-4 лъжички някъде се събраха, мога да кажа, че за сега добре върви

Поли, ние не сме слагали никакви допълнителни ваксини на Никол, карахме си с тия от ЗК.
Зеленко, ами не знам как я разбирам, че е гладна - просто всеки път, като се разхленчи и бутам ц.ца и ако е гладна яде, ако не се лигави и преустановявам. Сигурно ни се събират поне 10-на цокания на ден
, къде повече, къде по-малко...А и май ти беше питала за въвеждането на новата храна и режима - ние също сме без кой знае какъв режим, първият ден го дадохме около 13.30, а днес към 14.30 някъде. Мисля, че 1-2 часа разлика не са от никакво значение, важното е да са около обяд, няма да цепиш секундата на две, я
Ти също надали ядеш вс. ден по едно и също време
Пък после, като започнат да си изяждат по цяло бурканче, според мен сами ще си направят режима. А и гледам да се е наспала, като го давам, че да не е кисела, а тъй като спи също по различно време вс. ден, та от там идва разминаването.А, имаме още една нова мама! Танче, добре дошла при нас, дано ти бъде весело
Добре дошъл и на малкия парижанин Лео !

Той колко беше като размери,че съм пропуснала? Митака е 8600 и 68 см. и навсякъде като разберат че сме на 4 мес.и половина се почва едно - тц,тц,тц....какво голямо бебе /
, а преди пюрето спеше по 15-20 минути и се будеше за ц--ца-ми той е бил гладен...