Скоро МАРТенчетата ни всички,ще са седнали в колички!

• 10 021
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
здравейте,

окич и Никита, мерси за инфото за Росита. Никита предай поздрави специални.
КаЯна- радвам се за вас.   bouquet

Ние снощи бяхме нерваци, леко ни се е подула ваксината и слагах компресче. Но сега сме си ок.

Хайде лек и усмихнат ден от нас.  Hug

# 76
znaka dolu mi e na BG, a tuk neiska da pishe na bg  Shocked

# 77
Добро утро!
Пу-пу,страхотни са всичките бебоци!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама Радо ме уби на клипчето как бъхти играчката!Това е то мъж! Joy Да е жив и здрав!!! Hug
Ние снощи с татито оставихме Алекс за час на баба му и забегнахме малко към реката,е            гати кефааа.Ама все дребното ми беше в главата бе,като го знам как може да вдигне квартала   на крак с рев,никак спокойно не ми беше.
Мамите,които оставяте малките на бабите им,не ви ли е едно такова притеснено? newsm78 Аз ли не съм в ред?Хем мърморя,че искам почивка,хем без него не мога-трябва пред очите ми все да е,за да виждам,че е добре.Не съм добре!Като знам,че някои ги оставяте с приспиване,е аз май поне до другата година няма да мога. Crazy
КаЯна Hug Да качиш някоя снимка като можеш,че и ние да видим къщичката. Grinning
Kikoikris,оправи ли се акането на Криси?

# 78
  • София
Привет!
Честито на днешните месечинковци!  Hug  bouquet
Каяна, радвам се да те видя!  Hug
Белла, и ние сме от вашата категория  Laughing Моят юнак обаче е с 2см по-малък и с 200гр по-тежък  Crazy
Алекс-мама, и аз бях така преди с баткото - хем исках глътка свобода, хем като го оставехме за малко - давах зор да се връщаме и само за него мислех  ooooh! Crazy Сега и да искам - няма. Ако едната баба гледа единия, аз се занимавам с другия.  Laughing За оставяне с преспиване някъде - не ми се е случвало още.  Crazy Спали сме разделени с баткото само като бях в родилния дом  ooooh!  Blush Сигурно като се ожени ще е за втори път  Laughing

# 79
  • под кривата круша
Добро утро Simple Smile
glafira,  thumbsup
КаЯна, дано се чувствате добре там Hug Представям си къщичка в стил Мидсамър!
Мале, снощи какъв рев ревахме-за пръв път ми се случи нещо такова #Shocked. Отидохме с кумата да пием по 1 бира-и Асан хора-и оставихме 3 бебета да ги гледат 2-ма татковци /уф, голяма аритметика стана Grinning/. Подбраха ни по спешност, че били криви, нашата реве та се къса-сълзи, сополи, нищо не помага. Хеле, баща и я залюля в кошчето за кола, та се кротна. И банята си даже пропусна, къпахме се днес сутринта-беше ни страх да я събудим, че да не писне пак.
Притеснено ми е да я оставям я, как да не ми е. Досега само веднъж съм я оставяла у баба и за не повече от час. Иначе тя идва вкъщи да я гледа-някак си ми е по-спокойно.
Довечера, ако не ни пресече котка път, ще се разхождаме на Дружба. Ще видя плажче отблизо Heart Eyes

# 80
  • София
Здравейте!
КаЯна- много свежо звучиш, много се радвам за вас и че всичко е точно с преместването и със децата:hug:
За седенето- педката каза да не я слагам насилствено да седи- т.е. слойена на количката или подпряна с възглавници- е насилствено седене, ако бебката си иска да се надига- а тя само това прави да я оставям и да й помагам, но за кратък период. Може би от другия месец ще позволи да седим.
За срещата в събота-  кажете къде ще е събирателния пункт за всеки случай ако сколасам толкоо рано да дойда, ако не- здраве да е.
После на това шествие ще ходите ли? Аз съм малко анти таквиз масови прояви, но знае ли се какъв акъл ще ми дойде...
Глафира, гласувах и те сложих в приятелчета- аз съм скк там Confused
Никита, да покажеш и твоя бъгстър като дойде.
Честито на месечинковците днес и специално на първите в отбора  Билянка и Марти!

# 81
  • Ловеч
Няма изчитане, много сте активни.
Ние временно сме в София и в петък отново отпрашваме към Ловеч. Дребното се е научило да се буди към 6часа и да пее, голямо пеене ви казвам и без да яде заспива към 8. От жегите си е намалил яденето, та ще видим колко е наддал днес. Гълта лакомо и после излишното го повръща, все одрайфана си ходя.
Вчера таман започна интервюто с Мазнейковица и трябваше да излизаме навън, че баткото го водих на зъболекар. Не знам как ще вадим всеки зъб с упойки, то вярно че трудно изникнаха, ама и това не си е работа - постоянният избива зад млечното зъбче, а то с едни корени големи  #Crazy . Ще гледам да го намеря предаването в нета и да го гледам.
Май и сега само Косьо ще е ваксиниран, въпреки че ги доведох и двамата с тази цел. Докато му никнеха зъби беше вечно болен, сега като му падат пак ще е така, а давам витамини и ехинацея - не знам как ще я караме.
За оставянето на бебоците: баткото не ми го е гледал никой за повече от 2часа време, но с Косьо тази грешка не я правя. В събота като се хванахме с мъжа и отпрашихме по ергенски на Елена - голям кеф, без деца, без мрънкане, наспахме се, излизахме на кръчма. Истината е че ми беше притеснено, но го преживях. Като има на кой да ги оставите разтоварете се малко, както се казва " и аз съм хора, не само Асан". През уикенда пък след като приспим децата излизаме по хладинката на заведение, та едната вечер откарахме до 4 на дискотека, та после бях  #Crazy цял ден.
Косьо се размрънка, ще излизаме. Ако някоя мама иска да се присъедини - ние сме при чичо Емо след консултацията. После пак ще пиша.

# 82
КаЯна, бъркам или твоята Яна я има в конкурса на списание "Моето бебе и аз"  Rolling Eyes ?

# 83
  • Стара Загора
Elq киселът е на Радиком това им е логото ако не се лъжа се водят "Лапа-лапа". Този който давам аз е зелена ябълка. Него специално го правя с вода. Сега купих един друг (смесен вкус със много плодове) и отделно купих царевично нишисте(него го правя със АМ). Всичките си ги ядем без проблем и все иска още - но 1 бурканче от 190 грама мисля, че са достатъчно.

# 84
  • София
Здравейте и от нас. Да почерпя, че днес Калин има имен ден  cook

Някой питаше за метрото - още не е "вързано" в центъра  Tired

КаЯна, и аз не мога да свикна с вече не толкова новия ти ник. Радвам се, че всичко е наред и сте се изместили успешно!

Глафира, имаме още малко пари за Марина, какво да ги правим?

ДЕСЕТА ЮБИЛЕЙНА СОФИЙСКА СРЕЩА: 01.08.2009 г. събота в Борисовата градина от 11 ч. Среща около езерото Ариана на сянка. Който има желание, може да се включи след срещата в похода в подкрепа на кърменето.

За другите събития кажете какво мислите...

записвам: зелено човече, Дивена, Тони_ст

Световна Седмица на Кърменето 2009 - програма, активности, присъединете се! (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415334.0)

СОФИЯ
1 август (събота) от
17:00 ч. Поход в подкрепа на кърменето
От пл. „Св. Неделя” по бул. „Витоша” до НДК, вход на bTV
18:15 ч. Пикник „С мама на кафе”
С подкрепата на Сдружение «Настоящи и бъдещи майки»
Теми: „Кърмене и работа”, „Кърменето в извънредни ситуации”
Заведение Delano Garden (на полянката пред bTV на свободна консумация)

# 85
  • Варна
Първо да се оплача, че Симона нещо не иска да стои в количката напоследък, само мрънка и иска да я нося. Една приятелка каза, че е период, който отминава - и нейното на тази възраст правело така. Вие имате ли подобен проблем?
Оффф, имаме, я!!! И не само в количката, и в къщи не я свърта за дълго на 1 място. Навън временно помага надигането на облегалката на 30-40 градуса. (Не ги знам колко са точно). У дома - активна гимнастика, носене .... не знам още какво да й измислям.  А онзи ден ме подлуди направо - не дава да я сложа в кошницата в колата, а трябваше да ходим да приберем татко й от работа. Голяма драма! Накрая и аз ревнах, оставих я отзад и запалих колата и туй диване взе, че млъкна. Ама не посмях по-рано да го направя, че се захласваше и ме беше страх да потегля сама. Нещо недоспиването много ми се отразява на нервите  Embarassed Embarassed

Я да питам: някоя от вас ползва ли матрак на Екон и как ви се отразява? Аз изчетох хиляди положителни мнения, преди да го вземем нашия,  а сега направо ми се разказва играта. Не мога да се наспя от болки в гърба  ooooh!
Ей на - взех че се наоплаквах, сори! 

# 86
Първо да се оплача, че Симона нещо не иска да стои в количката напоследък, само мрънка и иска да я нося. Една приятелка каза, че е период, който отминава - и нейното на тази възраст правело така. Вие имате ли подобен проблем?

smile3516 Никакъв период не е при нас.Седеше в количката само първия месец може би.От там насетне сложа ли го,почва се едно гърчене вътре едно чудо,днес направо щеше да се изтърси,половината направо си излезе. Rage Викам си да го сложа да седне вътре,хем на чист въздух да похапнем пюренце в двора.Да,ама той не беше на туй мнение.
В количката само се спи,отвори ли очи да види къде е-край.И не е период-открай време е така.Добре,че поне нея ми я дадоха за временно ползване,щото ако бях дала 300 лв за този,дето духа,щях да лудна.
А все се заглеждам по количките на другите мами,тооолкова хубави има. Heart Eyes Едни ярки цветове,едни играчи на тях,бебока седи вътре и си се разхождат...Идилия. Mr. Green

# 87
За возенето в количка, и при нас в началото беше АД  Crazy Като малък седеше вътре само като спи, сега е малко по-добре. Като съм го подигнала-изтрайва малко по-дълго да се бутаме  из парка. Иначе и ния се разнасяме. Имам чувството че в парка сме само ние така на ръце Confused Ама днес да го пУфаля де, пу-пу, заспа и даже с една дружка пихме по чай в кафенцето. (аз все още не смея да пия кафе, щото той и така не спи, представям си ако му действа кафето, сигурно ще кукаме цяла нощ) Не, че преди това не се носихме на ръце  Mr. Green
А, и да си похваля и мъжлето - вчера ми подари златен пръстен за годишнината .  Heart Eyes Много му се радвам, че не може да ми купува дрехи, щото не може да ми оцели номера, ама за бижута, има страшен вкус. Тъй като се замисля, повечето от подаръците му са били бижута, ама откак почнах само злато да нося, нещо не е толкова активен в подаряването Mr. Green Ама не се оплаквам - златен мъж си имам  Heart Eyes

# 88

smile3516 Никакъв период не е при нас.Седеше в количката само първия месец може би.От там насетне сложа ли го,почва се едно гърчене вътре едно чудо,днес направо щеше да се изтърси,половината направо си излезе. Rage Викам си да го сложа да седне вътре,хем на чист въздух да похапнем пюренце в двора.Да,ама той не беше на туй мнение.
В количката само се спи,отвори ли очи да види къде е-край.И не е период-открай време е така.Добре,че поне нея ми я дадоха за временно ползване,щото ако бях дала 300 лв за този,дето духа,щях да лудна.
А все се заглеждам по количките на другите мами,тооолкова хубави има. Heart Eyes Едни ярки цветове,едни играчи на тях,бебока седи вътре и си се разхождат...Идилия. Mr. Green
защо ли толкоз си приличат тези малки дяволчета  Twisted Evil Heart Eyes
иначе акото му се оправи,явно е било от моркова  newsm78
каяна,много се радвам,че сте добре  Hug

# 89
Вчера таман започна интервюто с Мазнейковица и трябваше да излизаме навън, че баткото го водих на зъболекар.

Ето,ако не си успяла да го гледаш.Аз съм изумена просто!От вчера пиша само в темата за Запряна,а там пък има две особи, които ожесточено защитават тази женичка..! ooooh!

http://www.novatv.bg/bg/shows/videos/7?video=6

Цвети,честито и от мен/на патерица  Blush/!  bouquet Hug Heart Eyes

Белла честит ви бебе-автомОбил!И аз съм с ТFK,но триколката с помпащите гуми-други нямаше да издържат на тукашните баири с дупки.Това са двете може би най-широки колички в момента на нашия пазар. Peace

беба оправи ли ти се компа,виж нищо че долу пише BG,дали си на фонетика(цъкни на него с десен бутон). Peace

Днес на разходката ме спира една жена,обяснява че е медицинско лице(това незнам защо Rolling Eyes) и започва:Навремето някакъв професор и бил казал,колко много майки правели тази грешка да окачват количката с всевъзможни дрънкалки и висулки.Така се натоварвали очните мускули,и било сериозна предпоставка за проблеми със зрението още в ранна детска възраст.И ми каза жената" махнете ги още сега,нека детето гледа листата на дърветата и красивото небе.." Crazy Аз разбира се я изслушах с усмивка,която се изпари като ми каза накрая"Пожелавам ви още две деца"! ooooh! Crazy #Crazy

Бухтa не сме с Екон,но се двоумях между тях и Нани.Накрая взехме Нани,и след седмица спане на него ми намаляха значително болките,а после и спряха.Не знам защо така става при теб,не съм чела негативи за Екон.Мислиш,че е от матрака ли? Thinking На снимките не ми изглеждаш хич пълна,обикновенно с кг.се увеличава и болката в кръста/таза.. Може и да си всигнала нещо рязко,да има прещипан нерв?Дано ти мине по-бързо,знам как боли.Имала съм дни,в които не мога да стана сутрин от леглото преди да се раздвижа. ooooh!

Каяна радвам се,че вече сте се устроили в UK. Hug

Някой питаше има ли бебета на АМ,още незахранени-ние!

Да ви кажа,мотивирана съм да започна режима на Дюкан.Вече поръчах на свеки два плика с овесени трици и един с ленено семе,а днес си взех пликове за печене на Фино. Peace Само да мине РД и започвам! SunglassesДнес в БТВ беше гост една мама-съфорумка,и някаква диетоложка,дето имаше нужда от отслабване. Mr. Green Та дюканката направо им разби всички тези и хипотези. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт