Скоро МАРТенчетата ни всички,ще са седнали в колички!

• 10 007
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!

Бела, честита количка!!! Аз си чакам моят Бъгстър утре  Grinning Ама Радо мнооого голям, бе  Mr. Green, изглежда ми като 8-9 месечно бебе  Laughing, екстра му е количката! Тя София сигурно ще се изгуби вътре, даже сигурно ще трябва да поизчакам някой друг месец преди да я сложа там  newsm78 , че още сме 5.800 и 61см  Blush

Който се интересува от Росита- добре са, всеки ден обикаляме заедно, а Никол пък много добре си играе с нейната кака-Дара.Просто не и остава време да пише. Голямо беснеене пада  Laughing А малката Елица е голяма сладурана, само на кърма са и те и така. Даже Роси днес се похвали, че има прилив на кърма след като започнала да яде извара, сусам и овесени трици / инфо за майките кърмачки  Wink /. Утре ще и предам поздравите  Peace

Иначе днес за втори път папкахме морковче, изяде си детето към 3-4 лъжички някъде се събраха, мога да кажа, че за сега добре върви  Grinning

Поли, ние не сме слагали никакви допълнителни ваксини на Никол, карахме си с тия от ЗК.

Зеленко
, ами не знам как я разбирам, че е гладна - просто всеки път, като се разхленчи и бутам ц.ца и ако е гладна яде, ако не се лигави и преустановявам. Сигурно ни се събират поне 10-на цокания на ден  Crazy, къде повече, къде по-малко...А и май ти беше питала за въвеждането на новата храна и режима - ние също сме без кой знае какъв режим, първият ден го дадохме около 13.30, а днес към 14.30 някъде. Мисля, че 1-2 часа разлика не са от никакво значение, важното е да са около обяд, няма да цепиш секундата на две, я  Crazy Ти също надали ядеш вс. ден по едно и също време  Wink Пък после, като започнат да си изяждат по цяло бурканче, според мен сами ще си направят режима. А и гледам да се е наспала, като го давам, че да не е кисела, а тъй като спи също по различно време вс. ден, та от там идва разминаването.

А, имаме още една нова мама! Танче, добре дошла при нас, дано ти бъде весело  Hug Добре дошъл и на малкия парижанин Лео !   bouquet

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 23:17 от *Nikita*

# 61
Белла със здраве да си я бутате,ама много широка бре,то и аз мога да се намърдам в нея Mr. Green аз мисля за Запп или Бъгстър ама чак другата година Grinning твоя Радо голям мъж,как си седи седнал,направо му се възхищавам Hug
*Nikita* и ние сме 5,800 ако искаш може да ги сложим със София заедно Laughing мисля че идеално ще опълнят коша Rolling Eyes

лека нощ от нас,че страшно ми се спи smile3507 newsm46 1countingsheep

# 62
Благодаря ви момичета, наистина на Радо му е удобно в нея  Hug, а че сме големи-верно, ама и големи се родихме Mr. Green (то затова ни има в класацията на 1 стр. Crazy)
Мецду другото момченцето което виждате на някои от снимките  е на 9 месеца и тежи със 300 гр.повече от Радослав и е на неговите сантиметри.. Shocked Crazy Laughing

# 63
здравейте момичета!утре пак сме на консултация за ваксината и пак ще питам за това захранване и т.н. което не съм доразбрала.Пак ще пропусна вашите срещи , защото заминавам на вилата за 20-на дни че големи жеги тук и така.сега ще кача някои снимки за да ни видите поне как изглеждаме  Joy
до скоро и приятна вечер!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13847561

# 64
  • София
Белла,   bouquet

# 65
Здравейте мацки Hug Ето ме и мен.Пристигнахме и се настанихме в Англия. Пътуването мина добре, тук е много красиво. Живеем в къща с мъничко дворче. Сега ми предстои да запиша баткото на у4илище и да опозная квартала. Много съм щастлива. Яна определено много хареса местните пюрета и непрекъснато иска да е сред хора и да гледа. Почнала е непрекъснато да се усмихва. Утре трябва да ми дойде и новата количка. Имам много да чета, че много съм пропуснала, но много ви прегръщам всички  Hug, и ще се постарая по често да влизам Peace

# 66
добро утро от нас с Тедката Hug
честито на празнуващите   bouquet
Белла и ние от компанията имаме един сладур който е на месец,а ни води на кг,като се е родило голямо-няма как,иначе имаме и на 3 1/2 почти 8 кг Hug като им натежат техните и им давам да подържат малко Тео Wink

много ми се иска да видя бъгстъра на живо,дълъг ли на пред,или просто така ми изглежда Thinking

# 67
  • София
Добро утро, мамчета! От това ходене на работа уж за малко не успявам да ви чета.
Вчера бяхме при педи, малката вече е 62 см и 7100. Каза да й давам безглутенова каша два-три пъти седмично.

http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&g=1&a=11829&i=122217

Ако може, гласувайте за мойта беба

Отивам да ви чета

Ще взема и аз да дойда най-накрая на срещата Embarassed Само, мамчета, кажете къде паркирате при Борисовата, че нямам никаква идея?

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 07:46 от glafira

# 68
  • София
На Борисовата се паркира пред стадиона точно. В събота и неделя е по-трудно, но все се намира някое място. Като вървиш от НДК по канала, входът е след светофара, който е на самия стадион, вдясно. Трябва да внимаваш да не го изпуснеш, че точно там свършва предпазната ограда.

# 69
Добро утро!

Бела, пу пу - Радо си седи като голям човек!  Simple Smile Той колко беше като размери,че съм пропуснала? Митака е 8600 и 68 см. и навсякъде като разберат че сме на 4 мес.и половина се почва едно - тц,тц,тц....какво голямо бебе /дупето да му ядат/ Но вече ръце не ми остават  Crazy

От три дни Митака хапва зеленчуково пюре на обяд + кърма след това и спи следобед по 1,5-2 часа!  Party, а преди пюрето спеше по 15-20 минути и се будеше за ц--ца-ми той е бил гладен...  newsm78

# 70
  • Варна
Добрутро! Драсвам два реда и излизам по хладно да търся подарък на една приятелка (довечера сме на рожден ден на едно заведение край морето и ще оставя Симона на баба и). Първо да се оплача, че Симона нещо не иска да стои в количката напоследък, само мрънка и иска да я нося. Една приятелка каза, че е период, който отминава - и нейното на тази възраст правело така. Вие имате ли подобен проблем?
Второ, да питам от кога смятате да слагате бебоците седнали. Ортопеда каза от навършени 5 мес., а аз имам спомен с Криса, че беше след 6 мес?
И трето, кога предлагате гърдата след пюрето (тези които не са заместили хранене) - веднага след пюренцето или 1/2-1 час след това, когато пак поогладнеят?  Hug

# 71
Ами и ние сме 8600 и 70 см. Party
Gery Moore споко, и Радослав е така...от няколко седмици само мрънка в количката,а като го взема е ухилен до небесата, крещи, пищи, радва се! Laughing Дано да отмине тоз период, че и аз без ръце останах. Mr. Green

# 72
Ами и ние сме 8600 и 70 см. Party

пу-пу-пу... направо ви завиждам,ако аз бях с голямо бебе,сигурно то щеше да ме тика в количката Mr. Green Joy
като взема някой друго детенце по-едричко,и ме базикат че не се виждам от него hahaha

# 73
# 74
  • София/Варна
Извинявам се, че нахлувам така в темата ви, но бих желала да ви предоставя информация за прояви в София, свързани със Световната седмица на кърменето:

На 2.08. 2009г, неделя, от 10ч Консултативният кабинет ще проведе обичайната лекция за бременни на тема Начало на кърменето и първи дни с бебето. Няма нужда от предварителни записвания, просто заповядайте във фоайето на Майчин дом в 10ч. Носете си кукла или плюшена играчка за упражнение Grinning

Пак в неделя, 2.08 е Денят на отворени врати, в който можете да дойдете за преглед с бебето и да получите информация по въпроси, които ви вълнуват. Прегледите са с предварително записване на часове на тел 0896 418 488. Часовете за преглед ще са след лекцията - т.е. от 12ч нататък.

На 5.08, сряда, в Mall of Sofia д-р Попиванова ще изнесе лекция за кърменето и след това ще бъдат връчени сертификатите на успешно завършилите обучението за доброволни консултанти по кърмене bowuu

Общи условия

Активация на акаунт