окич и Никита, мерси за инфото за Росита. Никита предай поздрави специални.
КаЯна- радвам се за вас.

Ние снощи бяхме нерваци, леко ни се е подула ваксината и слагах компресче. Но сега сме си ок.
Хайде лек и усмихнат ден от нас.

Да е жив и здрав!!! 
Аз ли не съм в ред?Хем мърморя,че искам почивка,хем без него не мога-трябва пред очите ми все да е,за да виждам,че е добре.Не съм добре!Като знам,че някои ги оставяте с приспиване,е аз май поне до другата година няма да мога. 
Да качиш някоя снимка като можеш,че и ние да видим къщичката. 

Сега и да искам - няма. Ако едната баба гледа единия, аз се занимавам с другия.
Спали сме разделени с баткото само като бях в родилния дом
Сигурно като се ожени ще е за втори път 
Представям си къщичка в стил Мидсамър!
. Отидохме с кумата да пием по 1 бира-и Асан хора-и оставихме 3 бебета да ги гледат 2-ма татковци /уф, голяма аритметика стана
/. Подбраха ни по спешност, че били криви, нашата реве та се къса-сълзи, сополи, нищо не помага. Хеле, баща и я залюля в кошчето за кола, та се кротна. И банята си даже пропусна, къпахме се днес сутринта-беше ни страх да я събудим, че да не писне пак.
. Ще гледам да го намеря предаването в нета и да го гледам.
цял ден.

Никакъв период не е при нас.Седеше в количката само първия месец може би.От там насетне сложа ли го,почва се едно гърчене вътре едно чудо,днес направо щеше да се изтърси,половината направо си излезе.
Викам си да го сложа да седне вътре,хем на чист въздух да похапнем пюренце в двора.Да,ама той не беше на туй мнение.
Едни ярки цветове,едни играчи на тях,бебока седи вътре и си се разхождат...Идилия.
Като малък седеше вътре само като спи, сега е малко по-добре. Като съм го подигнала-изтрайва малко по-дълго да се бутаме из парка. Иначе и ния се разнасяме. Имам чувството че в парка сме само ние така на ръце
Много му се радвам, че не може да ми купува дрехи, щото не може да ми оцели номера, ама за бижута, има страшен вкус. Тъй като се замисля, повечето от подаръците му са били бижута, ама откак почнах само злато да нося, нещо не е толкова активен в подаряването
Никакъв период не е при нас.Седеше в количката само първия месец може би.От там насетне сложа ли го,почва се едно гърчене вътре едно чудо,днес направо щеше да се изтърси,половината направо си излезе.
Викам си да го сложа да седне вътре,хем на чист въздух да похапнем пюренце в двора.Да,ама той не беше на туй мнение.
Едни ярки цветове,едни играчи на тях,бебока седи вътре и си се разхождат...Идилия. 

/!

Аз разбира се я изслушах с усмивка,която се изпари като ми каза накрая"Пожелавам ви още две деца"!
На снимките не ми изглеждаш хич пълна,обикновенно с кг.се увеличава и болката в кръста/таза.. Може и да си всигнала нещо рязко,да има прещипан нерв?Дано ти мине по-бързо,знам как боли.Имала съм дни,в които не мога да стана сутрин от леглото преди да се раздвижа. 

Само да мине РД и започвам!
Днес в БТВ беше гост една мама-съфорумка,и някаква диетоложка,дето имаше нужда от отслабване.