Скоро МАРТенчетата ни всички,ще са седнали в колички!

• 10 014
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
http://mamaikrisko.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&g=61& … &f=1&fr=0
ако искате пуснете и едно гласче за нас  Peace

# 91
  • София
БОДЛИВКА, къде, в сутрешния блок ли са разисквали диетите- да потърся, да гледам. И аз съм заела нисък старт за диетуване, само да преминем на АМ,което мисля да е до 1-2 месеца( ама знае ли се- то пък чудо някакво стана при мен - никога не съм имала толкова кърма- пу-пу-пу).

Може ли някой да ми даде линк за кризата на растежа? Рових,  рових и не ми излиза нищо. Или например инфо- сега около 5тия месец има ли криза- или да е от зъбите? Взе през 1-2 часа да суче, а преди това месец и половина се борех да я накарам да яде. Бебешка му работа!

# 92
Честит имен ден на Калин    bouquet
За носенето на ръце навън и аз съм с вас  ooooh! - оставям я да реве  уж да не я уча/не че не е научена/ ама то се засинява от рев и като я взема ухилена до ушите .Страшни мушмороци-и елате да ме видите как тикам с едната ръка пълна количка с покупки и вд ругата доволно виси Симона  Laughing
Искам да ви питам от кога може да се слагат бебчетата в бънджи ,понеже си поръчах едно от нета.

# 93
Честит имен ден на Калин  lovekiss  Party Time
Дилейн,аз го слагам по някога за по 5 мин,той и повече не иска,пише,че ако могат да си държат главата,може да се слагат вече  Peace

# 94
А по принцип бънджито го дават след 4 месец,проходилките след кой ги дават??? newsm78 Да кажем ако се вдигне проходилката и крачетата не опират земята,има ли голяма разлика от бънджито? newsm78 Сигурно има...

# 95
Ние доста се поразхдихме- от 11ч та до сега. А можеше и още.
Та се чудя вие кога излизате, като гледам колко има изписано.

Ние в количката си седим без проблем, даже като я изкарам и си гледа играчките и си иска пак там.

# 96
Ние лично по обяд не излизаме,то е най-горещо тогава.Спим от 12-13  до към 5 в леглото и след това.А сутрин от 8-9 часа вече щъкаме из двора. Wink

# 97
  • София
Аз нали съм марсианец Embarassed Embarassed Embarassedотивам да се срамувам в ъгъла....
Ей туканка трябва да се гласува....http://glafira.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&g=60&i=124660&u=20615

Зеленко, пиши ме е и мен за срещата....

# 98
                           ЗДравейте!

Ние вчера бяхме на консултация---7260 кг. и 65 и половина см.
Всичко е добре и ни похвали че имаме много добре развита моторика!
Обаче аз се притесних че сме качили само 390гр.--мисля си че е малко! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
То вярно много топло и от 900мл. мляко на ден малката го смъкна на 650мл.
Та в този ред на мисли --ВАШИТЕ БЕБЧЕТА ПО КОЛКО ИЗПАПКВАТ???/без пюретата/
Каза да правим упражнения--коремна преса и да я повдигам до почти седнало положение!
Вече 7 дни съм захранила със зеленчуково пюре и съм включила--морков-тиква--картов и днеска ябълка!След 3 дни почвам плодовите! Peace Peace Peace
Бихме и втората Пентаксим!Обаче много тежко я понася тази ваксина моето детенце!Цяла нощ и през деня е с доста Т!Давах хомеопатичното лекарство  ТУЛА-----Фенистил капки---Панадол----Течен аналгин!
Сега малко по добре! Peace Peace Peace PeaceПравя и компресче с риванол че много червено и подуто! ooooh!

За носенето на ръце----носим се!Сега с тези премествания незнам къде ми е кенгурото Crossing Arms Crossing Arms ooooh! ooooh!

Честит имен ден на Калин !Да расте много умно и весело детенце![/[/color]

Хайде ставам че бебка е в мене и пиша с една ръка а каката иска гуши!

# 99
Ние днес успяхме да излезем преди обед, та изкарахме до 14 под сенките тук. Срещнахме се с Ванита 76 и нейната Ади. Е много се харесаха с Алек, той се опитваше да я докопа Mr. Green, а тя само срамежливо се усмихваше и по едно време започна да му говори нещо. Ама нали на бебешки си говореха, та нищо не им разбрахме yes

Сега го чакам да се събуди, храним се и пак излизаме Sunglasses

Алек всякак обича, само да е навън - в количка, в мен, вчера даже си говориха с една 1-годишна какичка - големи скици бяха - тя седнала до нас на пейката(беше колкото Алек на кг.) и му вика "бебе" - а той отсреща и крещи "аууууууууууу"

Каяна, радвам се, че сте пристигнали благополучно и вече сте всички заедно Hug

Честит имен ден на Калинчо, много щастлив да е и усмихнат Hug

DiVeNa Алек яде по 150 мл., той и повече може, ама после едни фонтани започват  yes

И ние все още сме само на кърма, ще се захранваме в началото на септември. На 26ти август сме на консултация, педи каза до тогава да не давам нищо (само ми подхвърли нещо за сокчета, ама на мен през едното ухо ми влезе и през другото излезе). Тогава Алек ще е на 6 месеца вече, направо се очудих на педиатърката, но тя каза, че сме щели толкова късно да почнем заради продължаващото повръщане Peace

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 18:02 от vily_st

# 100
  • Варна
Имам едно въпросче: има ли бебчета горе долу на нашите месеци, които все още не са захранени?
Даа, доста бебчета още не са захранени. Моето е едно от тях. След няколко дни става на 5 месеца и почваме с кашата.

# 101
  • София
Честит имен ден на Калин!   bouquet    bouquet  bouquet  Какво е днес   Rolling Eyes Embarassed
Алекс-мама, да не се оплакваш от детето  Naughty Моето ако спи от 12-13 до 5ч ще почерпя  Crazy Laughing Hug
Бодливка, не знам права ли е била г-жата, дето те е срещнала, ама Алекс ако види листа, подухвани от вятър, забравя и играчки и всичко  ooooh! Благодарение на тази му любов  Crazy , изкарва вече повече време в количката, но пак 90% от времето навън е на ръце Crazy. Обратно на всички деца, като е навън спи малко - по 20мин  ooooh! Вкъщи откарва и по 2ч. И да ви питам всъщност - по колко пъти и по колко време спят денем вашите бебета? Александър най-често спи по 3 пъти на ден, два кратки съня от по 20-30мин и един по-дълъг.
И ние сме още незахранени. Мисля след рд на баткото да се пробваме  Crazy
Много са сладки Криско и Светланка!  Heart Eyes
Дивена, чак за течен аналгин ли сте?  Rolling Eyes С панадол не успяваш ли да я свалиш? Избягвай да дваш аналгин, колкото може.  Hug Алекс яде по 150мл.

# 102
Нас май ни почват зъби.. Нервничи,и щом започна да и чеша венците,застава като препариртана с отворена уста. Grinning Купих напръстника с пастата на Ненедент,много и харесва и дано не я болят венците толкова..

Вече 7 дни съм захранила със зеленчуково пюре и съм включила--морков-тиква--картов и днеска ябълка!След 3 дни почвам плодовите! Peace Peace Peace

Teзи четири храни за седмица ли ги въведе..? newsm78 За АМ- адашката пие 5 пъти по 180мл. Peace

БОДЛИВКА, къде, в сутрешния блок ли са разисквали диетите- да потърся, да гледам. И аз съм заела нисък старт за диетуване, само да преминем на АМ,което мисля да е до 1-2 месеца( ама знае ли се- то пък чудо някакво стана при мен - никога не съм имала толкова кърма- пу-пу-пу).

Ето,от заглавията в ляво-"Физически и психически последици от диетите". Peace
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi

# 103
Дивена, чак за течен аналгин ли сте?  Rolling Eyes С панадол не успяваш ли да я свалиш? Избягвай да дваш аналгин, колкото може.  Hug Алекс яде по 150мл.
Мани-мани и на мен не ми се искаше да й давам!Обаче 3 пъти давах панадол през 4 часа и напрекъснато гореше! ooooh!затова дадох накрая 1мг.!
Сега вече сме по-добре!

Teзи четири храни за седмица ли ги въведе..? newsm78 За АМ- адашката пие 5 пъти по 180мл. Peace
Значи първите 5 дни-давах само морков--после дадох морков+картов------морков+тиква-------морков+ябълка!
Малко бързо ли ти се струва? newsm78
Чесно казано и на мен! Rolling Eyes
Ама вчера като видях че малко сме качили си викам :"Айде давай!" Thinking
Май като чета ние ядем най-малко! newsm78 newsm78 newsm78Първите пъти ми качваше по 1кг и 500 и сега ми се струва супер малко !Вярно е че доста едрички се родихме ! ThinkingЛичната ми вика че около годинката трябва да е 10 и нещо кг.---като погледна реално имаме още 8 месеца и само 3кг.който трябва да качим !Сама си се успокоявам че нищо й няма!
Как го написах само но мислите ми се леят и почвам едно а не довършвам друго......................

# 104
Здравейте мацки, надявам се 4е сте добре. Така и не стигнах днес да4ета, цялата тема. Мерси за топлите думи. За списанието може би е тя, но аз не мога да видя от тук, а и със сайта нещо не се оправих.
Честит имен ден на Калин. Много ви прегръщам. Ще се пробвам да почета.

Общи условия

Активация на акаунт